- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.881
Sen kırklarelide miydin?Perşembe bakıcam tekrar
Yarın ki pazar pahalı oluyor.
Arkadaşımı çağırdım
Sigara böreği aldım onu yapıcam.
Fırını memlekete götürdüm bir de o masraf var
Kozluyorum kabuğunu soyup, soğuduktan sonra poşetleyip koyuyorum.Nasil yapiyorsun kozleyip 2 ye mi boluyorsun
Canım sen Bursa'da mı oturuyorsunBende çok sevindim şehir hastanesi kuruldu bayagı uzak merkezdeki hastaneye herkes gitmeye başladı.3 kişi doktorun odasındaydıkdediğin gibi aklımda sürekli sorular gebelik takip programını yapandan Allah razı olsun video izliyorum hergün
Iyi geceler uykucumıyı geceler kızlar bız yıne sabahcıyız
2paket 32li solo parfümlü wc kagıdı
2kılo da tereyağ aldm stok için.
bizim evde en hızlı tukenen sey ıkısı
sorma canımIyi geceler uykucum
Bu hafta bir sen,bir ben, bir birde bebek nöbetteyiz
Güle güle kullan canım.
Ay vana da gaz verin nasıl birikim yapabilirimAğustos ayi birikim listemiz;
1. @kahvemsi mutluluk =1 gram altın
2.karamelli_turta =2.500 tl
3. @Alya86 =4.000 tl
4. @Kostebekpasta =1 tam altin
5. @iyiniyetli =542$
6. @muhendiseylul =2.600 tl
7. @Sevgiyeyolculuk =50$
8. @CKbeautyandsheer =4 gram altın
9. @citl =50$
10. @plasticwoman =100$
Ayy ne güzel, zaman ne kadar çabuk geçiyor:)sorma canımyarın yani bugun 40ımız cıkıyor teyzesi insAllah daha duzenli oluruz umut fakirin ekmeği be turta
YakınımSen kırklarelide miydin?
O turşu nasıl oluyor canım.kızlar altı kavanoz kamber biber turşusu yaptım bugün birde ptt markette ariel toz beyazlar için 2adet on kiloluk 94 tl uygun mu sizce hangi deterjan kullandırma onun kadar içine sinmedi temizliği bu ara boykot için almadım ama arıyorum sanki yoklugunu
Afiyet olsun :), kamber biber turşusu nasıl oluyor,kızlar altı kavanoz kamber biber turşusu yaptım bugün birde ptt markette ariel toz beyazlar için 2adet on kiloluk 94 tl uygun mu sizce hangi deterjan kullandırma onun kadar içine sinmedi temizliği bu ara boykot için almadım ama arıyorum sanki yoklugunu
Aaaaa,Ay vana da gaz verin nasıl birikim yapabilirim
Aaaaa,
Benim birikimim yazılmamış,
Ağustos ayı birikimim 1000tl
Müsait olunca altın alicam
Bende diyorum bizim kızlar neden birikim bildirimi yapmadi:) bereketli olsunGünaydın kızlar
Maşallah hepinizin stoklarına
Bize bu ay uzun süredir beklediğimiz bir yerden bir miktar para geldi. Eşimle hiç dokunmama kararı aldık bu paraya. O yüzden turtacım birikime 4000 tl ekler misin bu ay ☺
Ev kredimizin bitmesine az kaldı canım ondan sonra bir kaç ay çok sıkı birikimlerle burada olacağım bir süre :))Bende diyorum bizim kızlar neden birikim bildirimi yapmadi:) bereketli olsun
Hayirli olsun portakalcimGünaydın kızlar
Maşallah hepinizin stoklarına
Bize bu ay uzun süredir beklediğimiz bir yerden bir miktar para geldi. Eşimle hiç dokunmama kararı aldık bu paraya. O yüzden turtacım birikime 4000 tl ekler misin bu ay ☺
Teşekkür ederim turtacım hayırlısıyla inşallah :))Hayirli olsun portakalcim
Çok sevindim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?