- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.301
sinirliportakal gözün aydın valla ne denir bilemedim çünkü ev kredisi biten biri tanımadım henüz sen bir ilksin canım maşallah tütütüü
Hepsini güzel günlerde giysin fındıkama tiyzeleri çok güzel değillermiiiiii
Bende valla kırmızı biberi rondo içinde görmekten fenalık geldisırf bu yüzden günlerdir instagrama bakmıyorum,
bunları gördükçe acaba az mı yaptım diye düşündürüyorlar ama yeter artık diyip kendimi normal hayata döndürüyorum :))
Hepsini güzel günlerde giysin fındık
Naçizane bir tavsiye çok alma canım
Heves edip alınıyor ama inan çoğu etiketi ile kalıyor
Bende valla kırmızı biberi rondo içinde görmekten fenalık geldi
Günah bir de olan var olamayan var
Heves eden insanlar olur
Yeterinde yaptım az az Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin. Abartmayı sevmiyorum 1 kavanoz o 1 kavanoz bu değişik değişik kilo kilo yapıp elaleme göstermeye gerek yok
Ne cinsler var arkadaşKizlar daha uzun yazabilirim
Adam şok oldu. Nasil siyrilacagini sasirdi
Gol 1 dun dilekce ver dedi bugun dilekcemi almadi.
Baska birine yonlendirdi oda hic takmadi ararim dedi
Geri dondum bana ugra demisti kapiyi kilitleyip kacmis
Su an evdeyim yorgunluktan ölüyorum
2 gunum gitti ne kisliklar yapardim ben
Bende bayılırım valla havuç salatası mor lahana ohh mis. Koy adamın önüne devamlı muhacir yemeği şimdi
Kendimi resmen maratonda gibi hissediyorum yetti gayri
Oysa kereviz salatasina bayilirim sanki domates biberin heykelini dikicem yeter da
Ne cinsler var arkadaş
Ya ne diye çağırmış da sıyrılmaya çalışmış o zaman.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Böylesi hayırlıymış demekki
Bazen o an üzüldüklerimize sonradan seviniyoruz. Bu da öyle olsun.
Bende bayılırım valla havuç salatası mor lahana ohh mis. Koy adamın önüne devamlı muhacir yemeği şimdi
Önlerine gelince sesleri hiç çıkmıyorAkşam eve dönerken markete ve pazara uğradım.
Birkaç eksiği aldım derken o da ne, markette kırmızı biber ve domates indirimde.
Dedim azicik alayim da kahvaltıya çeşit olur sos yaparım, iki büyük kavanoz çıktı.
Eşim söylendi de soylendi :)))
O söylendi de ben dinledim mi sanki :))Önlerine gelince sesleri hiç çıkmıyor
Eline sağlık afiyetle yiyin
Esila bizim beld. De aynı durum yaşanmıştı.
İst.dan bir beldiyeden yazı işleri müdürü getiridi
Odalar açıldı ofis mobilyaları sipariş edildi
Kadını bir poh poh
Kadın geldi 5 ayda istifa ettirdiler.
İçim cız etmişti yeminle. İşte bunları gördükçe. Psikolojim iyice bozuldu benim. Ondan hiç sıkma canını kim bilir ne planlar vardı. Böylesi hayırlıymış
Birikimin bereketli olsun
Akşam eve dönerken markete ve pazara uğradım.
Birkaç eksiği aldım derken o da ne, markette kırmızı biber ve domates indirimde.
Dedim azicik alayim da kahvaltıya çeşit olur sos yaparım, iki büyük kavanoz çıktı.
Eşim söylendi de soylendi :)))
canım biz üç senedir falan bi tanısın kardesı yapıyor köyden yolluyor ondan alıyoruz kac lira bılmıyodum bugun sıparısı alıcaktı annem hatta kac lira dedım 27liraymısGeçen seneden iki büyük kavanoz var, 1 kg sipariş verdim dun aksam.
Ama tarifi aldım, seneye mutlaka deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?