- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.561
Persembeye denk geliyor toplanti.karamelli_turta bu ayki merkez bankası toplantisinda faiz indirimi bekleniyor ya onu bekleyip hem ara ödeme hem de yapılandırma yapsan daha karlı olursun sanırım, bankaya bunu da sor bence.
Ziynet bozdurmak derken kolye küpe gibi takı mi bozacaksin, ata ya da gram değilse bozacagin çok değer kaybi olur
4-5puan indirir diye duyumlar alıyorum...zaten merkez bankası başkanıda bu yüzden görevden alındı deniliyor...tabi olur olmaz ytdPersembeye denk geliyor toplanti.
Önümüzdeki hafta banka ile görüşme için müsaitim ama diğer hafta yine uymuyor.
Neler çıkar bu toplantidan acaba?
Varmi tahminlerin cnm.
Ev kredimin faiz oraninda değişiklik çıkar mi acaba4-5puan indirir diye duyumlar alıyorum...zaten merkez bankası başkanıda bu yüzden görevden alındı deniliyor...tabi olur olmaz ytd
O kadarını bilemiyorumki karamellim...yerinde olsam önümüzdeki hafta bankayla bir görüşürüm ona görede hareket edersinEv kredimin faiz oraninda değişiklik çıkar mi acaba
O kadarını bilemiyorumki karamellim...yerinde olsam önümüzdeki hafta bankayla bir görüşürüm ona görede hareket edersin
Teşekkürler kızlar.Turtisim sen haftaya bankan ile görüş onların fikirlerini al ödeme için öyle karar ver.
Toplantıdan piyasanin ciddi beklentisi var, 500 puana kadar faiz indirimi olabilir diyor ekonomistler. Faiz indirimi olursa tüm kredilerin faizleri düşer.
Tabiki ytd :)
Sen o zaman cumayi bekle öyle git konuş.Teşekkürler kızlar.
Banka kendi lehine konuşur bence,
Acaba toplantı sonucunu mu beklesem.
Ben bunu düşünerek dolara girdim altın çıktı iyi miTurtisim sen haftaya bankan ile görüş onların fikirlerini al ödeme için öyle karar ver.
Toplantıdan piyasanin ciddi beklentisi var, 500 puana kadar faiz indirimi olabilir diyor ekonomistler. Faiz indirimi olursa tüm kredilerin faizleri düşer.
Tabiki ytd :)
Sabredemiyorum galiba,biraz bekleyip göreyim madem ben.Sen o zaman cumayi bekle öyle git konuş.
İki hafta sonra da ödeme yaparsin olmazsa bu ara biraz bekleme zamanı bence
Hergün aklınıza geldikçe okumaya çalışın canım 2 satır zaten hemen ezberlersin.iyiniyetli cnm o duayi bende bulup ezberleyeceğim inş.
Oo kolay gelsin kahvemsim:)Kızlar selam, öğlenden sonra dışarı çıktım eve dönerken pazara uğradım.
Çok güzel patlıcan vardı 1,5 TL. 7 kg aldım.
Kış hazırlığı başlasın :) bir kısmını karniyarik, biraz da yemeklik olarak buzluğa atacağım.
Mutfağım çok sıcak az önce başladım artık kaç saat sürerse :)
Haftaici üst mahalenin pazarı var oraya da gider biraz daha birşeyler alırım diye plan yaptim
Bayrama kadar kis hazırlıklarına ağırlık vermeye karar verdim
Arkadaşlarım uzmanlığa calıştı kazandı çocuk 1 yasında pıtır pıtır dolanırken bu yıldan başla özet çıkar konuları az çok bilirsin seneyede rahat rahat tekrarlarla yaparsın niye hayal olsun en düşük memur maaşı 3500tl oluyor bizim kurumda onuda bırak çocuğuna daha rahat zaman ayırırsınkızlar şimdi size bir soru
şimdi ben bebiş olunca evde durcam ya
2020de de kpss sınavı var lise
sizce bebekle evde sınava hazırlanıp başarabilirmiyim ki?
yoksa hayal kurmayayımmı boş yere
ya bari çalışırsam şartları güzel olan bi iş olsun
özelde şansım yok benim
en az 10 saat cumartesi full hep bugüne kadar çalıştıklarım
asgari ücretten az fazlası aldığım
ne dersiniz?
Kolay gelsin karnıyarıklıkları kızarttıp mı koyuyorsun domateste uygun şimdi bailamak gerekKızlar selam, öğlenden sonra dışarı çıktım eve dönerken pazara uğradım.
Çok güzel patlıcan vardı 1,5 TL. 7 kg aldım.
Kış hazırlığı başlasın :) bir kısmını karniyarik, biraz da yemeklik olarak buzluğa atacağım.
Mutfağım çok sıcak az önce başladım artık kaç saat sürerse :)
Haftaici üst mahalenin pazarı var oraya da gider biraz daha birşeyler alırım diye plan yaptim
Bayrama kadar kis hazırlıklarına ağırlık vermeye karar verdim
Sağol turtisimOo kolay gelsin kahvemsim:)
Gelsin kisliklar, patlıcan uygunmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?