- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.701
bende bebişin kıyafetleri için organizer bakıyorum instagramdanBugün hiç çalışasım yok, sabahtan beridir o site senin bu site benim geziniyorum
şekerim bana son ayda olmustu gaz sancısı ayy agla ağla içim cıkmıstı o kadar fenaydı bişe de yapamıyosun bide üstüne tuvaletımı de yapamıyodum mecbur lavman yapmıstık ama 2gün boyunca mahvetti beni ılac alamıyosun bıse yapamıyosun hareketlerin kısıtlı cok fena bısekızlar gece sabaha kadar uyandım hep gaz sancım tuttu
sabahta hastaneye gidecektik bebişi görmeye tatilden önce
bebişte durgundu gerçi o benim ağrımı hissetmezmiş ama
gerçekten çok zor bi gece geçirdim normaldede hep oluyodu gaz sancım ama hamileyken daha zormuş
ilaç içemiyosun sıcak su torbası kullanamıysun
canım ya normalde bende hep olurdu gaz sancısı çok zor bişey evet bide şimdi daha zor oldu gerçektenşekerim bana son ayda olmustu gaz sancısı ayy agla ağla içim cıkmıstı o kadar fenaydı bişe de yapamıyosun bide üstüne tuvaletımı de yapamıyodum mecbur lavman yapmıstık ama 2gün boyunca mahvetti beni ılac alamıyosun bıse yapamıyosun hareketlerin kısıtlı cok fena bıse
Eylül masraflı başladı benimde, malûm okul ihtiyaçlari vs.Günaydın kızlar
Bu ay da okuldu falan derken bütçe şaştı yine
MAaş günü de gelemedi bir türlü
Bu aydan sonra düzene girmek istiyorum
Selâm, iyiyiz sen nasılsın?Selamlar kızlar nasılsınız ?
Dün akşam eşimle gerilimli olaylar yaşadık şuan kendisinden hiç hoşlanmamakla birlikte azcık da buhranlı bir ruh haline sahibim
Zalım herüf zalım rüyalarıma girdi zabahlara kadar kabus gördüm ağlamaktan içim çıktı
Aramiza hoşgeldiniz..Benım öyle birikim yapacak bütcem yok eşimde bana yetecek kadar harçlık veriyor çalışmıYorum da eşimi nasıl ıkna ederim birikim için maddi durumu ii eşimin ama bilmiyorum gereksiz düşünüyor ben brktrrm diyor ama oda brktrmıyor
Ah annelik ne zor, geçmiş olsun canım dikkat et kendine.kızlar gece sabaha kadar uyandım hep gaz sancım tuttu
sabahta hastaneye gidecektik bebişi görmeye tatilden önce
bebişte durgundu gerçi o benim ağrımı hissetmezmiş ama
gerçekten çok zor bi gece geçirdim normaldede hep oluyodu gaz sancım ama hamileyken daha zormuş
ilaç içemiyosun sıcak su torbası kullanamıysun
Mandalinaa hoşgeldin:))Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra bende birikim topiklerine döndüm..
Daha önce yıllarca buralarda takıldım ve bekarken ev almıştım..
şimdi 1 yıllık evliyim ve hedefim ev kredisini hızla ödeyip bitirmek
Hoşgeldiniz aramiza,aldik bileBen burda yeniyim de benide araniza alirmis iniz. Ev borcumuz var asker esiyim 7 aylik bir bebeğim var
Bereketli olsun hemen ekliyorum.Bana eylul ayi icin 20 dolar ve 200 lira nakit yazar misiniz :) hala issizim. Anca bu kadar oluyor. Bunlari da findik sattim da otle yaptim. :)
canım ya normalde bende hep olurdu gaz sancısı çok zor bişey evet bide şimdi daha zor oldu gerçekten
o zaman olursa naparım ben bilmiyorum bi ara doğuruyorum sandım sen nasıl geçirdin son ayda bide çok zor olmuştur
Benim hamileligimin en zor ağrısı disağrısı idi.Benimde hamileliğimde tek sıkıntım gaz sancısı olmuştu
Kaç kez gece acile gittiğimizi bilirim
Dr arabayla gezince iyi gelir gazın geçer demişti
Bir de sana gaz yapan yiyecekleri yememeye bak
ooo diş ağrısı hamile değilken bile zorken hamilelik halini hiç düşünemiyorumBenim hamileligimin en zor ağrısı disağrısı idi.
Büyük oğluma hamile iken.ooo diş ağrısı hamile değilken bile zorken hamilelik halini hiç düşünemiyorum
Ah bu annelerin hakkı hiç ödenmez
Amelia sen miydin?karamelli_turta ara ara nick değiştirdiğim olmuştu :)
yaklaşık 4-5 yıldır varım aslında.. değişik topiklere yazdım vs..
Bereketli olsun dilek:)Mrb altıncı hatunlar..bugün 9 gibi evdeydim..24 saat nöbet...yeni uyandım.. 17.30 gibi akşam yemeği yerim..Bu arada vadeli hesapta 12850 tl nakit vardı...46,57 gram altın aldim..3 yıl kadar dokunmayı düşünmüyorum..galiba aylık yatirim günlüğü tutuluyo...tam da grubu bilmiyorum
Maaş hesabından altın alış talimatı vermeyi düşünüyorum...doğru karar mi bilmiyorum..gece maaş yaattiginda altın alımı olursa...diye korkuyorum..
Kendince hedef koyabilirsin ama ilk sayfaya sadece o ay ne kadar birikim yaptiysak onu yaziyorum.ekle ama ekim ayında o kadar gram alamam ..sonra üzülürüm
Senelik hedef koyuyormuyuz..yani 2019 da şu kadar gram gibi
Anladım...hayırlısı olsun...2020 başında hedef belirlerim artikKendince hedef koyabilirsin ama ilk sayfaya sadece o ay ne kadar birikim yaptiysak onu yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?