- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.701
kızmakta haklısın bencede canımDün çok sinirlendiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum bakalım ne diyeceksiniz
Genç komşu çiftimiz ile otururken ev almaktan konu açıldı, kiracı kendileri. Eşim de ne kadar erken alırsanız o kadar iyi, bizim gibi beklemeyin falan dedi.
Kadın dediki; abi kahvemsi mali müşavir, sen de iyi kazanıyorsun. Biz ikimiz de asgari ücret civarı kazanıyoruz, mesleğimiz de yok nasıl alalım. Yarın işten çıkartılsam ancak sekreterlik bilirim başka birşey yapamam ben dedi. Ev bizim için hayal diyip bağladı.
Bu arada bizden 10 yaş falan küçükler.
Eve gelince dedim eşime sana ne ister ev alırlar ister kira öderler kendi akılları yok mu.
Bizim ne yaşadığımızı hangi yollardan geçtiğimizi bilmeden evimize giren paranın hesabını yapıyor, kendileri ile kıyaslıyorlar resmen ve ben kıyaslama yapmaya her alanda tepkiliyimdir.
Gerçi ben kadını bozdum, senin iş bulma ihtimalin benden daha fazla işten çıkırtılırsan, sonuçta herkesin sekretere ihtiyacı olur dedim. Bunu özellikle söyledim. Sonra da herkesin kendi parası kim ne isterse öyle yapar diyip konuyu kapattım ama dediğim gibi sinirlendim.
İmrenerek değil de art niyetle bakıyor bize gibi hissettim. Önceki yaşadığımız sıkıntıları ve bu güne nasıl geldiğimizi detaya girmeden örnek olsun diye konuşmuşluğumuz da var,
eşim de abartıyorsun konuyu olanı söyledi haksız değil söylediğinde takılma buna diyor.
Biraz mesafe koyup görüşmelere ara versek iyi olacak dedim eşime.
okudum önceki mesajlarında canım, umarım ilk sınavda stajını başlatırsın.Çok haklısın , mali müşavir birini tanıdığıma çok sevindim bnmde hedefim mali müşavir olmak ağustosda dosya actirmayi düşünüyorum
Inşallah bu hafta sonu 3 dersimi verip mezun olurum 4 yıldır aof den okuyorum mali müşavir olmak içinokudum önceki mesajlarında canım, umarım ilk sınavda stajını başlatırsın.
aklına takılan birşeyler olursa konuşuruz
ufak paraları atabilirsin aslındaBenimde evde kumbaram var bozuklukları ona mi atayım arada diyorum bi yandan da kk borcum var ona yatırırım diyorum bilmiyorum
yakışır şekerime vestiyerler de arıtmalar da :)
bebiş için ayrı birikim yap bence canım
aslında kızdığım kıyaslama yapması, hiçbir çaba sarfetmeden sadece kıyaslama yapmasıkızmakta haklısın bencede canım
kimsenin geliri kimseyi ilgilendirmez
belki kötü niyetli değildir diye düşündüm okurken ama art niyetle bakıyor gibi hissettim deyince bende kızdım
eşine kızmadım ama o bi büyük olarak akıl vermek istemiş sadece
evdesin derslerine yoğunlaş ve mezun ol :)Inşallah bu hafta sonu 3 dersimi verip mezun olurum 4 yıldır aof den okuyorum mali müşavir olmak için
ödenir canım, borç olmadan birşey olmuyor :))ufak paraları atabilirsin aslında
biriktirmeyince harcanıp gidiveriyo
öyle yapayım bari :)
kız yakıştı yakıştıda borçlarınıda ödersem sağ salim benden iyisi yok
Bence hayatin gerçeklerinin farkina varmamışlar henüz, boşver cnm.Dün çok sinirlendiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum bakalım ne diyeceksiniz
Genç komşu çiftimiz ile otururken ev almaktan konu açıldı, kiracı kendileri. Eşim de ne kadar erken alırsanız o kadar iyi, bizim gibi beklemeyin falan dedi.
