kızlar günaydın
dün işyerinden birisiyle tartıştık
kendini adam sanan benide heralde kendi nişanlısı kız kardeşi falan zannetti kapıyı çarpmalar sandalyeyi sert vurmalar falan baya havalandı
bende bağırdım çağırdım dayanamadım ve çok ağladım, bebeğime üzüldüm.
akşamda eşime hiç bişeyden bahsetmedim
çünkü biliyorum o olayı uzatıp buraya kadar gelir o kişiye hesap sorardı
huzurumuz kaçsın istemedim
sizce iyi yapmışmıyım

Geçmiş olsun canım
Tartışma durumunda kalmayı zaten sevmem
Bir de işyerinde olması sinir bozucu

Ne kadar ayıp ya kac yasında insanlarız ve senin hassas dönemin biraz daha anlayışlı olunabilirler hiç kimseyi kafana takma önemli olan kızın ve sensin.

Bilmiyorum cnm.

Benim benzer bir olayim olmuştu ve çok üzülüp ağlamıştım.(servis şoförü)
Eşim ne oldu bitti derken anlatmıştım bir sonraki gün indigim durağa gelmişti adama hesap sormaya. Olay çıkardı eşim. Muhtemelen adam servisten inseydi dövebilirdi.
Neyseki işyeri olayi büyütmedi ben hakli oldugum için.
O şahsın işine son verilecekti, ben kabul etmedim çıkarılmasını.
Özrünü kabul ettim ve işine devam etmesini rica etmiştim.

sinirliportakal hayırlı olsun
Allah nasip ederse bende 2. çocuğu yaparsam ücretsiz izin almak istiyorum
İnşallah canım insan ilkinde imkanı olmayınca ikincide istiyor muhakkak. En azından bakıcı vs güvenemezsek kimseye minnet etmeden izne ayrılma imkanımız olsun

burası aile şirketi olduğu için şimdi patronun büyük oğluna söyledik
babalarına duyurmamak için kırk takla atıyolar
babaları duysa onu işten kovar çünkü
kendileri kovmak istemedikleri için babalarına duyurmuyolar
bende zor tutuyorum kendimi söylememek için
hala sinirimi atamadım
beni bu halimle kimsenin bu şekilde üzmeye hakkı yok çünkü
bana ne babam ne kocam o pisliğin yaptığını yapmadı

gülüm çok guzel oluyor biberleri temizleyip yüz şeker birer kaşık yağ birer kaşık sirke sarımsak maydonoz koyuyorum içine firinlayip kavonoza basıyorum müthiş bir lezzet

Ayy ne güzel, zaman ne kadar çabuk geçiyor:)
Rahat rahat çıkarabilirsin artik her zaman.
ınsAllah canım benim ya senle msjlastım ya gece 2de uyanmıstı sabah 7.40ta hala uyanık anneme verıp uyudum acıkana kadar yıne uyanık oglum uykucu annenin adını degıstırecez uyku bırakmadın dua edıyorum hep duzene gırelim dıye saglıklı olsunda varsın uyumasın

canım bnım ya korkmussundur kuzum tepki vermekle ıyı yapmıssın canım ınsanlar yuksek sesle haklı cıkmaya calısıyor ezmeye calısıyor, bu arada sen esını daha ıyı bılırsın canım duyarsa gizledıgın için kızmıcaksa ıyı yapmıssın

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence eşine söylemelisin iki gün sonra başka bir şekilde öğrense eşin ona niye söylemedin diye kızabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…