- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.881
Henüz hiç konuşulmadı cnm ama 1 seneye anca olur muhtemelen :)eeee düğün ne zaman bakalım kısmetse :)
Haydı hayırlısı.Kredi faiz oranları düşecek, piyasa borç parayı daha rahat alacak, TL'ye erişim kolaylaşacak ve piyasada para döngüsü olacak. Ekonomide hareketlilik bekleniyor
döviz yükselecek, enflasyon artacak.
tabiki ytd :)
Hemen kaydettim mesajı. Teşekkürlerkaramelli_turta
Domatesi doğrayıp atabilirsin
- Biber, patlican ve kabagi karisik kizartma olarak atabilirsin yada yemeklik olarak atabilirsin
- Patlıcanları karnıyarık için kızartıp atabilirsin
- Taze fasulye, bezelye, bamya bunları şoklayıp buzluğa atabilirsin.
- Dolmalık biber, kabak ve patlıcanları iç içe geçirerek atabilirsin bu şekilde yer kaplamaz.
- Barbunyaları ayıklayıp çiğden atabilirsin
- Mantar doğrayıp atabilirsin.
- Salatalık rendeleyip yada doğrayıp atabilirsin. Kışın cacık yaparken kullanırsın
- Kabak rendeleyip koyarsan Kışın mücver yapabilirsin
- Mısır haşlayıp ayıklayıp koyabilirsin. Salatalarda, pizzada falan kullanırsın.
- Meyve suyu yapmak için meyveleri dondurabilirsin
- Ben yaklaşık 1 kilo sarımsağı soyup Buzluğa atıyorum bütün bir yıl çok iyi oluyor
- Dolmalık biber, patlıcan kurutup sonra bunları haşlayarak Buzlukta saklayabilirsin
bir forumda yıl sonuna kadar konut kredi faizlerini 1'in altına çekmeyi hedeflediklerini okudum sabahHaydı hayırlısı.
Bekledigim kısmı kredi faiz oranı düşmesi.
Benim orani etkiler mi acaba iyi yönde.
düğün ve çeyiz hazılığı çok heyecanlı oluyor,Henüz hiç konuşulmadı cnm ama 1 seneye anca olur muhtemelen :)
Dediğin gibi olursa borcumu iyi etkiler.bir forumda yıl sonuna kadar konut kredi faizlerini 1'in altına çekmeyi hedeflediklerini okudum sabah
eğer öyle olursa ben de ara ödeme ile yapılandırma yaparım.Dediğin gibi olursa borcumu iyi etkiler.
Inşallah.
1,45ten almıştım ben.
Gözüm kredi faizlarinde hangi banka düşürürse hemen değerlendirebilirim hesaplatıp.
Hadi inşallah canım benimeğer öyle olursa ben de ara ödeme ile yapılandırma yaparım.
takipte kalalım
Hayırlı olsun güle güle kullan canımSelam kızlar
Yazamadım yine okudum biraz arada.
2 gündür fena masraflardayız
Banyonun muslupu kırılmıştı eşimin elinde kalmış iyi de olmuş tekzenden yeni dolaplı takım aldık. Kredi ödemekten yaptıramamıştık nasıl mutlu oldum anlatamam yerleştirdim içini düzen kurdum stoklarımı koydum. Birde mutfağa erzak koymak için dolap aldık evde yeni eşyaya ihtiyacımız varmış. Küçük şeylerle mutlu olmak demek bu işte.
Iyi etmişsin cnm iyi düşüncelerin döner dolaşır sana gelirBir akraba kaza yapmisti onu ziyarete geldik.
Gorumceme ugradik
Selden dolayi sular kesikmis 2 ay kesik olacakmis kuafor nasil islerki isleri kotuymus
Markete girdim yine kiyamadim esim soyleniyor ben sus diyorum
Aile olunca benim icim hic rahat etmiyor o bana hic karismiyor bende onu hep destekledim ztn gorumcem pek iyi durumda degil benim yaptigimda buyuk degil kendini yanliz hissetmesin yeterki tek derdim o
Iyi etmişsin cnm iyi düşüncelerin döner dolaşır sana gelir
Hoş buldum. Nasılsınız? Herşey yolunda mı_Sitare_ hoşgeldin
Evet çok şükür.Hoş buldum. Nasılsınız? Herşey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?