Katildiniz bile
Aramiza hoşgeldiniz

beybisiler bana fikir verin kafam çok karışık şimdiden bakıyorum fikir olsun diyee

ahşap olanı kardeşim kullanıyor çok güzel 629 tl şu an ama tabi taşınır değil 4 yaşa kadar falan kullanılırmış

gri olan park yatak yan tarafı resimdeki gibi aşağı katlanabiliyor ama normal park yataklara göre biraz küçük taşınabiliyor her yere 569 tl

diğeride anne yanı beşiği kullananlar çok memnun yorumları okudum buda taşınabiliyor annemlere falan giderken götürebilirim yani buna 0-6 ay demişler ama 11 aylık kullanan okudum 649 tl

ilerde oda yapıcam montesseri yataklardan yaptırıcam inşallah o zamana kadar ne kullanayım bilemedim
herkes park yatak çok kullanışlı diyo ama onlarıda görüntü olarak çok beğenmiyorum

Eklentiler

• heyner-ahsap-organik-60x120-besik-anne-yani-kademeli-bebek-besigi__1387285406405465.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
  • lOI-P1807AAFGY-0490_1.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 26
  • lBYP-AP8021703G_1.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 28
Ye
Yenidoğan için 0 6 aylik uygun oluyor, uzandığında bile sallayabiliyorsun:)
Ben ahsap yatak almıştım birde.
3 çocuk buyuttuk onda :)
Benim oğlanlar ve ablamin oğlu yeğenim :)
Park yatak hiç kullanmadım cnm

Kazene soyle demis ona soyledim oda mail atti maillerine bakiyosa cevap verir insallah
Bende uykucuyu çok merak ediyorum kızlar, hatta eşime bile bahsettim kulübte böyle bir arkadaş vardı, doğumdan sonra hiç uğramadı umarım iyidir dedim, interneti bitmiştir dedi adam

Bende uykucuyu çok merak ediyorum kızlar, hatta eşime bile bahsettim kulübte böyle bir arkadaş vardı, doğumdan sonra hiç uğramadı umarım iyidir dedim, interneti bitmiştir dedi adam
Oda dogru ama bugune kadar hic interneti bitip yazmadigi olmamisti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…