canım biz üç senedir falan bi tanısın kardesı yapıyor köyden yolluyor ondan alıyoruz kac lira bılmıyodum bugun sıparısı alıcaktı annem hatta kac lira dedım 27liraymıs
1 kilo sipariş verdim, 50 TL den. Ama çok lezzetli yapıyor uç yıldır alıyorum.
Yapan teyzeye fiyat fazla demişler, fazla yapamıyorum emeği çok demiş.
Bir de eşi yok teyzenin ondan almak ufak bir destek olur dedim.

ıyı yapmıssm cnım sen nası fiyat dıyınce ben bızımkının fıyatını bılmedıgımı farkettım soruncada söyleyeyım dedım afiyetle yıyelim ınsAllah biz de cok memnunuz aldıgımız teyzeden

Yaprak çok pahali yazın kendi begendiginden al iki kilo 10 di incecik bende ilk çıkan yapraktan basinnher zman

Yaz kış çorba yaparım ufak çocuk olunca tarhanayi her daim çok seviyoruz bizde turşu zamani geliyor turşu kaldı tek kisa

Yaz kış çorba yaparım ufak çocuk olunca tarhanayi her daim çok seviyoruz bizde turşu zamani geliyor turşu kaldı tek kisa
Hiç turşu yapmadım ama bu sene onu da deneyeceğim
Aştim walla kendimi, içimde bir emine beder gizliymis meğerse :)))

Bugün stoga; yudum 2 litre sıvı yağ, milföy hamuru, rinso 3 litre, Jacobs 200 gram kahve, 100 lu yeşil çay, 1 tane ABC Krem temizleyici ekledim :)
abc bi tane ben de aldım cif denemek için,daha evvel kullanmısmıydın canım memnun kaldnmı ?ben a101in cifini almıstm hıc begenmedm bunu bi denemek ıstıyorum normaller gıtgide artıyor ama vazgecemıyorum en çok kullandıgım malzemelerden biri

Cif benim de en çok kullandığım temizlik malzemesi ama çoğu k pahalı.
ABC nin kokusu güzel, bir cif kadar olmasa da güzel, fiyatı çok uygun, arada lawaboya wcye kullanıyorum.

haklısın canım almıcam artık zaten kıyafet olarak bişey
zaruri ihtiyaç ve hastane çıkışları alıcam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…