- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.221
Yarın da pazardan birşeyler getirip buzluğa atarım.
Mesela sarımsak :)
Bayrama kadar hazırlıklar bitmeli
Katildiniz bileSelam bende katılabilirmiyim araniza,Bende hem harcamayı hemde biriktirmeyi çok seviyorum kenarda köşede bisey atmazsam kendimi güvensiz hissediyorum.mumkun oldukça her ay bi çeyrek almaya çalışıyorum borcum var olmasa 2 alicam.ama hala kararsizim çeyrek mi gram mi diye sizce hangisi
Tesekkurler ☺Katildiniz bile
Aramiza hoşgeldiniz
Bebişten dolayı vakit bulamıyordur diye düşünüyorum. İnşallah öyledir
bencede öyle ama yanında annesi kvsi vardır biri mutlaka yardım edenBebişten dolayı vakit bulamıyordur diye düşünüyorum. İnşallah öyledir
Cvp geldi mibencede öyle ama yanında annesi kvsi vardır biri mutlaka yardım eden
11 gün oldu
Yenidoğan için 0 6 aylik uygun oluyor, uzandığında bile sallayabiliyorsun:)beybisiler bana fikir verin kafam çok karışıkşimdiden bakıyorum fikir olsun diyee
ahşap olanı kardeşim kullanıyor çok güzel 629 tl şu an ama tabi taşınır değil 4 yaşa kadar falan kullanılırmış
gri olan park yatak yan tarafı resimdeki gibi aşağı katlanabiliyor ama normal park yataklara göre biraz küçük taşınabiliyor her yere 569 tl
diğeride anne yanı beşiği kullananlar çok memnun yorumları okudum buda taşınabiliyor annemlere falan giderken götürebilirim yani buna 0-6 ay demişler ama 11 aylık kullanan okudum 649 tl
ilerde oda yapıcam montesseri yataklardan yaptırıcam inşallah o zamana kadar ne kullanayım bilemedim
herkes park yatak çok kullanışlı diyo ama onlarıda görüntü olarak çok beğenmiyorum
Kazene soyle demis ona soyledim oda mail atti maillerine bakiyosa cevap verir insallah
Bende uykucuyu çok merak ediyorum kızlar, hatta eşime bile bahsettim kulübte böyle bir arkadaş vardı, doğumdan sonra hiç uğramadı umarım iyidir dedim, interneti bitmiştir dedi adamKazene soyle demis ona soyledim oda mail atti maillerine bakiyosa cevap verir insallah
Haydi inşaallah, hayırlı haberlergünaydın kızlar
muneye mesaj attım uykucu için bakalım inşallah yardım edebilir
Cok kafam karisiyor turtis ya :)Ye
Yenidoğan için 0 6 aylik uygun oluyor, uzandığında bile sallayabiliyorsun:)
Ben ahsap yatak almıştım birde.
3 çocuk buyuttuk onda :)
Benim oğlanlar ve ablamin oğlu yeğenim :)
Park yatak hiç kullanmadım cnm
Oda dogru ama bugune kadar hic interneti bitip yazmadigi olmamisti :))Bende uykucuyu çok merak ediyorum kızlar, hatta eşime bile bahsettim kulübte böyle bir arkadaş vardı, doğumdan sonra hiç uğramadı umarım iyidir dedim, interneti bitmiştir dedi adam
0 6 aylik için herhangi bir modeli çok öneririm, rahat etmiştim bende hamak vardi hem yatip hem salliyordum kuzumu.Cok kafam karisiyor turtis ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?