Çok teşekkür ederim, mahçup ettiniz beni

canım çaya geçenlerde yine zam geldi, 10 TL'ye marketlerde epeydir görmedim ben
acil ihtiyacın değilse biraz takip et marketleri,
ama piyasaya göre şu an çoooook hesaplı
çayı aldık canım bulasık deterjanı saatli indirimdi esıme al demıstım ıse dalmıs kacırdı
gecen günde 28liralık chip paramızın gününü doldurup yaktı sagolsun

Esila ben altus 7 çekmece aldım çokta memnunum tıka basa doldu vvakla kısa hazırlık dün kırmızı biber aldım domates karışık salça yaptım 5 şişe bana baya yeter

Arkadaşın adını hatırlayamadım banada başka kadın var gibi geldi

Kızlar bizde de sıkıntı var abimde aile karısıyla sıkıntılı dün aradı epey konuştuk
Akşam eve geliyorum yemek yapılmıyorçocuklara öğlen yemeği hazırlanmiyir ben zorla yemek yaptiryorum diyo artık biktim diyo annesinden çıkmıyor hiç evle araması yok diyo dolapta bir tane utuli çamaşır katlanmış çamaşır yok diyo dolapları karman corma zaten kirliler bile yerlerde geziyor o derece çok pasaklı rahat aile kavramı yaşanıyor

Siz diyo ne iyi rahatsiniz diyo kahvesinin dediği gibi herşeyi dışarı yansıtmıyor dedim

Allah yardımcısı olsun abinin

Aksam oldu
Cilekler bugune yetismedi
Gidip dondurucuyu alacagim
3 cekmeceli yeter ya 7ye gerek yok.
Eve gidecegim giderken alisveris yaparim
Sonrasi mechul
7 çok buyuk bence de, ne koyacaksın o kadar.
Kalabalık aileler için daha uygun o.
3 çekmece de kurtarır, benim gibi tıka basa doldurursun sonrada inşallah bozulmaz diye arada bakarsın :)))

7 çok buyuk bence de, ne koyacaksın o kadar.
Kalabalık aileler için daha uygun o.
3 çekmece de kurtarır, benim gibi tıka basa doldurursun sonrada inşallah bozulmaz diye arada bakarsın :)))

Ona alistim birakip cikiyorum ya aklima takmamayi ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…