Hayirdir cnm noldu
Hayırdır noldu
Bikac gündür bahsediyorum burdada genel olarak komiklerim kaslarim ağrıyor ama en çok sağ kolum ve belim çok kötü dün gecede velim çok ağrıdı sabaha kadar döndüm hiç uyuyamadım ve eşimde farkında sabah yinede kalktım Kahvaltısını hazırladım çıkarken bana kötüysen acile git dedi bisey demedim sonra mesaj attı bana havlu koy iyi olur vs yazmış yanımdayken ilgilenmiyorsun ise gidincemi aklına geliyorum diye kızdım bende aile binasında oturuyoruz görümcem 5 gündür çocuklarıyla aşağı katta giderken haber vereyim dedim onlarda yanlız gitmemi abarttikca abarttılar neyse zor bela gittim yolda da eşim aradı sen benimle ilgilenmiyorsun yanında sabaha kadar acı çektim umrunda değildi uzakdan akıl veriyorsun dedim sen bana doktora gotur demedinki diyor başka herkese karşı çok fazla düşüncelisin bana gelince işine gelmiyor dedim kızdım birazda kapattım telefonu .kendimi çok kötü ve yanlız hissediyorum 1.5 ay oldu evleneli ve şimdiden böyle bana karşı

İşten izin alamıştır belki seni düşünüyor bence kendini yalnız hissetme napcaklarını bilemiyorlar bende isten geldim her yanım agrıyor uyudum kaşktım çok mu açsın dedim bildiğin boğazım agrıyor midem bunlanıyor ton balığı vardı onla sanvdiç yap dedim 10 kere cagırdı yok son kullanma tarihi geçmiş mi zeytinyağlıydı niye böyle almışız vs vs adam benim yanımda tv izledi ona göre ilgileniyorbir keresinde yayak döşek yatıyorum yemek neydi pizza almış fırında nasıl pişircez diye kaldırttı beni her yanımız lokanta çorba bile istememişti

Ahh
Hem guldum hem uzuldum
Uzme kendini boyle seyler hep olur daha coook yenisiniz iliskiniz sekillenir yinede icine sinmemis bir eksik hissetmis ki aramis neyi nasil yapacagini bilmiyor olabilir tek tavsiyem yol gosterici olman ittirmeden kendini anlatman cok yenisiniz zamanla degismezse o zmn tavrini degistir

Canım geçmiş olsun.
Yeni evliyken iletisimsizlik çok oluyor.
Bir taraf birşey desin demesin öteki yanlış anlıyor vs.
Üzme kendini.

Ilk bayram arifesinde benim sirtim tutulmustu ama kollarimi bile hareket ettiremiyordum. Ztn ayri idik, arife gunu napicaz ben seni annene birakir koye giderim dedi. Cami avlusuna birak askim yavru kopekmiyim ben dedim
Hemen aramis gelemeyecegimizi soylemisti ama yinede firsat cikmisti gitmistik

Işten izin istemedi ki alsın düşünmedi yani ben kimseden bisey isteyebilen biri değilim zaten evde annemden babamdan bile hastayım beni goturun dememisimdir ama başka insanları o kadar çok dusunuyorki gerçekten bi bana böyle uzakdan akıl vererek yönetmeye çalışıyor

Canım geçmiş olsun.
Yeni evliyken iletisimsizlik çok oluyor.
Bir taraf birşey desin demesin öteki yanlış anlıyor vs.
Üzme kendini.
Geçen salı izinliydi ben randevu almıştım sonra izin gününde onu dışarı çıkarmayayım yorulmasın diye iptal ettim bunu oda biliyor en azından kalkıp yapabileceğim bisey varmı deseydi yine alınmazdım çünkü ben ona sabah o halde yinede kahvaltı hazırladım ac gitmesini istemedim

Belki sen sölemediğin için ben götüreyim dememiştir erkeklere açık açık söylemek gerekiyor birde herseyi yaparım güçlüyüm dememek gerekiyomuş bunu geç anladım ama olsun.etrafındakilere ilgili diyosunya onlar söylüyordur sürekli

Kendi ailesinde bisey olunca onu unutmaz hemen gider halleder bana gelince çok düşüncesiz malesef

Kendi ailesinde bisey olunca onu unutmaz hemen gider halleder bana gelince çok düşüncesiz malesef
Tatlım ailesi kac tekrar söylüyordur sen kırıldığını söyle eşim kendi doktora gitmez randevu alırız unutur beni hastaneye götürür artık kedi gibi davranıyorum kayınvalidem gibi hasta olunca abarttıkça abartıyorum acıyor götürüyor

Ben çok düşünceli davranıyorum ona karşı yani sonuçta acı çekiyorum yanimda uyuyor insan kalkıp bir bakmaz mi

Onlarla tum omrunu gecirdi ama seni yeni duzene adapte edemiyor olabilir simdilik yol goster
Bak benim esim merhametlidir ama yukarida anlattigim olayda ilk aklina birakmak gelmisti oysa o gun bana cok guzel bakti yemegime kdr yedirdi yan donemiyordum kollarimi kullanamiyordum
Bir tanidigim evlenmeden once annesini doktora bile goturmemis Esi riskli gebelik gecirdi hastahaneden eve dus almaya bile gitmedi.
Biraz zaman tani iyi dusun iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…