şekerim bana son ayda olmustu gaz sancısı ayy agla ağla içim cıkmıstı o kadar fenaydı bişe de yapamıyosun bide üstüne tuvaletımı de yapamıyodum mecbur lavman yapmıstık ama 2gün boyunca mahvetti beni ılac alamıyosun bıse yapamıyosun hareketlerin kısıtlı cok fena bıse

canım ya normalde bende hep olurdu gaz sancısı çok zor bişey evet bide şimdi daha zor oldu gerçekten
o zaman olursa naparım ben bilmiyorum bi ara doğuruyorum sandım sen nasıl geçirdin son ayda bide çok zor olmuştur

Günaydın kızlar
Bu ay da okuldu falan derken bütçe şaştı yine
MAaş günü de gelemedi bir türlü
Bu aydan sonra düzene girmek istiyorum
Eylül masraflı başladı benimde, malûm okul ihtiyaçlari vs.
Az kalmış maaşa, bende avans bekliyorum..
Selâm, iyiyiz sen nasılsın?
Hayir olsun inşallah.
Bende öyle rüyalar görüyordum bir ara uyanir uyanmaz hafif bir darbe atmisligim bile var :)))

Aramiza hoşgeldiniz..
Anlatarak ikna edebildim ben.
Ah annelik ne zor, geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra bende birikim topiklerine döndüm..
Daha önce yıllarca buralarda takıldım ve bekarken ev almıştım..
şimdi 1 yıllık evliyim ve hedefim ev kredisini hızla ödeyip bitirmek
Mandalinaa hoşgeldin:))
Hatırlıyorum seni.
Başka nick kullanmis miydin?
Umarım tez elden kapatirsin borçlarini .

Ben burda yeniyim de benide araniza alirmis iniz. Ev borcumuz var asker esiyim 7 aylik bir bebeğim var
Hoşgeldiniz aramiza,aldik bile
Kendinizden bahseder misiniz biraz hanimlar?

Benimde hamileliğimde tek sıkıntım gaz sancısı olmuştu
Kaç kez gece acile gittiğimizi bilirim
Dr arabayla gezince iyi gelir gazın geçer demişti
Bir de sana gaz yapan yiyecekleri yememeye bak

Mrb altıncı hatunlar..bugün 9 gibi evdeydim..24 saat nöbet...yeni uyandım.. 17.30 gibi akşam yemeği yerim..Bu arada vadeli hesapta 12850 tl nakit vardı...46,57 gram altın aldim..3 yıl kadar dokunmayı düşünmüyorum..galiba aylık yatirim günlüğü tutuluyo...tam da grubu bilmiyorum

Maaş hesabından altın alış talimatı vermeyi düşünüyorum...doğru karar mi bilmiyorum..gece maaş yaattiginda altın alımı olursa...diye korkuyorum..

ooo diş ağrısı hamile değilken bile zorken hamilelik halini hiç düşünemiyorum
Ah bu annelerin hakkı hiç ödenmez
Büyük oğluma hamile iken.
Çekimlik bir dişim vardi, o ay hamile kalacağımı sanmiyordum ve bu yüzden önceden çaresine bakmamıştım. 9 ay çektim o dişi ah ne ağladım bazen, kaç kez dis dr uma gittim, karanfil basıp minoset verip eve yolluyordu. 13 yıl önce disdr lari birşey yapmiyordu cnm,en son 8.5 ayliktim çek dedim artık bıktım, çekemem kusura bakma doğumun baslardaben sorumluluk alamam demişti.
Ikinciden önce diş kontrolumu yaptırdım ama :))

Bereketli olsun dilek:)
Aylik birikim yapiyoruz, her ay listeyi tekrar yapiyorum :) ekleyeyim mi gramlarini ilk sayfaya?

Kizlar
Teftis basladi
Cok egleniyoruz dk bir gol bir sosyal medya kisitlamalarini kaldirdilar noldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…