Aynen nereye kadar bir şey alırken benim buna ihtiyacım var mı diye kendine sorarsan her şeyi almazsın

Merhaba hanımlar. Sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Sizlerden çok feyz aldım ve hayatıma katmaya çalıştım. Gerçekten çok güzel fikirler çıkıyor. Kısaca kendimi tanıtayım. 30 yaşımdayım. 2 yıllık evliyim, Allah bağışlasın 1 bebeğim var. Düğün borcumuz hala bitmedi maalesef.kendimce birikim yapmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum sanki. Hali hazırda kurban için sürekli biriktirdiğimiz bir kumbramız ve 200tllik bir günüm var. Birikimimi arttırmak için sayfaya üye olmaya sizlerden yardım almaya karar verdim. Hiç olmazsa birbirimizi motive ederiz.

Hosgeldiniz, topigimiz de herşeyi paylaşıyoruz, amacimiz parayı biriktirip, neşeyi bolusup, dertleri defetmek :)
Varsa öyle uzaktan okuyan onlarda gelsin misafir okuyucular

Selam kızlar
Çok yoğun bir gundu,sirletteki mali sikintilari çözecek adımlar atıyoruz, umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Akşam markete uğradım pek birşey de almadım ama para uçuyor resmen.
Bu aralar marketlere fena takmış durumdayım.
Yarın eksik listesini yapayım walla bir süre gitmeyeceğim.

Hoş geldin ,güle güle büyüt bebeğini,
Güzel şeyler paylaşalım birlikte inş

Stoklara gozgezdirdim
Ay resmen ölsem miras kalicak
Hic bir sey eklememe gerek yok
2 ay sonra fln kagit urunleri olabilir..
Yarin sayi bildiririm
Is yerinde bir karmasa var cok bunaldim ama rahat olmaya calisiyorum
Yeni yonetim geldigine bin pisman eskiler oy verdigini milyon pisman yeniler birbirlerine eskiler yenilere kufredip duruyor ( mecazi degil gercek ) yeniler eski baskana baak nasil yapiyordu diyor
Eylulde teftis var
Sonrasina bir firtina bekliyorum ama Hatta nuh tufani
Kendini gemiye atan kurtulur
Ben baskanla cok iyiydim kotu birsey yok ama iyide davranmiyor notr / yuzu hic gulmuyor
Acaba nakil dilekcelerimi biri pc kontrolunden yumurtladimi?
Benim onunla yada getirdikleri ile derdim yok ama artik hayatimi toparlamam lazim bir kac adim attim ve yakalasinlar diye is yeri bilgisayarini kullandim.
Cunku bana guvenip bir kac kisiyi harcayacaklardi benim sirtima bineceklerdi

Aslinda cok karisigim ama sakinim
Sakinligime sasiriyorum

Hakkında hayırlısı canım, iş ortmanda oyunlar, güvensizlikler,belirsizlikler gerçekten can sıkıcı

Ben de bugün hiç para harcamayanlar kulubundenim bi sevindirik oldum
Eşimizin harcadığı paralar sayilmiyo dimi arkadaşlar yani bizde pek öyle ortak bütçe gibi bişey yok
Ama eşime söyledim bu akşam dedim yavaştan biriktirmeye baslayali m gelen gidiyo diye kesinlikle dedi hadi insallah bakalim başlarız artık biz de

acaba verdiği markaya göre kalitesi değişiyor mu çünkü doymuş yağ oranı değişiyo her markada çok farkeder mi bu durum bilemiyorum ama
Selam kızlar
Annemdeydim hastayım diye çağırdı eşimde götürdü sağolsun.
Akşam yemeğinden de yırtmış oldum

Kızlar sempatik kız çekmiş. Birçok ürün böyle.
Marketlerin markaları çok iyi firmalardan aynı makinadan çıkıyor.
Eşimde iyi bir firmada ama market ürünü çıkarıyor firma.fason üretim yapıyor. Birçok kişi de bu ürünü kalitesiz diye almıyor. Oysa ki ikiside aynı.fiyat farkıda fazla

Aramıza hoşgeldiniz
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi

Hayırlı geceler kızlar
Bugün Pazar alışverişi yaptım yada kışlık hazırlıklar için alışveriş yaptım desem daha olur
  • 60 kg domates
  • 15 kg köy biberi
  • 6 kg taze fasulye
  • 10 kg patlıcan
  • 2 kg acı süs biberi aldım
Domateslerin 15 kilosunu 1 TLden, gerisinde 1.25 TLden aldım
Biber 2.5 TL, taze fasulye 5 TL, patlıcan 1 TL, süs biberi 5 TLydi.
Pazar uygundu bu hafta.

Bu akşam yemekte 3 kişi misafirimiz vardı.
Çok ani gelişti Hiç hazırlık yapamadım
Ama Allah ne verdiyse yedik çok güzel geçti

Aldığım her şey balkonda yarını bekliyor

Bulunduğumuz sokakta da su borusu patlamış.
Yemek yaparken bir anda sular kesildi.
ilçenin yarısının suları kesik.
Ne zaman geleceği belli olmadığı için kimse su kullanmıyor
Bulaşıkların kirini dahi akıtmayan tezgaha bıraktım
Sabaha gelmezse halimiz harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…