kronikuykucu şu an işi değil bebişi düşün,
ama illa da düşüneceksen olumlu iyi yanlarını düşün.
profesyonel bakmaya çalış, anladığım kadarıyla daha rahat olacaksın.
eve yakın olması bebek olduktan sonra senin için çok önemli olacak.
öğlen yemek arası bile eve gider Göktürk'ü emzirir gelirsin, gün içinde gerek duyduğunda ulaşılabilir olması çok değerli.

açılın yoldan şoför nebahat geliyor :)

Kızlar günaydın size bir şey danışacaktım , biz birikimi tl de yapıyorduk elimizde 5120 tl var , eve de ayın 27 sine kadar (maaş) günü 300 tl bıraktık yeter market pazar için. 180 tl de kredi kartıma borcum var onu ayın 27 sinde ekstre kesilince ödeyeceğim.Sorum şu altın alacağımız kesin birikim için. Ama çeyrek mi almalıyız yarım mı siz hangisini en çok tercih ediyorsunuz bugün içinde kuyumcuya gidip alacağım .Kısa vadede bozdurmayız 1-2 yıl bekler gibi duruyor

yatırım için en uygunu gram altın veya ata altın.
ata altının da yarım ve çeyrekleri var onlardan da alabilirsin. ytd.

Yatirimlik olarak ata altın öneriyorlar canım.

tesekkur ederım guzel arkadaslarım yaptıgım dıger ısı daha sevıyodum daha cok meslegımle ılgılıydı bu daha masa bası o yuzden sanırım moralm daha ck bozuldu Rabbimden hayırlısı artık
suan heyecanla bebısı beklıyorum valla aklımdan uctu gıttı muayeneden geldım smdı

ne dediler varmı gelişme

ozel muayene etti yine tetıkledı dogumu, muhtemelen bu gece beklıyorum ddı eger cumaya kadar sancın olmazsa cuma sabah yatısını yapıcam sunı sancıyla baslatıcaz dogumu ınsAllah dedi
adrenalin tavannn

Sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza, Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…