- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.181
Günaydın abla , ben iş başvurusu yapmakla başladım haftayaHayırlı sabahlar altın kızlarım benim...bol huzurlu ve bereketli bir hafta olur inşallah
Inşallah bir kapı açılır sana...sorununun çoğu çözülür o zamanGünaydın abla , ben iş başvurusu yapmakla başladım haftaya
Abla eşime 2 sene çocuk yapmam dedim işimi gücümü yoluna koymadan bide gelip ona karışırlar dedim yanlismi yapmışım senceInşallah bir kapı açılır sana...sorununun çoğu çözülür o zaman
Çok iyi yapmışsınız, para kazanmak hiç kolay değil ogrensinlerEşim kücük kızımı yanına işe aldırdı...biraz görsün çalışmak nasıl bir şey...çoktandır bir ayakkabı istiyordu tabi marka fiyatıda biraz yüksekti "alırsın artık maaşınla"dedim...o kadar veremem bir ayakkabıya demeye başladı...hey yavrum hey ana baba verince o kadar bu kadar yoktu...oh ne güzel oldu canıma değsin...seneyede oğlan tecrübe eder inşallah...aslında her çocuğu tatilde bir işe sokacaksın hemde biraz ağır ve pis işe
Sen kendini hazır hissetmediğin sürece hiç kimseyi takma...neticede bir insan getiriyorsun dünyaya öyle kolaymıAbla eşime 2 sene çocuk yapmam dedim işimi gücümü yoluna koymadan bide gelip ona karışırlar dedim yanlismi yapmışım sence
Aslında birkaç ay sonra artık başlarım diyordum ama şu 1 haftada herşey çok değiştiSen kendini hazır hissetmediğin sürece hiç kimseyi takma...neticede bir insan getiriyorsun dünyaya öyle kolaymı
Biz dolmalık olarak kuruttuk. İçlerini oyduk, ipe dizdik.sempatik_kiz patlıcan kurutmak istiyorum nasıl yapmalıyım
Amin cnm sağol
Daha çok erken gezin tozun ideallerin var onlar için çabala çocukta çok güzel tabiki ama sorumluluğu ile daha zor hersey düğün masraflarınız biysinBnm kocamda salaklık o verecek diğerleri yiyecek anlamıyor ki . Dün bana ne zaman çocuk yapcaz diyor işimi gücümü yoluna koymadan yapamam dedim bide gelip çocuğuma musallat olurlar uğraşamam 2 sene yapmayı düşünmüyorum dedim
Biz patlıcanı çok severiz, biraz denemek istiyorum, becerebilirsem bayramdan sonra yine yaparımBiz dolmalık olarak kuruttuk. İçlerini oyduk, ipe dizdik.
sonra büyükçe bir kabın içine su hazırladım bir avuç kadar tuz attım.
İpe dizdiğimiz patlıcanları bu tuzlu suyun içinde 2-3 dk bekletip çıkardık. Sonra balkona asdık.
Şimdi kurumasını bekliyoruz.
Yalnız bu tuzlu su olayı sadece patlıcan için geçerliymiş.
Biberleri direk ipe dizip kurutuyoruz.
Amin cnm sağol
Rica ederim cnm. Yaparsın ya çok basit. Şimdiden kolay gelsin diyorum:)Biz patlıcanı çok severiz, biraz denemek istiyorum, becerebilirsem bayramdan sonra yine yaparım
teşekkür ederim canım
valla benim çok uykum var evde yapılacakta bir sürü iş varselam kızlar
çok yoğun geçiyor bugün, sizler neler yapıyorsunuz bakayım :)
benim de evde yapacaklarım ve yapmayı düşündüklerim vardı amavalla benim çok uykum var evde yapılacakta bir sürü iş var
acaba uyusammı yoksa işmi yapsam diye düşünüyorum eve gidince
Evet bende öyle dedim, işimi gücümü yoluna koymadan yapamamDaha çok erken gezin tozun ideallerin var onlar için çabala çocukta çok güzel tabiki ama sorumluluğu ile daha zor hersey düğün masraflarınız biysin
Ben uyumayı seçtim ama sıcakta 40 dk uyuyabildim ancavalla benim çok uykum var evde yapılacakta bir sürü iş var
acaba uyusammı yoksa işmi yapsam diye düşünüyorum eve gidince
ay bende gelsem sizle mangaldan yiyip eve gelirim uyurum ne güzel :)benim de evde yapacaklarım ve yapmayı düşündüklerim vardı ama
eşim aradı az önce akşam mangala götürecekmiş beni.
etleri alıp öncen gidecekmiş, ben diğer şeyleri hazırlayıp gidecekmişim
evde yapılacaklar var, pişmiş yemek var başka zaman gideriz dedim
bir daha mı dünyaya geleceğiz diyor :))
Ben uyumayı seçtim ama sıcakta 40 dk uyuyabildim anca
Gel tatlım beklerizay bende gelsem sizle mangaldan yiyip eve gelirim uyurum ne güzel :)
ohh süper afiyet olsun şimdiden canım
adam haklıı helal vallla
benim de evde yapacaklarım ve yapmayı düşündüklerim vardı ama
eşim aradı az önce akşam mangala götürecekmiş beni.
etleri alıp öncen gidecekmiş, ben diğer şeyleri hazırlayıp gidecekmişim
evde yapılacaklar var, pişmiş yemek var başka zaman gideriz dedim
bir daha mı dünyaya geleceğiz diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?