Çok haklısınız benide düşünsün istiyorum gerçekten onun ailesine adapte olmaya çalışıyorum daha çok yeniyim bikac kere biseyler pişirip goturdum bikere eline sağlık demezler asla bugün yine kek yaptım goturdum elli tane laf yedim üstüne bnm eşimde çok bilmişlik yapıyor onlar gibi aynı sürekli akıl verir ama yardımcı olmaz

Canım geçmiş olsun, evliliğin ilk zamanları zordur. İletişim kurmak,birbirini evin içinde tanıyıp uyum sağlamak biraz yorucu olabiliyor.
Bir de erkekler bizim kadar ince dusunmuyor, onlara anlatmak gerekiyor o zaman dank ediyor.
Üzme kendini, isteklerini ya da beklentilerini açık ve net bir şekilde ifade et.
Yeni ev, eş, onun ailesi adaptasyonu zamanla oturuyor

Bu arada Hepsiburada nin süpermarket indirimden 3 tane şampuan, buyuk boylardan 1er tane çif jel ve krem aldım.
Getir uygulamasında da 20 TL indirimim var, iyice inceleyeyim yarın oradan da Stoga birşeyler atarım

@ _Sitare_ başlarda her eş böyledir...birbirinizi tanımanız lağzım oda ancak zamanla oluyor...bide erkekler zaten odun yontacaksın azar azar şekillendireceksin...öyle bir anlar oluyorki bazen bir şey düşünüyorum eşim o konu hakkında bana soru soruyor...yani zamanla üzüm üzüme baka baka kararıyor...ama özü yine odun bunu unutma

Ablacigim çok tatlısın

Bak Alyacığım o konuda hak veriyorum sana şu güçlü kadın meselesini içinde tutacaksın...çıt kırıldım olacaksın...ben yapamam edemem diyeceksin...yok biz ne yaptık her şeyin üstesinden gelmeye baktıkah kafam ah...he-man kesildim güç bende diyip daldım her işe...yok anam yok o içinden gelecek...araba tekeri değiştirmekmi dersin,odanın parkesini döşememi dersin...gecenin bir yarısı 3 çocuk bir kadın tek başına arabayla iki ülkeyi gecmemi dersin...bak o halen içimden çıkmıyor baya koymuş bana...ama olsun ben böyle mutluyum kimseye muhtac değilim...dur bakıyım daha neler yapacağız

Valla ablacım babamla kıyaslıyorum eşim fıs babam çok otoriterdi tek o özelliğini sevmiyordum ama anneme destekçiydi her konuda buna zorla herseyi yaptırıyon hiç hesap vermesin maddi konuda tek ben erkeğim dediği konu herseyin üstesinden geliyoruz çok şükür mutlu değilim artık ben bu ara eleştiride başladı bu yıl yapmıyorum bende bazı seyleri keyfim gelince yapıyorum zoruna gidiyor senin yazdıklarını okuyunca kendime güvenim geliyor haksız bir dünya kadın herseyi yapsın güçsüzü oynasın

Benim bu kadar kizmamin altında başka sebeplerde var aslında sadece bu olay için değil rahatsızlığım açık açık söyle uyar diyorsunuz ya ben çok denedim bunu aslında rahatsız olduğum şeyleri yapmaya devam ediyor ders almıyor

Teşekkür ederim. Onun zorlandığı hicbir konu yok aslında gayet keyfi yerinde kendiside söylüyor sadece bi kat uste taşındı ailesinin yanında bi sıkıntısı yok hiç asıl alışamayan benim ailesinin içine girmeye çalışıyorum ne yapsam eleştiri alıyorum

Hayırlı sabahlar...sitareciğim adamın keyfi yerinde ne demek gülüm sen adamın yanına gelince biraz daraltmamışsınki yerini...yani bir köşeye sıkışmışsın bide elimden geleni yapmaya çalışıyorum demişsın...kuzum bir daralt yerini bir uğraş sarf etme ailesine...bir o uğraşsın sana şöyle yap böyle etme demeye...ordada ıslak terlikle ağzının üstüne vur sen ne yapıyorsun benim içinde bendende ancak bu kadar dersin...ben odunu yont dedim sen kendini yontmaya başlamışsın...saygıda kusur etme büyüklerini say küçüklerinide sev fazlası sana zarar olarak döner...canım şimdiden bu konular seni böyle yoruyorsa bunun sonu ilerde seni çok yıpratır...eşininde keyfi hiç bozulmaz aynı düzen gider

Söylüyorum inanın söylüyorum gerçekten anlamıyor, dün mesela en basit örnek bana sabah kötüysen acile git dedi aşağıda ablası vardı ( 1 haftadır çocuklarıyla burada kalmaya gelmiş) gidince haber vereyim yukarı gelip bulamazlarsa merak ederler diye düşündüm yanlız gitmem olay oldu , kızıyorum ben daha buraya alışamadım bana böyle yaptıklarında iyice uzaklaşıyorum bunalıyorum diyorum gidip tek bir laf edemiyor karışmayın demek çokmu zor ona küsecekler evine gelmeyecekler diye dusunuyor

geçmiş olsun canım
bence o an eşin yanında olmadığı için orda senin cevap vermen gerekiyor
çekinme söylemekten kendim giderim nolucak falan deseydin
eşin sonradan onlara bişey derse bak bak gelin doldurmuş derler
hiç eşini karıştırmadan kendin hallet bence böyle bişey olursa
ha sonradan derselerki eşine karın kendi gidiyor falan gibisine o zaman eşinin cuk diye cevap vermesi gerekir o ayrı

Evet aynen dediginiz gibi söyledim ben tek basima giderim dedim ama laftan anlamıyorlar ilginç insanlar gerçekten sonradan aradı beni hatta dışardayken çocuklar olmasa seni yanlız bırakmazdım dedi ben her zaman tek geliyorum sen merak etme kardeşin sabah bana kötüysen git dedi bisey olmaz dedim gelde anlat yani eve gelincede kapının önündeydiler bana teşhisi koydular hemen hamlamışım öyle diyolar :) yani hiç laftan anlayan insanlar değiller gerçekten onlar ne diyorsa o doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…