- 3 Mayıs 2018
- 477
- 1.657
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.121
Ben ve fırtınaAblam sen fırtına gibi yetişirsin zaten
Keyfim yerinde çok şükür...maşallah sende hızlısın...bide kafanı evdekilere yorma bir an evvel çalışmaya başla dahada iyi olur senin için...tabi dışardan konuşmak kolay ama yinede sen kendine dikkat etIyi akşamlar abla nasılsın? Ben domatesi annemle yapcam barbunya aldım onu evde kendim yapcam bide erik kaynattım bugün
Çok haklısın iş bakıyorum fakat piyasa gerçekten çok kötü dönüş olmuyor .. zaten artık tek umudum iş bulmak başka türlü kurtulamiycam anlaşıldı 1 hafta burda kaldı görümcem birsuru laf huzursuzluk oldu 7 tane var hepsiyle baş edemem kiKeyfim yerinde çok şükür...maşallah sende hızlısın...bide kafanı evdekilere yorma bir an evvel çalışmaya başla dahada iyi olur senin için...tabi dışardan konuşmak kolay ama yinede sen kendine dikkat et
Ohh ne güzel afiyet olsun, bende şimdi çay yapicamTüm enerjim bitmiş haldeyim.
Çay demledim, abur cubur aldım.
Keyif yapacağım biraz.
Eşim de erken yattı biraz yalnızlığın tadını cikartayim
Sefan olsun kahvemsim.Tüm enerjim bitmiş haldeyim.
Çay demledim, abur cubur aldım.
Keyif yapacağım biraz.
Eşim de erken yattı biraz yalnızlığın tadını cikartayim
Canım verir sende dile getir ben anladımki zamanla anneci oluyor yavaş yavaş al yok annemler şu kadar gram aldı vs dersede sallama benim ailem daha çok taktı ama gecen gün konuşuyoruz ortakmışız çok beklersin arabası vardı sattı kendi hesabında çok zoruma gitti yapılandırma yaptık onları ben ödedim zamanında şimdiki aklım olsa asla ödemem bana arkadaşım diyodu yapma ben pişmanım diyodum karı koca arasında olur mu olması gerekiyomuş kendini toplaması için bugün dert yanıyor en kötü bebek arabası vs büyük temel ihtiyaçlar 10000 tl alınır hiç sesimi çıkarmadım para var nolcak diye biraz anlasın çok kızgınım ona para konusunda yoksa şapşiği seviyorumZaten elimde 4 tane bilezik kaldı , ayrıca çeyrek yarim vs verdiklerim hariç 120 gr bilezik bozdurdum vermeseydim hem maaş yetişmeyecekti hemde 20 milyar faiz ödeyecektik şimdi hâlâ ödenen 3 kredi artı elden borçlar kk ek hesaplar var
Canım geçmiş olsun cereyandanda olabilir sirke varsa evde gargara yap bikaç kere benim hemen geçiriyorSoğuk içeceklerden mi oldu bilmiyorum.
Boğazım yaniyor acıyor
Hasta oluyorum galiba.
Eder inş ben yapamadım gençler yapsın gözünü açsınEvlendikten sonra 1 maaş aldık sadece verdi kalan parayı hemde ben kendi hesabıma yatırdım umarım böyle devam eder ,
Laf çol iyi yalnız gel ben yaparım sana ne istiyosanBen ve fırtınahahay hiç güleceğim yoktu...onları aştım Alyacığım...olursa içindeyim yıkılırsa üstündeyim...bakalım kısmetde ne var
Sözde uyudum ama boğazımın ağrısına uyandım.Canım geçmiş olsun cereyandanda olabilir sirke varsa evde gargara yap bikaç kere benim hemen geçiriyor
Uyutmayacak kadar kotuysen ilaç mı alsan acabaSözde uyudum ama boğazımın ağrısına uyandım.
Sirkeli gargarayi yapayım bakalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?