iyi ki benim yerimde değilsin canım
o kadar zor zamanlarım oldu da kimseye tek kelime etmedim, şu saatten sonra hiç birşey demem artık
çok şükür çalışıyorum, iyi kötü idare ederiz

herşeyi dört dörtlük gösterince kimse kimseye ödül vermiyor kahvemsim
birazda onlar düşünsün laflarına dikkat etsinler
sen kimse üzülmesin diye uğraşıyorsun ama işte
kardeşine maaşı senmi vericeksin yada tatilemi götürceksin kii siz beraber tatile bile gidiyosunuz

bunu söylerken bir beklenti içinde değil,
kendileri de sıkıntı yaşıyor bunu ifade etmeye çalışıyor aslında
ama seçtiği kelimeler yanlış.
kimseye birşeyi dört dörtlük göstermeye çalışmıyorum amacım kimseye minnet etmemek ailem bile olsa,
biz biraz tepkili bir evlilik yaptık çünkü, sorunları bilseler ailem büyük tepkiler verir

anladım canım sen daha iyisini bilirsin tabi
aslında onlarda konuşurken kötü niyetli konuşmuyolar ama lafın nereye gittiğini bilemiyo olabiliyolar bazen
büyükler işte :)

Aynen cümleler tam da dediğin gibi başlıyor.
Iki maaş.
Sen dedim anneme eşimin borç ve kredilerinden haberin varmı?
Acaba maaşının ne kadarini eve katki sağlayabiliyor.
Ben patladım o gün kahvemsim.
Sanırım sende patlama noktasina yaklaşmışsın.
Tatile gittiniz de başkası mi ödedi masrafları.
Hesabini sen biliyorsun.

Benim eşim benzer şeyleri Kp için düşünüyor, ev almamizin ilk adimi onun sayesinde oldu zaten iyide oldu çok şükür.
Kp istiyor ki herkes ona uysun, onu dinlesin.
Dün ben işteyken görümcem gelmiş ailesiyle.
Eşim diyor ki 5 dkkada ablami gucendirdi istanbula gittiler.
Adam kimsenin mal sahibi olmasini istemiyor, nasil bir kafa anlamıyorum.
Görümcem bg de köyden ev aldi da.
Oraya kv dem gidemezmis, vs. Neden gitmesin kızının evine.
Aksi adam işte.
Ben onunla selamdan öte asla sohbetim yok.

Canım çok teşekkür ederim.
Hepimizin borcunun bittiğini görürüz inşallah.

kızlar bizimde babam sıkıntılı sağolsun
biliyosunuz çok şükür babamı emekli ettik ben borç aldım işyerinden
ödüyoruz aylık 1000 tl olarak daha 14bin tl var maaşından gönderiyor
ama babam sağolsun geçen ay 5000 tl kredi çekmiş
bizede kendisi söylemiyor internet bankacılığından tesadüf eşimle görüyoruz
çok sinirlendim ama sakin bi şekilde babama sordum hayırdır bi sıkıntımı var baba diye
ufak tefek borçlarım vardı dedi ama babam daha önce ilk emekli olduğunda 2 maaşa yakın ve bayram parası aldı
o zamanda dedi ufak tefek borçlarım var diye
bi türlü dedim bitmiyor dedim senin bu ufak tefek borçların
ses çıkarmadı ve biliyoki suçlu zaten ama üste çıkmayıda iyi başarır
anneme gelince para yok der hep
bide annem gitti ya artık evde babamın cebinden bi fiş düşmüş yatak odasında bulmuş
kuyumcu fişi 900 tl çeyrekmi ne yazıyomuş ama ne olduğunu bilmiyor tabi soramıyorda annem tersler falan diye
bilmiyorum napıcaz bizim bişey yapmamız gerekiyomu ama annem üzülüyor boşuna

Hay allah cnm hepimizin bir imtihanı var
Umarım sıkıntısız bir şekilde çözersiniz.

Eşim benim babama geçen hafta sonu biz seneye yeni eve taşınacağız demiş
Babam şok olmuş.
Büyük oğlumuzu yanimiza alacağız, küçüğü de ortaokul döneminde yanimiza alacağız demiş
Eşim anlatti, babama böyle böyle söyledim diye:))

Son düzenleme:
acaba kumar oynuyor olabilir mi, nedense okurken direkt aklıma o geldi

enişteme bak be

K kahvemsi mutluluk O kadar güzel yürekli bir insansın ki bu satırlarından yansıyor. Ailen üzülmesin diye bazı gerçekleri söylememişsin ama şimdi sen üzülüyorsun. Evet anneler kızdırıyorlar bazen gerçekleri öğrenincede en çok onlar üzülüyor. Ama senin huyunu çok beğeniyorum eşine nasıl bir sahip çıkışın varki takdire şayan. Evdeki mutluluğun iyi gidiyor boşver inan ki kapının dışında kaldıkları sürece kafanda da yer vermemeye çalış.
K kahvemsi mutluluk Borçları kapatma konusunda tek idolümsün yıl sonunda size bende birikterebildiklerimi yazıcam çok fazla değil ama benim için çok büyük bir rakam.
Bademşekerlerim nasıl hayırlı bir evlatsın annen seni Kadir gecesi dünyaya getirmiş Allah sağlık sıhhat versin güle güle otursun anneciğin evinde. Keşke her evlat senin gibi düşünse evin tamamını kaça aldınız sadece merak ettim kaçıncı kat ve kaç yıllık cevaplamak zorunda değilsin sadece merak ettim. Benim yaşadığım yerde evler çok pahalı yerel halkı burası için küçük Paris diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…