- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.161
İzmir yaşamak istedigim yer, tadını çıkar canımK kahvemsi mutluluk canım yarın kardeşim çocukları benim çocuklar enişte ben annem hepberaber denize gideceğiz. Bu yıl ilk defa denize gireceğim inş.
Haftaya p.tesiye kadar izmirdeyim. Arkadaşlarımı akrabalarımı görme fırsatım oluyor. Haftaya ev tutmaya gideceğiz.
Bugün akşama kadar evdeydim. Akşam da oglusu annemle parka götürdük ben de parktaki aletlerde spor yaptım.
Ben geldim kimse kalmamış bu arada
Iyi geceler
Iyi yapmissin valla bencede harcama paranı sorumluluk alsın dün bizde konuştuk yakında bizi evden de kovarlar dedim bugün arabana ortak çıkan yarın napar dedim bn ablamin öyle olduğunu bilmiyodum dedi senin yanında zaten yapmıyorlar bana yapıyorlar 1 hafta geldi birsuru laf çıktı şimdi gerçek yüzlerini goruyormusun eskiden bisey diyince inanmıyordun dedim erkek evlenince kıymetli oluyor zaten bekarken umursamıyorlar dedim konuş cam diyor bakalim , bide dediki arabaya annem 10 milyar verdi satarsam veririm parasını niye veriyosun dedimannen sana para vermiş çokmu dedim sende cicugusun satarsa musade etmem vermesine önce bnm altınların parasını isterimCanım verir sende dile getir ben anladımki zamanla anneci oluyor yavaş yavaş al yok annemler şu kadar gram aldı vs dersede sallama benim ailem daha çok taktı ama gecen gün konuşuyoruz ortakmışız çok beklersin arabası vardı sattı kendi hesabında çok zoruma gitti yapılandırma yaptık onları ben ödedim zamanında şimdiki aklım olsa asla ödemem bana arkadaşım diyodu yapma ben pişmanım diyodum karı koca arasında olur mu olması gerekiyomuş kendini toplaması için bugün dert yanıyor en kötü bebek arabası vs büyük temel ihtiyaçlar 10000 tl alınır hiç sesimi çıkarmadım para var nolcak diye biraz anlasın çok kızgınım ona para konusunda yoksa şapşiği seviyorum
Herkese günaydınlar
Günaydın kızlar
günaydın kızlar
_Sitare_ sınavnın güzel geçmesine sevindim canım inşallah en kısa sürede gönlüne göre iş bulursun
K kahvemsi mutluluk hamarat yaa sen yaptıkça çok pis gaza geliyorum
karamelli_turta eskiden bizde komşularla yapardık annemlerin orda çok güzel oluyodu herşey o çayın tadı bile farklı oluyor iş bitip yemek faslına geçince
Gunaydinlarrr❤Günaydın kızlar
Günaydın, eşinize bir sorun mu var canını sıkan biseymi oldu deseniz anlatmaz miKahvemsi cok pis dondurucu alasim var
Esime canim sıkkın kizlar ya, bir karin agrisi var anlamadim tepkilerinden anliyorum kirilmamaya calisiyorum ama kafama takiliyor altindan ne cikicak bilmiyorum
Kronik uykucuyu cok merak ediyorum
Keske iyiyim dese yeterdi
Bnm de evim battı çocuklardan, koltuk örtülerini yıkadım evi süpürmedim belki yarın hali yıkarız eşim izinli de ,bizimde dün sabah dayımın oğlu burda asker o geldi askerlik bitiyormuş
ablamda kahvaltı yaptık sonra bize geldik yemek hazırladık hava çok sıcaktı eşim çalışıyodu
evdeydim ama yoruldum valla doğru düzgün işte yapamadım
çamaşır katladım ablama gitmeden sadece
eşim cumartesi akşam süpürmüştü evi bende silcektim silemedim
çamaşırlar var yıkancak daha ütüler var
Pazar günleri biraraya gelince ablanizida çağırın olmadi o zaman alınmaz heralde hiç cagirmiyormusunuzKizlar ablam kardesimle ben bi araya gelince sanirim kiskaniyor ya biz kardesimle yan yana oturuyoruz sonucta esim pazarlari calisiyo bazen ee kardesiminde esi yok berabrr oturup kahvalti yapinca yada atiyorum kardesimin yanina aksamlari bi saat ugrasam hemen trip atma moduna giriyor beni aramiyosunuz istemiyosunuz tavrina burunuyo anlamiyorum ve gercekten hic anlayamicam sanirim neden boyle yaptigini onunda evi yakin ama kendileri genelde 7 24 beraberler zaten surekli kardesimin yanina gelir sabah gelir aksam gider ben calisiyorum kimseye trip atmiyorum iki saat onun gonlunu yapalim diye aciklama yapalim diye ugrasiyoruz sonra ama sinir oluyorum ya
Biz sonra gizlemek mecburiyetinde kaliyoruz bir araya gelince o zamanda siz normal davranmiyosunuz gizliyosunuz siz normal davransaniz bende davranirim diyor.halbuki o normal tepki vermedigi icin biz gizliyoruz haberi yok.ama anlatsakta anlamiyor hep ayni hep ayni
sürekli beraberiz canım zatenPazar günleri biraraya gelince ablanizida çağırın olmadi o zaman alınmaz heralde hiç cagirmiyormusunuz
Günaydın, eşinize bir sorun mu var canını sıkan biseymi oldu deseniz anlatmaz mi
O zaman ayıp ediyor valla , oyle olmaz kisürekli beraberiz canım zaten
ben kardeşimin yanına 5 dklıgına gidiyorum mesela onun için neden çağıralım yan komşum gibi düşün
ablamda araba mesafesinde yürüme mesafesinde değil yakın ama
çağırdığımız zamanda naza çeker kendini gelmez
ben işten çıkınca napıcaz valla bilmiyorum
Düğünde yardım edilmemiş altan alta onları kafasına yerleştir bize destek gibi düşünerek yapmışlardır diyebilirsin hoş kaynana fenada sen iyiniyetle yaklaş bizimde araba satıldı kayınvalidem sürekli istiyor baştan verseydi bana ne çok artardı nerdeIyi yapmissin valla bencede harcama paranı sorumluluk alsın dün bizde konuştuk yakında bizi evden de kovarlar dedim bugün arabana ortak çıkan yarın napar dedim bn ablamin öyle olduğunu bilmiyodum dedi senin yanında zaten yapmıyorlar bana yapıyorlar 1 hafta geldi birsuru laf çıktı şimdi gerçek yüzlerini goruyormusun eskiden bisey diyince inanmıyordun dedim erkek evlenince kıymetli oluyor zaten bekarken umursamıyorlar dedim konuş cam diyor bakalim , bide dediki arabaya annem 10 milyar verdi satarsam veririm parasını niye veriyosun dedimannen sana para vermiş çokmu dedim sende cicugusun satarsa musade etmem vermesine önce bnm altınların parasını isterim
Bnm kocamda salaklık o verecek diğerleri yiyecek anlamıyor ki . Dün bana ne zaman çocuk yapcaz diyor işimi gücümü yoluna koymadan yapamam dedim bide gelip çocuğuma musallat olurlar uğraşamam 2 sene yapmayı düşünmüyorum dedimDüğünde yardım edilmemiş altan alta onları kafasına yerleştir bize destek gibi düşünerek yapmışlardır diyebilirsin hoş kaynana fenada sen iyiniyetle yaklaş bizimde araba satıldı kayınvalidem sürekli istiyor baştan verseydi bana ne çok artardı nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?