- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.381
Sihhatler olsun cnmKızlar bugün kuaföre gittim boya yaptimak için. Mecburi bu, çok beyaz var. Neyse kuaför elini saçıma bir attı tutam tutam elinde kaldı. Keselim dedi, iyi dedim.
Vur dedim, öldürdü.
Bildiğin kısacık kesti. Ensem görünüyor o kadar kısa:)) önleri biraz daha uzun.
İlk kez bu kadar kısa oldu ama çok beğendim, modern oldu.
Eve geldim, eşim kapıda şoka girdi.
İçeri almayacak misin dedim de kendine geldi :)))
Gözüm alışana kadar idare et diyor :)
Merkur retrosunda doğmadığını buzdolabindan mi anladin cnm?Gunaydin kizlarrr
kronikuykucu canimm bende şöyle biliyorumm su an merkur retrosundaymisiz ya ben arastirmistim neymis bu retro falan diye :)
Merkur retrosunda doganlarin bu donemlerde cok sansli olduklarini karar verecekleri onemli konularda daha dogru karar verdikleri yani genel anlamda bu retroda herkes icin kotu ve aksi seyler olurken onlar icin cok guzel seyler oldugunu okumustum :)
Ben retroda dogmamisim yanii bunuda anlamis oldum buzdolabim bozulduu ya
Ondan anladim tabi kiz nerden anlicam baskaMerkur retrosunda doğmadığını buzdolabindan mi anladin cnm?
Bu retro koç oğlak ve bir burç daha vardi unuttum şimdi. Direkt kötü etkileyecekmiş yaa hep koç hep koç etkileniyor.
Ben de oğlak. Hatta eşim de oğlak.Merkur retrosunda doğmadığını buzdolabindan mi anladin cnm?
Bu retro koç oğlak ve bir burç daha vardi unuttum şimdi. Direkt kötü etkileyecekmiş yaa hep koç hep koç etkileniyor.
Bas gaza şekerim bas gaza, kim tutar seni baş gaza :))Seytan diyo nasilsa adam gitti bas arabayla git iseeama seytan diyor iste
Daha nasil arttirayimm yanimda birileri varken gidiyorum her yere yalniz hic gitmedim sadece :) bidee araba vitesli oldugu icin rampada kalkma sorunum oluyo bazen en korktugum :))Bas gaza şekerim bas gaza, kim tutar seni baş gaza :))
Tabiii ki öyle birşey yapma, biraz daha pratiğini arttir o zaman yalniz cikarsin
Cabuk bitsin şu retro insallahh yaBen de oğlak. Hatta eşim de oğlak.
Retro bizi bogrumuzden vurdu anlatmaya gerek yok okuyorsunuz)
yanında birileri varken sürekli rampa, yoğun trafik olan yerlerde kısa mesafe sürüş yap,Daha nasil arttirayimm yanimda birileri varken gidiyorum her yere yalniz hic gitmedim sadece :) bidee araba vitesli oldugu icin rampada kalkma sorunum oluyo bazen en korktugum :))
ya aslında ben kullanırım öyle böyle alışcam çünküyanında birileri varken sürekli rampa, yoğun trafik olan yerlerde kısa mesafe sürüş yap,
bunu bir süre deneyip kendini hazır hissettiğinde yakın mesafelere yalnız gidip gelmeye başla
mesela sokakta birkaç tur at, sabah erken saatlerde yakın mesafe gidip gel.
sonra oldum dersen tek başına işe gider gelirsin
benım oglus merkuru bekledı demekkiGunaydin kizlarrr
kronikuykucu canimm bende şöyle biliyorumm su an merkur retrosundaymisiz ya ben arastirmistim neymis bu retro falan diye :)
Merkur retrosunda doganlarin bu donemlerde cok sansli olduklarini karar verecekleri onemli konularda daha dogru karar verdikleri yani genel anlamda bu retroda herkes icin kotu ve aksi seyler olurken onlar icin cok guzel seyler oldugunu okumustum :)
Ben retroda dogmamisim yanii bunuda anlamis oldum buzdolabim bozulduu ya
benım oglus merkuru bekledı demekkihadı bakalım hayırla gelsın
kızlarr gunaydın bu arada sabah sabah kafam sepet gibi..bugun hıc uyanasım gelmedı yogun ruyalar gordum sabahta ıs yerınden arkadas aradı görev yerim degısmıs yeni birim kuruldu oraya gecmısım detay vermemek ıcn soyle ozet gecım bır çok ısı bı arada yapıyorduk tek kaleme ınmıs ısım ama ben dıger yaptıgımız kalemi daha çok sevıyodum daha bana hıtap edıyodu uzuldm acıkcası
bide calısma yerım degıstı eve baya yakın oldu ama yakın arkadaslarım eskı yerde kaldı
elimden gelen hıc bıse yok hakkımızda hayırlısı olsn ınsAllah sabah sabah uzuldm baya ama napalm vardır bı hayır suan tek dılegım arkadaslarımında aynı yerleskeye gecırılmesi
suanda zaten teblıg edılemıyomus benım ıznım bıtınce teblıg edıceklermıs ıs olarak yaptıgım iş aynı ama farklı daıre baskanlıgı ve ıs kalemi teke düşürülüyor cnım gerckten uzuldm ya sabah sabah canım ck sıkıldı ama malesef elden gelen bısey yok yakın arkadaslarımdan falan ayrıldıgm için uzgunum olumlu yanları da cok ama sanırım suan onları dıkkate almak bıle ıstemıyorum burası evıme 6-7dk aracla mesela bebek için falan ıyı olacak ama ıste deıdgm gbı bunları gormek ıstemıyorum sanırım suanYa bu sene bir rahatlayamadik her yer costu 4 ay oldu duzen kurulmadi insaf ya..
Raporluyken yerini degistiremez kimse is bilmiyormu o belediyede?
Ne gerek var hamile kadini uzmeye?
Simdi senin izinlerinde sorun olacak
Arabulucuya git, iptal iste.
Ben buradan sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?