- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.921
çok teşekkür ederim Allah razı olsunÖncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence eşine söylemelisin iki gün sonra başka bir şekilde öğrense eşin ona niye söylemedin diye kızabilir
Eşine söylersen buyukolay çıkacağının garantisini veririmburası aile şirketi olduğu için şimdi patronun büyük oğluna söyledik
babalarına duyurmamak için kırk takla atıyolar
babaları duysa onu işten kovar çünkü
kendileri kovmak istemedikleri için babalarına duyurmuyolar
bende zor tutuyorum kendimi söylememek için
hala sinirimi atamadım
beni bu halimle kimsenin bu şekilde üzmeye hakkı yok çünkü
bana ne babam ne kocam o pisliğin yaptığını yapmadı
101 den hazır börek alsaneşim dün eve gelirken alt kat komşuyu çaya davet etmiş,
adamla konuştuğunu unutmuş, az önce telefonda bana söylüyor.
hiçbir hazırlığım yok, erken gidip evi toparlarım dedi.
ne ikram edeceğim ya
Fırınım yok malesef memlekete götürdüm yeni alacağım.gülüm çok guzel oluyor biberleri temizleyip yüz şeker birer kaşık yağ birer kaşık sirke sarımsak maydonoz koyuyorum içine firinlayip kavonoza basıyorum müthiş bir lezzet
Canim hazırda birşey yoksa ekler al yanına da kisir falan mi yapsaneşim dün eve gelirken alt kat komşuyu çaya davet etmiş,
adamla konuştuğunu unutmuş, az önce telefonda bana söylüyor.
hiçbir hazırlığım yok, erken gidip evi toparlarım dedi.
ne ikram edeceğim ya
Açık söylemek gerekirse pek hoslandigim insanlar değiller, hiç gidip gelmedik ama gözlemlediğim kadarı ile garip tipler.Canim hazırda birşey yoksa ekler al yanına da kisir falan mi yapsan
Hay allah cnm eşler böyle ikramlik vs düşünmediği için pek, ani plân yapabiliyorlar.Açık söylemek gerekirse pek hoslandigim insanlar değiller, hiç gidip gelmedik ama gözlemlediğim kadarı ile garip tipler.
Zaten eşime de bana sormadan davet ettiği için çok kızdım, bizim binada sorun yaşadığınız diğer ailenin de kankasi.
Gidip gelmeyi bırak yolda gorsek konuşmuyoruz.
Ama eşim işte.
Bunlardan sebep hicbirsey yapasim yok, kurabiye, kek falan alıp çay koyacağım.
Zaten bu akşam eve gitmem de gecikecek
Erkekler gazlı oluyor bende severim uyukuyu ama oğlan hiç öyle değildi yaşına kadar sürmez inş şuan annene var eve gidince zor olcakınsAllah canım benim ya senle msjlastım ya gece 2de uyanmıstı sabah 7.40ta hala uyanık anneme verıp uyudum acıkana kadar yıne uyanıkoglum uykucu annenin adını degıstırecez uyku bırakmadın dua edıyorum hep duzene gırelim dıye saglıklı olsunda varsın uyumasın
Hep orada zaten :)Benim kafa yine gitti ev kredilerine
Ah kafaHep orada zaten :)
Bence Eylül'deki merkez bankası tiplantisindaki karari da gormekte fayda var
Çok sevindim:)Kızlar biz de annemlere ev bulduk gibi
Düşük faizden yararlanmak istiyoruz
Kısmet artık
Benim dr kafa hep hesap kitapta
İnş. CanımÇok sevindim:)
Hadi hayırlısı olsun.
Benim kafa hep o taraflarda
Hayirlisi olsun cnm.İnş. Canım
Çok sıkıntı çekti annem yüzü gülsün istiyorum
Olur mu olmaz mı belli değil
Annemde yaşlı olduğu için her eve bakamıyoruz.oturabilceği katta olmadı lazım yeri önemli derken sıkıntı çıkıyor hep.
Biz de eşimle annem mutlu olsun diye ordan oraya koşturup duruyoruz.
Kısmet inş. Anneminde gönlüe göre olur. 70 yaşında hala kirada. Gerçi kendi evi vardı da kardeşim kandırdı of of neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?