- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.281
Sağol canım teşekkür ederim:)Ay inşallah canım ya ağzından bal damlıyo valla
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
miniğinin doğumgunu kutlu olsun bu arada turtişim
okudum ama cevap yazamadım
insan ne yaparsa kendine yapar diyorum :))yine dayanamadım bizim kıza alışveriş yaptım bu kız doğmadan batırcak benii
zaten bi ayağım batakta ötekinide bu sokacak
Sizinki de ev kredisi mi.
Az kalmış ne güzel,inş bizde o günleri görürüz
Haha ilahi ya valla bende nereye baksam kışlık görüyorum.her yerde tepsi içinde salçaay bu ara mesajları kısa kısa hızlı okuyorum yetişemiyorum işler yoğun
ama okuduğum mesajlarda hep kışlık hazırlık üstüne ya malum
şu yazdığın eşime netten kaban aldık kısmını eşime netten kabak aldık olarak okudum o kadarmı dedim yaaucuzmuymuşki dedim eşine neden almışki hem dedim
sonra koptum kendi kendime tabi
Hepiniz çok tatlisiniz kızlar, bence her birinizin evinde bir tane daha lazim sizdenyine dayanamadım bizim kıza alışveriş yaptım bu kız doğmadan batırcak benii
zaten bi ayağım batakta ötekinide bu sokacak
sağol canım inşallahhh :)insan ne yaparsa kendine yapar diyorum :))
güle güle kullansın inşallah aldıklarını canım
ay senin durum daha vahimmiş ben bi bende var sanıyodumHaha ilahi ya valla bende nereye baksam kışlık görüyorum.her yerde tepsi içinde salça
Hepiniz çok tatlisiniz kızlar, bence her birinizin evinde bir tane daha lazim sizden
sırf bu yüzden günlerdir instagrama bakmıyorum,Haha ilahi ya valla bende nereye baksam kışlık görüyorum.her yerde tepsi içinde salça
herşeyin hayırlısı esilaAdam kendine is ve eglence aramis kizlar tamamen oyalama taktigi
Geri donus yapacaklar ama yuzde 1 ihtimal diyorum
ewet çok güzeller ama bir yerde dur artık, azıcık para at kenaraama tiyzeleri çok güzel değillermiiiiii
aynı bende sen gibiyim ya kahvemsimmsırf bu yüzden günlerdir instagrama bakmıyorum,
bunları gördükçe acaba az mı yaptım diye düşündürüyorlar ama yeter artık diyip kendimi normal hayata döndürüyorum :))
taksitle aldım sıkışcam valla dediğin gibi artık durdurcam kendimi doğuma yakın hastane çıkışlarını bide mecbur alıncakları alırım artıkewet çok güzeller ama bir yerde dur artık, azıcık para at kenara
kıyafet hediye olarak da çok gelir malum altın çok pahalı herkes elbiseye yönelir diye düşünüyorum
ben 2,3 resimdeki şortlara bayıldım ama :))
Ziyareye gelenler çok kiyafet getiriyor:)taksitle aldım sıkışcam valla dediğin gibi artık durdurcam kendimi doğuma yakın hastane çıkışlarını bide mecbur alıncakları alırım artık
onları o papatyalı zıbın ve minieli tişörtlerle kombin yaparım dedim :))
ya burda çok tanıdık yok yaa gelmez diyorum pekZiyareye gelenler çok kiyafet getiriyor:)
Fazla dalma cnm.
Ihtiyaca göre alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?