- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.321
Coooook severim ben, ellerine saglikErik pestili yaptım geldim
Çok merak ediyorum tadını kuruyunca nasıl olacak acaba.
1 kilo sipariş verdim, 50 TL den. Ama çok lezzetli yapıyor uç yıldır alıyorum.canım biz üç senedir falan bi tanısın kardesı yapıyor köyden yolluyor ondan alıyoruz kac lira bılmıyodum bugun sıparısı alıcaktı annem hatta kac lira dedım 27liraymıs
ıyı yapmıssm cnım sen nası fiyat dıyınce ben bızımkının fıyatını bılmedıgımı farkettım soruncada söyleyeyım dedım afiyetle yıyelim ınsAllah biz de cok memnunuz aldıgımız teyzeden1 kilo sipariş verdim, 50 TL den. Ama çok lezzetli yapıyor uç yıldır alıyorum.
Yapan teyzeye fiyat fazla demişler, fazla yapamıyorum emeği çok demiş.
Bir de eşi yok teyzenin ondan almak ufak bir destek olur dedim.
Yaprak çok pahali yazın kendi begendiginden al iki kilo 10 di incecik bende ilk çıkan yapraktan basinnher zmanBöyle işlerde paradan çok lezzet güvenmek önemli kahvemsi
Bende 60 tl yaprak aldım kilosu çoğu yerde 15. Tl ama güzel olmadıktan sonra neye yarar
Pestil güzel olursa yazarım
Oğluma yaptım
Cips fln yemez hiç
Kuruyemiş sever yanına aperatif olsun dedim
Yaz kış çorba yaparım ufak çocuk olunca tarhanayi her daim çok seviyoruz bizde turşu zamani geliyor turşu kaldı tek kisaKesinlikle hijyen ve lezzet önemli benim için.
Teyze fiyat söylememiş önce ondan size sordum, sonra hesap yapmış kendince.
Yarına yemeğim var da öbür güne bir tarhana çorbası yapayım.
Canım çekti :)
Yazın çorba hiç yapmam, sıcaklarda icilmiyor.
Hiç turşu yapmadım ama bu sene onu da deneyeceğimYaz kış çorba yaparım ufak çocuk olunca tarhanayi her daim çok seviyoruz bizde turşu zamani geliyor turşu kaldı tek kisa
abc bi tane ben de aldım cif denemek için,daha evvel kullanmısmıydın canım memnun kaldnmı ?ben a101in cifini almıstm hıc begenmedm bunu bi denemek ıstıyorum normaller gıtgide artıyor ama vazgecemıyorum en çok kullandıgım malzemelerden biriBugün stoga; yudum 2 litre sıvı yağ, milföy hamuru, rinso 3 litre, Jacobs 200 gram kahve, 100 lu yeşil çay, 1 tane ABC Krem temizleyici ekledim :)
Cif benim de en çok kullandığım temizlik malzemesi ama çoğu k pahalı.abc bi tane ben de aldım cif denemek için,daha evvel kullanmısmıydın canım memnun kaldnmı ?ben a101in cifini almıstm hıc begenmedm bunu bi denemek ıstıyorum normaller gıtgide artıyor ama vazgecemıyorum en çok kullandıgım malzemelerden biri
oyy maşallah yaa ne güzel bi duygu valla inşallah bizde yaşarız :)sağol canım darısı başınıza inşallah ben de inanılmaz heyecanlıyım benim de tanıdığım ilk ev kredisi biten kişi kendim olacağım :))
haklısın canım almıcam artık zaten kıyafet olarak bişeyHepsini güzel günlerde giysin fındık
Naçizane bir tavsiye çok alma canım
Heves edip alınıyor ama inan çoğu etiketi ile kalıyor
Bende valla kırmızı biberi rondo içinde görmekten fenalık geldi
Günah bir de olan var olamayan var
Heves eden insanlar olur
Yeterinde yaptım az az Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin. Abartmayı sevmiyorum 1 kavanoz o 1 kavanoz bu değişik değişik kilo kilo yapıp elaleme göstermeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?