Esila değişik teftiş olmuş.

Ayy komşular gittiler.
Kışlıkta birbirlerine yardım ediyorlar beni de çağırdılar
Yoj dedim almayım ben yaptım zaten yapacağımı.
Yarın son hazırlığımı yapıp turşuya kadar beklemeye alıcam kendimi.
Dinlenicem biraz.
Eşime iş yerinden ürettikleri üründen vermişler. Attım stoğa pek de mutlu oldum ay nerden çıkmışsa.
Besim ödendi ilk ödeme eşime mesaj gelmiş.
Altına çeviren varmıydı nerden takip edicem şuan mobil kullanamıyoruz.müşteri no fln yok henüz elimizde. Nerden anlıcam altına çevrildiğini öyle talimat vermiş bankacıya.

Badem sekerim sen anlarsin beni ay yarim gunde tersimiz dondu dur bakalim yrn neler olacak
Yeniler 6 ay oldu hala ilk gunku gibi davraniyorlar ya

Başkan gelirken ekibini mi getirdi esila.
Of çok stres dolu oluyordu o günler. Hele bir müfettiş var ki beynimi yaktıydı.
Sonra hepsi giderken memnuniyetlerini dile getirirlerdi mutlu olurdum. Hey gidi Günler heyy.yok öyle 5 oldu hadi çıkayım ne zaman derse o zaman çıkarfım gece 10 a kadar beklediğim olurdu. O evrak nerde bu nerde şu dosya ellerim titrerdi.Allahtan sorguya hiç çağrılmadım hıg der giderdim herhalde.

24 yasindayim asker esiyim 7 aylik bir oglum var evimizin borcunu oduyoruz..ev hanımıyim .çalışacak imkânım yok bebeğim var zaten eşimde görevlere gidince yanlizim oyle birikim yapmaya calisiyorum

Ah kiyamam
Evet kendi ekibini getirdi fakat daire icini oynatmadi ozel kalem degisti
Teftisten sonra oynatabilir
Ya ben ilk teftiste aday memurdum ahh dun gibi aklimda
Adam giderken baskana bi o kiz demis benim icin
Bide stajyer vardi yaninda benimle cok ilgilenmisti niyeti de ciddiydi hic yuz vermedim
Bugun cok gulduk ah kaderimde eninde sonunda yol gozlemek varmis dedim
Safmisin mufettis esi olup belediyedemi calisacaktin dediler aklim basima geldi
Saf gideydin simdi keyif catardin bak zimba ayikliyon diyo arkadasim
Ben ilk teftiste ilgilenmistim
2. De evlenecektim ellemedi
3. De yoktum ayni kisiydi
Bunda daha yuzunu gormedim ama brz surundurecek belli oldu
Korkudan sosyal medyayi actilar ya
Ay cok guzel ya

Ilk teftis ilk gunler
Saat mesai bitimine 5 dk kala
Mesai bittimi dedi
Ayakta durmaktan ayaklarim su toplamis
Saati soyledim
Yine sordu saati soyledim
3. Ye yine
Yine saati soyledim
Eger bitti deseydin tum kurumu 12 ye kdr tutacaktim kim tembih etti bilmiyorum ama herkesi kurtardin dedi
Bugunde cikamadik
Ama besbucuktan sonra cilek ayikladim sonra kendi kendine gitmis
Oglen de 2.5 kilo barbunya ayikladim
Oyle bir ozguven

24 yasindayim asker esiyim 7 aylik bir oglum var evimizin borcunu oduyoruz..ev hanımıyim .çalışacak imkânım yok bebeğim var zaten eşimde görevlere gidince yanlizim oyle birikim yapmaya calisiyorum
Allah bağışlasın, yaparsin elbette biz neler başardık burada takildikca alışkanlık oluyor.

Kamu kurumunda mı çalışıyorsun canım ?
Benim eşim de müfettiş de bu kadar gerilimli bi ortam olduğunu hiç düşünmemiştim

Şaka yapiyosun
Mulkiye mi?
Mahalli idarelerdeyim ben, belediye
Ay gerilim ne demek ne demek
Biz iyi calisiriz, ovunmek gibi dusunme raporlar bile az maddeli olur
Ama bu yil yonetim degisti gelenler cok tecrubesiz ortalik ztn curcuna

Bize hep yaşlılar geliyordu evliydim gece 10 da çıkınca biri sen yeni evlisin yarın kocanı arayıp söylecem merak etmesin demişti.
Başta kök söktürüyorlar ama 3 5 gün sonra iyi niyetli olanı eliyorlar ya da bana hep öyle denk geldi.nedir bu özel kalemin çektiği her başkanda yer gez. İlk emlakta çalıştım sonra yazı işlerinde sonra özel kalem geçtim yıllarca emlağa geçmek için yalvardım adam bildiğin psikoloji bozuyor adam nuh dedi peygamber demedi. 3 yıl direndim. Yanıma eleman istedim oyaladı oyaladı başkasına güvenemem dedi 3. Yılın sonunda ayrıldım.çok ağladım geceleri bağrışlarını duyup zıplıyordum yataktan. Başkasına kızar bana bağrırdı en son bende bağrıyordum kovsunlar diye seçime 15 gün kala istifa ettim. Gerçi 3 kez istifa ettim kabul etmedi. Kaybediceğini biliyrdum zaten ben çıkmasam burnumdan getirecekti yeni gelen. 2. Darbeyi yeme cesaretim yoktu işten çıktım 3 yıl kimseyle görüşmedim. psikolojim alt üst oldu rahat uyuyayım diye ilaç kullandım. Sonra başka bir işe girdim oğlum olunca ama yine aynı şeylwti yaşarım diye korkumdan çalışamadım. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Arada kızı ile denk geliyorum direk uzaklaşıyorum ürperti alıyor beni

Şaka yapiyosun
Mulkiye mi?
Mahalli idarelerdeyim ben, belediye
Ay gerilim ne demek ne demek
Biz iyi calisiriz, ovunmek gibi dusunme raporlar bile az maddeli olur
Ama bu yil yonetim degisti gelenler cok tecrubesiz ortalik ztn curcuna
Kolay gelsin canım ya başka bi bakanlıkta görevli eşim

Yaa cok uzuldum inanki
Cok merhametsizmis
Bizim eski baskan bagirirdi ama merhametliydi o kdr eziyet etmezdi etmedi bi gun beni bi aglatti 5 sene ozur diledi ne var bee anlamadim demistim honkure honkure aglamistim nerden pecete bulacagini sasirmisti
Yeni baskan ztn bal kaymak cok sahane bi insan oyle seyler yasanmiyor

Bizde ugrastiracak ya ama sonra rapora yazmaz bence

Öyleyse güzel esila.beld. zor olduğu kadar güzel de başka biri iyi olsa çok isterdim çalışmak.
Çok merhametsiz acımasız iş bilen biriydi. Ağlamak mı hergün tuvalette en az 45 dk ağlardım eve gelip devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…