ne güzel sayfa burası, maşallah sizlere benide heyecanlandırdınız, birikimler ev ödemeleri, gerçi bende ufak ufak biriktiriyorum ama şartlar çetin
Hoşgeldiniz
Elimde para varken hiç bakmadan aldım ben hep.

Inşallah..:)
Hayaller kuracağız ki gerçeğe dönüşsün, hepiniz alacaksıniz inanıyorum ben.

Bu ne sıcak, eve zor attım kendimi
Yemek yiyip biraz dinleneyim hava serinleyince yürüyüşe çıkarım.
Bugün ben yine hesaplar kitaplar yaptım, Alllahim tam yapıma göre iş, ya da işime göre yapım var :)))) her an bir plan, bütçe yapmalar.
Eşimin bir miktar alacağı geldi bugün, USD olarak yollamislar. 6 TL olunca bozarsam kk ni kurtaririm gibi görünüyor ama bir yandan da bozmayip aydan ay akapatsam mi diye bütçe yaptım.
Arada başka masraf çıkarsa elimizde para kalsın.
Birkaç gün bekleyip öyle karar vereceğim

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş:)
Kk yüklü ise azalabilirsin cnm borcu.
Ama aydan aya zorlamayacaksa taksitlerini öde.

Kredi kartını kapat bence ödemesi çoksa

Bende aynı şeyi düşünüyorum bazen hesap kitap plan işlerini çok seviyorum

Eve donus basladi..
2 talihsiz ve cozumsuz olay yasadik otel gidilecek bir otel degil ztn personelin sabri tasmak uzere 6 gundur hergun ayni personel hic degismeden sabahtan aksama kdr calisiyor. Bugun iki tanesini konusurken duyduk yavasla benim dayanacak gucum kalmadi tepki gelsin eleman versinler diyordu.
Tatli cataliyla yemek yemeyi fln gectim, sise su goturmeyi de cok kalabalikti yetismiyor yetissede mutfaktan alacak personel yok. Ve personel yinede ilgili enerjik guleryuzlu. Pideci amca soyleniyordu, adam vermiyolar boyle seni bekletiyorum yaz heryere sikayet et ben bsy yapamiyorum yaz ne gorduysen diyordu yazik bikmis
Kusadasi flora garden ephesus tan uzak durun aman diyim
Daha sezon ortasi ama 1 ay icinde personelde bikar otel hepten kaosa suruklenir
Biz cok takmadik 5 geceyi keyifli gecirdik ben aslinda tuketici heyetine gidicem ama esim istemiyor rezervasyon da onun adina

Bian önce bende iş bulurum inşallah asgari ücret bile olsa kabul edicem staj sınavına girene kadar çok sıkıldım gunlerim boşa geciyor
Bulursun canım muhasebe programlarına hakim misin onlarıda geliştirebilirsin birde organize sanayi bölgelerinde ve ticaret odalarında kurslar oluyor burda sonra listelerde ismin oluyor ilk iş arayan firma seni çagırıyor araştır istersen geçmiş olsun cereyan mı çarptı romatizma falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…