- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.641
evet canım çok sağolAaa kızın mı oluyor hadi bakalım prenses güzelce gelsin inş hayırlaaaa
Amin cnm inşallah dua et bana daevet canım çok sağol
rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla
ederim canım tabiAmin cnm inşallah dua et bana da
Aynen nereye kadar bir şey alırken benim buna ihtiyacım var mı diye kendine sorarsan her şeyi almazsınben de her ay 250 lira limitini düşürürsem çözerim bu işi inşallah yaa..
çar çur har vur al al al al deli gibi deli gibi al al al al paraları paraları saç saç saç saç( ay ne reklamdı )
nereye kadar dimi..
Ay sonunda çıkıyor cnm daha belli olan bir şey yok bakalım. :)ederim canım tabi
siz naptınız eşin iş buldumu
he daha çıkmadı ben çıktı sandım canımAy sonunda çıkıyor cnm daha belli olan bir şey yok bakalım. :)
Hosgeldiniz, topigimiz de herşeyi paylaşıyoruz, amacimiz parayı biriktirip, neşeyi bolusup, dertleri defetmek :)Merhaba hanımlar. Sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Sizlerden çok feyz aldım ve hayatıma katmaya çalıştım. Gerçekten çok güzel fikirler çıkıyor. Kısaca kendimi tanıtayım. 30 yaşımdayım. 2 yıllık evliyim, Allah bağışlasın 1 bebeğim var. Düğün borcumuz hala bitmedi maalesef.kendimce birikim yapmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum sanki. Hali hazırda kurban için sürekli biriktirdiğimiz bir kumbramız ve 200tllik bir günüm var. Birikimimi arttırmak için sayfaya üye olmaya sizlerden yardım almaya karar verdim. Hiç olmazsa birbirimizi motive ederiz.
Hoş geldin ,güle güle büyüt bebeğini,Merhaba hanımlar. Sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Sizlerden çok feyz aldım ve hayatıma katmaya çalıştım. Gerçekten çok güzel fikirler çıkıyor. Kısaca kendimi tanıtayım. 30 yaşımdayım. 2 yıllık evliyim, Allah bağışlasın 1 bebeğim var. Düğün borcumuz hala bitmedi maalesef.kendimce birikim yapmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum sanki. Hali hazırda kurban için sürekli biriktirdiğimiz bir kumbramız ve 200tllik bir günüm var. Birikimimi arttırmak için sayfaya üye olmaya sizlerden yardım almaya karar verdim. Hiç olmazsa birbirimizi motive ederiz.
HarikasınBu arada :))) kapta, domates ve kıl biber indirimdeydi markette.
Biraz aldim, sos kaynatacagim.
Bir büyük kavanoz kişa, artarsa da kahvaltıya çeşit olur.
Eşime caktirmadan mutfaga koydum poşeti :))
Hakkında hayırlısı canım, iş ortmanda oyunlar, güvensizlikler,belirsizlikler gerçekten can sıkıcıStoklara gozgezdirdim
Ay resmen ölsem miras kalicak
Hic bir sey eklememe gerek yok
2 ay sonra fln kagit urunleri olabilir..
Yarin sayi bildiririm
Is yerinde bir karmasa var cok bunaldim ama rahat olmaya calisiyorum
Yeni yonetim geldigine bin pisman eskiler oy verdigini milyon pisman yeniler birbirlerine eskiler yenilere kufredip duruyor ( mecazi degil gercek) yeniler eski baskana baak nasil yapiyordu diyor
Eylulde teftis var
Sonrasina bir firtina bekliyorum ama Hatta nuh tufani
Kendini gemiye atan kurtulur
Ben baskanla cok iyiydim kotu birsey yok ama iyide davranmiyor notr / yuzu hic gulmuyor
Acaba nakil dilekcelerimi biri pc kontrolunden yumurtladimi?
Benim onunla yada getirdikleri ile derdim yok ama artik hayatimi toparlamam lazim bir kac adim attim ve yakalasinlar diye is yeri bilgisayarini kullandim.
Cunku bana guvenip bir kac kisiyi harcayacaklardi benim sirtima bineceklerdi
Aslinda cok karisigim ama sakinim
Sakinligime sasiriyorum
Selam kızlaracaba verdiği markaya göre kalitesi değişiyor mu çünkü doymuş yağ oranı değişiyo her markada çok farkeder mi bu durum bilemiyorum ama
Aramıza hoşgeldinizMerhaba hanımlar. Sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Sizlerden çok feyz aldım ve hayatıma katmaya çalıştım. Gerçekten çok güzel fikirler çıkıyor. Kısaca kendimi tanıtayım. 30 yaşımdayım. 2 yıllık evliyim, Allah bağışlasın 1 bebeğim var. Düğün borcumuz hala bitmedi maalesef.kendimce birikim yapmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum sanki. Hali hazırda kurban için sürekli biriktirdiğimiz bir kumbramız ve 200tllik bir günüm var. Birikimimi arttırmak için sayfaya üye olmaya sizlerden yardım almaya karar verdim. Hiç olmazsa birbirimizi motive ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?