- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.441
Aynen öyle sekerim.napıyım turtiş hayatın acı gerçekleri insanın aklına gelmeden oluyomu olmuyo malesef
uzaktan nasıl takip edicezAynen öyle sekerim.
Takibe alin derim cnm
Çok teşekkür ederim, mahçup ettiniz beniK kahvemsi mutluluk O kadar güzel yürekli bir insansın ki bu satırlarından yansıyor. Ailen üzülmesin diye bazı gerçekleri söylememişsin ama şimdi sen üzülüyorsun. Evet anneler kızdırıyorlar bazen gerçekleri öğrenincede en çok onlar üzülüyor. Ama senin huyunu çok beğeniyorum eşine nasıl bir sahip çıkışın varki takdire şayan. Evdeki mutluluğun iyi gidiyor boşver inan ki kapının dışında kaldıkları sürece kafanda da yer vermemeye çalış.
K kahvemsi mutluluk Borçları kapatma konusunda tek idolümsün yıl sonunda size bende birikterebildiklerimi yazıcam çok fazla değil ama benim için çok büyük bir rakam.
Bademşekerlerim nasıl hayırlı bir evlatsın annen seni Kadir gecesi dünyaya getirmiş Allah sağlık sıhhat versin güle güle otursun anneciğin evinde. Keşke her evlat senin gibi düşünse evin tamamını kaça aldınız sadece merak ettim kaçıncı kat ve kaç yıllık cevaplamak zorunda değilsin sadece merak ettim. Benim yaşadığım yerde evler çok pahalı yerel halkı burası için küçük Paris diyor.
Ay bilemedim cnm sen böyle soruncauzaktan nasıl takip edicez
Başka bir kadın mınapıyım turtiş hayatın acı gerçekleri insanın aklına gelmeden oluyomu olmuyo malesef
öyle değilde mesela yakın arkadaş gibi düşünBaşka bir kadın mı
çayı aldık canım bulasık deterjanı saatli indirimdi esıme al demıstım ıse dalmıs kacırdıcanım çaya geçenlerde yine zam geldi, 10 TL'ye marketlerde epeydir görmedim ben
acil ihtiyacın değilse biraz takip et marketleri,
ama piyasaya göre şu an çoooook hesaplı
Sevgili işte başka kadınöyle değilde mesela yakın arkadaş gibi düşünama evliliğe uygun olmayan bence bilemiyorum
Allah yardımcısı olsun abininKızlar bizde de sıkıntı var abimde aile karısıyla sıkıntılı dün aradı epey konuştuk
Akşam eve geliyorum yemek yapılmıyorçocuklara öğlen yemeği hazırlanmiyir ben zorla yemek yaptiryorum diyo artık biktim diyo annesinden çıkmıyor hiç evle araması yok diyo dolapta bir tane utuli çamaşır katlanmış çamaşır yok diyo dolapları karman corma zaten kirliler bile yerlerde geziyor o derece çok pasaklı rahat aile kavramı yaşanıyor
Siz diyo ne iyi rahatsiniz diyo kahvesinin dediği gibi herşeyi dışarı yansıtmıyor dedim
7 çok buyuk bence de, ne koyacaksın o kadar.Aksam oldu
Cilekler bugune yetismedi
Gidip dondurucuyu alacagim
3 cekmeceli yeter ya 7ye gerek yok.
Eve gidecegim giderken alisveris yaparim
Sonrasi mechul
annem anlar zaten ama anlamamazlıktan gelir....Sevgili işte başka kadın
Ama annen şüphelenip anlar bence
Düzeni bozulmasın diye miannem anlar zaten ama anlamamazlıktan gelir....
evet....Düzeni bozulmasın diye mi
7 çok buyuk bence de, ne koyacaksın o kadar.
Kalabalık aileler için daha uygun o.
3 çekmece de kurtarır, benim gibi tıka basa doldurursun sonrada inşallah bozulmaz diye arada bakarsın :)))
Ne diyeceğimi bilemedim, umarım biz yanlış dusunuyoruzdurevet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?