- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.461
bence en güzeli 24ayar gram altın, bereketli olsun bu aradaBugün bir çeyrek aldım Bismillah dedim başladım ☺
Ama şunu soracağım kızlar bilezik mi? yarım veya çeyrek biriktirmekmi?
Çok teşekkür ederimBademsekerim hayirli olsun cok sevindimmm.
Kizlar dondurucu almam gerekiyor.
3 cekmece alsam yeter diyorum ama pisman olurmuyum.
Birde acilen recel tarifine ihtiyacim var
Hic yapmadim ama yapmak zorundayim
Yardim edebilirmisiniz
Amin canım inş. Size de nasip etsin Rabbim. Çok mutluyum güvene aldım annemi diye çok da duygusallaştım.günaydn kızlar
B Bademsekerlerim allah ödeme kolaylığı versin inşallah okurken çok duygulandım rabbim banada nasip etsin anneme bi ev alabilmeyi inşallah
E Esila09 ben Arçelik 5 çekmeceli aldım 1450 tlydi fiyatı 2 ay falan oldu sanırsam canım
K kahvemsi mutluluk ayy düğünede bişi kalmamış yaa hadi hayırlısı alnınızın akıyla çıkarsınızz bu iştende inşallah canım
Hoşgeldiniz.Hoşbuldum o zaman :)
Tekrardan bir giriş yapayım.
Nişanlı olduğum süreçte gelmiştim ilk olarak bu topiklere. Şimdi 2 aylık evliyim. Güzel rakamlar biriktirdim buralar sayesinde.
Hepsi evlilik sürecinde masraflara gitti. Ama çok sıkılmadan, bunalmadan hallettik birikim yaptığımız için.
Şimdi de ev hayalimiz var. Tabi 2-3 sene kadar sonra. Bu sefer de bu hayaller için buradayım
Herkese de iyi birikimler diliyorum
Hayırlı olsun canım.Kızlar 8 taksit kredi borcumuz düştü, az bir ara ödeme yaptım.
Aslinda biraz sabredebilsem 5 ayda bir falan yapsam daha göze gelir:)
Canım çoğu yere göre uygun fiyatlı ev aldık.K kahvemsi mutluluk O kadar güzel yürekli bir insansın ki bu satırlarından yansıyor. Ailen üzülmesin diye bazı gerçekleri söylememişsin ama şimdi sen üzülüyorsun. Evet anneler kızdırıyorlar bazen gerçekleri öğrenincede en çok onlar üzülüyor. Ama senin huyunu çok beğeniyorum eşine nasıl bir sahip çıkışın varki takdire şayan. Evdeki mutluluğun iyi gidiyor boşver inan ki kapının dışında kaldıkları sürece kafanda da yer vermemeye çalış.
K kahvemsi mutluluk Borçları kapatma konusunda tek idolümsün yıl sonunda size bende birikterebildiklerimi yazıcam çok fazla değil ama benim için çok büyük bir rakam.
Bademşekerlerim nasıl hayırlı bir evlatsın annen seni Kadir gecesi dünyaya getirmiş Allah sağlık sıhhat versin güle güle otursun anneciğin evinde. Keşke her evlat senin gibi düşünse evin tamamını kaça aldınız sadece merak ettim kaçıncı kat ve kaç yıllık cevaplamak zorunda değilsin sadece merak ettim. Benim yaşadığım yerde evler çok pahalı yerel halkı burası için küçük Paris diyor.
Hayırlı olsun.Bugün bir çeyrek aldım Bismillah dedim başladım ☺
Ama şunu soracağım kızlar bilezik mi? yarım veya çeyrek biriktirmekmi?
Hayırlı olsun güle güle kullan canım3 cekmece aldim kizlar ctesi sabah teslim edicekler
oh maaşallah darısı bana24 ayar grammıilk defa duydum.
2 sene birikime giricem ev peşinatı için. Bebeğimde geliyor burası sayesinde hem kumbarada para birktirmeye başladım ☺
Çok teşekkür ederim
Amin canım inş. Size de nasip etsin Rabbim. Çok mutluyum güvene aldım annemi diye çok da duygusallaştım.
Hoşgeldiniz.
Mutluluklar
En kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz inş.
Hayırlı olsun canım.
Tebrikler valla
Canım çoğu yere göre uygun fiyatlı ev aldık.
Piyasa bulunduğum bölgede çoğu yere göre iyi. 2. Kat 15 yıllık ama bakımlı.
E="kahvemsi mutluluk, post: 61076340, member: 852102"]
Kasap alışverişi yaptım, Allah'ım kıyma 60 TL olmuş, resmen mini bir servet ödedim ellerim titredi.
Hemen eşimle konuşup bir kumbara ayarlıyoruz açılmayanlardan, seneye kurban yapıyoruz.
Herşey ne kadar pahalı öyle şok oldum ya, çok mu oldu acaba ben en son kasaba gideli
Bereketli olsunkaramelli_turta 8 gram altın aldım beni de ekler msn:)
Teşekkür ederimBereketli olsun
canım nasılsın, yeni yerinde hayat nasıl gidiyorCumaniz mübarek olsun altın kızlar
Esila güle güle kullan canım dondurucunu...
Okulu mu simdilik çok sevdim kızlar umarım boyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?