- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 33
- 31
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.601
ben fiziki ile başladım araya kurban girdi bu ay devam edicem inşallah almayapeki arkadaşlar fiziki altın mı alıyosunuz altın hesabı falan mı açtınız?
Ben fiziki tercih ediyorum, bankada altın hesabinda biriktirenler de var,peki arkadaşlar fiziki altın mı alıyosunuz altın hesabı falan mı açtınız?
bizimki hiç annesıne cekmemıs cnım ya uyumayı hıc sevmıyor daha 40ı cıkmamıs bebek 8saat uyanık kalırmı mahmurlasmıyo bıleBazi geceler böyle oluyor cnm
Neyseki yardım ediyorlar.
Uykuculugu senden alaydi:))bizimki hiç annesıne cekmemıs cnım ya uyumayı hıc sevmıyor daha 40ı cıkmamıs bebek 8saat uyanık kalırmı mahmurlasmıyo bıleuyutuyorum koyuyorum hop uyanıyo haydaa sar başa,bide yalancı emzik almadı yapısık yasıyoruz o sebeple
Benimki de öyleydi sabaha kadar gezerdim çok huysuzdu bir yaşına kadar devam etti bu zombi gibiydimbizimki hiç annesıne cekmemıs cnım ya uyumayı hıc sevmıyor daha 40ı cıkmamıs bebek 8saat uyanık kalırmı mahmurlasmıyo bıleuyutuyorum koyuyorum hop uyanıyo haydaa sar başa,bide yalancı emzik almadı yapısık yasıyoruz o sebeple
Cnm resimleri çektimçok sevinirim canımm
Ben de aynı durumdayım, bir sürü temizlik malzemesi var ama evde kahve yok ki çok içeriz :))Benim stoklarim da en çok deterjan ve temizlik grubuna yapmışım:)
Gıda, kağıt, dış macunu gerekli.
Listem hazir denkgeldikçe alacağım
Ewt elinde olunca valla bedava bulmuş gibi oluyor insan hem çıkar kullan markete ikide bir gitmek çok para harcamaya neden oluyor sık gitmessen parada öyle harcanıyor bayramdan beri iki kere gittim gitmedim evde onlardan kullaniyorumBen de aynı durumdayım, bir sürü temizlik malzemesi var ama evde kahve yok ki çok içeriz :))
sayım yaparken eksikleri de listelerim.
Önümüzdeki hafta stok alisverisini de tamamlayıp haftalık bütçeyle devam edeceğim.
Ne kdr aldın cnm
Hiç sorma kahvemsim:)Ben de aynı durumdayım, bir sürü temizlik malzemesi var ama evde kahve yok ki çok içeriz :))
sayım yaparken eksikleri de listelerim.
Önümüzdeki hafta stok alisverisini de tamamlayıp haftalık bütçeyle devam edeceğim.
yüklenmiş canım gördüm çok sağolCnm resimleri çektim
Fakat yüklenmiyor sürekli hata veriyor
Ben bu aralar internetten alışveriş yapıyorum.Hiç sorma kahvemsim:)
Son paket türk kahvesini actim geçen,
Gözüne bakiyorum
Pazar alışveriş günü artik.
Aynen canım takip etmek lazım.Ben bu aralar internetten alışveriş yapıyorum.
Az önce kahve ve cif siparisi verdim.
Yarın liste ortaya çıksın yine internete bakacağım, marketlerden çok daha uyguna geliyor bazı ürünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?