- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.621
Rica ederim cnm.yüklenmiş canım gördüm çok sağol
ay çok ilginç ya gerçekten
bazılarının sadece adı var
markasız diye bazı yağları almıyoruz
ama eminim bazı markalardan iyi markasız yağlar daha çok vardır
Bu listeler yüzünden hepimiz heyecanla cumartesiyi bekliyoruzBen bu aralar internetten alışveriş yapıyorum.
Az önce kahve ve cif siparisi verdim.
Yarın liste ortaya çıksın yine internete bakacağım, marketlerden çok daha uyguna geliyor bazı ürünler.
çok mantıklı bencedeRica ederim cnm.
Ben artık markalardan çok üretici firmalara bakıyorum
Bu listeler yüzünden hepimiz heyecanla cumartesiyi bekliyoruz
Bence önce kredi kartını bitir çünkü çok faiz ödüyorsun yazıkGünaydın arkadaşlar..
Sayfanızı bugün keşfettim..
Çok güzel bi ortam var burda hemen takibe aldım..
Fikrinizi almak istiyorum 4500 lira kredi kartı borcum var kredi borcum da var ayda elime kalan tutar 1800 lira civarı bişey bu durumda kredi kartı borcumu bitirmeye çalışmakla mı uğraşmalıyım yoksa ufaktan ayda 1 gr altınla birikim yapmaya mı başlamalıyım..
Bence önce kredi kartını bitir çünkü çok faiz ödüyorsun yazık
Borcu ödeyip kartı tamamen iptal ettirmek en mantıklısıgeçen yıl 10 bin falan borcum vardı toplu bi para geldi bi kısmını kapattım ama sonradan yine coştum yaa azalmıyo bari borç bi kısmını harcadığımın kenara mı ayırsam diye düşündüm ben de
bence her ay 1gram al geri kalan parayla kk ni kapat yavas yavas.para parayi cekiyo bi yandan birikmis olur hem de birikim yapmak psikolojik olarak rahatlatirGünaydın arkadaşlar..
Sayfanızı bugün keşfettim..
Çok güzel bi ortam var burda hemen takibe aldım..
Fikrinizi almak istiyorum 4500 lira kredi kartı borcum var kredi borcum da var ayda elime kalan tutar 1800 lira civarı bişey bu durumda kredi kartı borcumu bitirmeye çalışmakla mı uğraşmalıyım yoksa ufaktan ayda 1 gr altınla birikim yapmaya mı başlamalıyım..
Borcu ödeyip kartı tamamen iptal ettirmek en mantıklısı
bence her ay 1gram al geri kalan parayla kk ni kapat yavas yavas.para parayi cekiyo bi yandan birikmis olur hem de birikim yapmak psikolojik olarak rahatlatir
Bende kredi kartı kullanıyorum her ay borcumu mutlaka ödüyorum bir sonraki aya borcunu bırakma yoksa işin içinden çıkamazsıngeçen yıl 10 bin falan borcum vardı toplu bi para geldi bi kısmını kapattım ama sonradan yine coştum yaa azalmıyo bari borç bi kısmını harcadığımın kenara mı ayırsam diye düşündüm ben de
Bende kredi kartı kullanıyorum her ay borcumu mutlaka ödüyorum bir sonraki aya borcunu bırakma yoksa işin içinden çıkamazsın
Ben olsam aylık kk borcumu öder,kumbara ile bile olsa birikime başlarım.
Para parayi çekiyor kızlar, borç da borcu
Sonradan kazandim bu alışkanlığı yaklasik 4 yıl önce.karamelli_turta nası oluyo bu işler biraz akıl versene sende hep olan şey miydi bu sonradan mı kazandın nası başladın çok gerilere gidemedim bahsettiysen de göremedim yani
ben kredi kartı kullanmayı beceremeyen kesimden sayıyorum kendimi.karamelli_turta nası oluyo bu işler biraz akıl versene sende hep olan şey miydi bu sonradan mı kazandın nası başladın çok gerilere gidemedim bahsettiysen de göremedim yani
ben kredi kartı kullanmayı beceremeyen kesimden sayıyorum kendimi.
son iki sene içinde iki sefer kart borcunu sıfırlayıp yine borç yaptım,
gerçi sonuncu da keyfi harcamalar yok denecek kadar azdı, mecburdum kullanmaya sağlık nedeni ile orası ayrı
ama şunu farkettim, eğer cebimde para varsa alacağım şeyi iki kere düşünüp öyle alıyorum ya da acil değil sonra alsam da olur diyip sonraki aya erteliyorum veya almasam da oluyor,
bu ay yine kart borcunu kapattım tamamen, yüklenecek puanlarım var onları da kullandıktan sonra kartı yanıma almayacağım.
internet alışverişlerinde maaş kartı da kullanılabiliyor
o zaman internetten harcadığın kadarını anında kartına yatırmalısın yoksa üç beş derken kartın borcu yine artar.İnternette çok avantajlı olabiliyo fiyatlar onun için de kredi kartı bilgilerini saklayıp kartı iptal etmeden kırıp atabiliriz aslında bu şekilde de gereksiz harcamanın önüne geçilebilir.
o zaman internetten harcadığın kadarını anında kartına yatırmalısın yoksa üç beş derken kartın borcu yine artar.
Aaa kızın mı oluyor hadi bakalım prenses güzelce gelsin inş hayırlaaaaay kızlarr ben dün kızıma ciciler aldım ama korkuyorum kendime dur diyememekten
şu an 2-3 siteden daha sepete bişiler ekledim ama almamam lazım
hem daha çok erken hemde gereksiz şeyler almak istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?