Iyi akşamlar abla nasılsın? Ben domatesi annemle yapcam barbunya aldım onu evde kendim yapcam bide erik kaynattım bugün
Keyfim yerinde çok şükür...maşallah sende hızlısın...bide kafanı evdekilere yorma bir an evvel çalışmaya başla dahada iyi olur senin için...tabi dışardan konuşmak kolay ama yinede sen kendine dikkat et

Çok haklısın iş bakıyorum fakat piyasa gerçekten çok kötü dönüş olmuyor .. zaten artık tek umudum iş bulmak başka türlü kurtulamiycam anlaşıldı 1 hafta burda kaldı görümcem birsuru laf huzursuzluk oldu 7 tane var hepsiyle baş edemem ki

Canım verir sende dile getir ben anladımki zamanla anneci oluyor yavaş yavaş al yok annemler şu kadar gram aldı vs dersede sallama benim ailem daha çok taktı ama gecen gün konuşuyoruz ortakmışız çok beklersin arabası vardı sattı kendi hesabında çok zoruma gitti yapılandırma yaptık onları ben ödedim zamanında şimdiki aklım olsa asla ödemem bana arkadaşım diyodu yapma ben pişmanım diyodum karı koca arasında olur mu olması gerekiyomuş kendini toplaması için bugün dert yanıyor en kötü bebek arabası vs büyük temel ihtiyaçlar 10000 tl alınır hiç sesimi çıkarmadım para var nolcak diye biraz anlasın çok kızgınım ona para konusunda yoksa şapşiği seviyorum

S sitare-- sen sınavlara şimdiden çalışmaya basla, kursa gidip gitmeyecegine karar ver ve kendine bir yol haritası belirle,
hem yolun uzun hem de oyalanacak birşeyler bulursan eşinin ailesini o kadar az takarsin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…