Bazi geceler böyle oluyor cnm
Neyseki yardım ediyorlar.
bizimki hiç annesıne cekmemıs cnım ya uyumayı hıc sevmıyor daha 40ı cıkmamıs bebek 8saat uyanık kalırmı mahmurlasmıyo bıle uyutuyorum koyuyorum hop uyanıyo haydaa sar başa,bide yalancı emzik almadı yapısık yasıyoruz o sebeple

Uykuculugu senden alaydi:))
Biz eşimle uykuyu severiz büyük oğlum öyleydi sabahlara kadar ne nöbetler tuttuk. Kime çekti bilmiyoruz :))
Küçüğüm ayni biz :))
Dün öğlen uyandi, bugün de hala uyuyor maşallah

Benimki de öyleydi sabaha kadar gezerdim çok huysuzdu bir yaşına kadar devam etti bu zombi gibiydim

Benim stoklarim da en çok deterjan ve temizlik grubuna yapmışım:)
Gıda, kağıt, dış macunu gerekli.
Listem hazir denkgeldikçe alacağım
Ben de aynı durumdayım, bir sürü temizlik malzemesi var ama evde kahve yok ki çok içeriz :))
sayım yaparken eksikleri de listelerim.
Önümüzdeki hafta stok alisverisini de tamamlayıp haftalık bütçeyle devam edeceğim.

Ewt elinde olunca valla bedava bulmuş gibi oluyor insan hem çıkar kullan markete ikide bir gitmek çok para harcamaya neden oluyor sık gitmessen parada öyle harcanıyor bayramdan beri iki kere gittim gitmedim evde onlardan kullaniyorum

Hiç sorma kahvemsim:)
Son paket türk kahvesini actim geçen,
Gözüne bakiyorum
Pazar alışveriş günü artik.

Cnm resimleri çektim
Fakat yüklenmiyor sürekli hata veriyor
yüklenmiş canım gördüm çok sağol
ay çok ilginç ya gerçekten
bazılarının sadece adı var
markasız diye bazı yağları almıyoruz
ama eminim bazı markalardan iyi markasız yağlar daha çok vardır

Hiç sorma kahvemsim:)
Son paket türk kahvesini actim geçen,
Gözüne bakiyorum
Pazar alışveriş günü artik.
Ben bu aralar internetten alışveriş yapıyorum.
Az önce kahve ve cif siparisi verdim.
Yarın liste ortaya çıksın yine internete bakacağım, marketlerden çok daha uyguna geliyor bazı ürünler.

Ben bu aralar internetten alışveriş yapıyorum.
Az önce kahve ve cif siparisi verdim.
Yarın liste ortaya çıksın yine internete bakacağım, marketlerden çok daha uyguna geliyor bazı ürünler.
Aynen canım takip etmek lazım.
Neskafe stogum çok da türk kahvesi çabuk bitiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…