Kadın dediki; abi kahvemsi mali müşavir, sen de iyi kazanıyorsun. Biz ikimiz de asgari ücret civarı kazanıyoruz, mesleğimiz de yok nasıl alalım. Yarın işten çıkartılsam ancak sekreterlik bilirim başka birşey yapamam ben dedi. Ev bizim için hayal diyip bağladı.
Bu arada bizden 10 yaş falan küçükler.
Eve gelince dedim eşime sana ne ister ev alırlar ister kira öderler kendi akılları yok mu.
Bizim ne yaşadığımızı hangi yollardan geçtiğimizi bilmeden evimize giren paranın hesabını yapıyor, kendileri ile kıyaslıyorlar resmen ve ben kıyaslama yapmaya her alanda tepkiliyimdir.
Gerçi ben kadını bozdum, senin iş bulma ihtimalin benden daha fazla işten çıkırtılırsan, sonuçta herkesin sekretere ihtiyacı olur dedim. Bunu özellikle söyledim. Sonra da herkesin kendi parası kim ne isterse öyle yapar diyip konuyu kapattım ama dediğim gibi sinirlendim.
İmrenerek değil de art niyetle bakıyor bize gibi hissettim. Önceki yaşadığımız sıkıntıları ve bu güne nasıl geldiğimizi detaya girmeden örnek olsun diye konuşmuşluğumuz da var,
eşim de abartıyorsun konuyu olanı söyledi haksız değil söylediğinde takılma buna diyor.
Biraz mesafe koyup görüşmelere ara versek iyi olacak dedim eşime.
Oh aritma rahatlik iyi olmuş cnmkızlar sizce elime geçen ufak tefek paraları kenarıma ayırıp cinsiyet belli olduktan sonra bebişe alışverişmi yapayım yoksa birikimemi atayım
şimdi vestiyer taksidi ödüyorum ya ben çok ekstra para kalmıycak elimizde o yüzden böylemi yapsam dedim
bide arıtma taktırdık kardeşimle
parasını kardeşim ödedi
3 ay sonra ona vericem alacağım gün parasıyla
Allah ım ben neyime güveniyosam arıtmalar vestiyerlerrrrbatıcam gidicem sonunda
Çalışıyorum cumartesi günü işte sınav ama şansıma görümcem geldi dün 3 çocuğu var bu hafta burda fullevdesin derslerine yoğunlaş ve mezun ol :)
aslında kızdığım kıyaslama yapması, hiçbir çaba sarfetmeden sadece kıyaslama yapması
ben 35, eşim 40 yaşında.
kendileri daha 28-29 yaşındalar.
şu an belirli şeyler için adım atsalar bizim bu yaşımıza geldiklerinde, bizden çok daha iyi bir hayat yaşayabilirler.
zaten kadın genel olarak hayata negatif bakan biri,
bir süre mesafe koymakta fayda var.
ödenir canım, borç olmadan birşey olmuyor :))
Bence hayatin gerçeklerinin farkina varmamışlar henüz, boşver cnm.
Oh aritma rahatlik iyi olmuş cnm
Hadi hayirli olsun cnm 1 yıl azaldı borç ne güzel...Sen doğruyu yapmissindir ölümsüzlük dusunmeAra ödemeyi yaptim.
12 ay taksit tutari düştü.
Hayirli olur inşallah acele karar vermemisimdir.
Sağol canım.Hadi hayirli olsun cnm 1 yıl azaldı borç ne güzel...Sen doğruyu yapmissindir ölümsüzlük dusunme
Hayırlı olsunAra ödemeyi yaptim.
12 ay taksit tutari düştü.
Hayirli olur inşallah acele karar vermemisimdir.
Kaç yıllık mali müşavirsinizkaramelli_turta harikasın canım, hedefe doğru emin adımlarla ilerliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?