Kızlar foto yükleyebildim mi bilmiyorum 4 tanesimi 24 küsür ben mi yanlış anlıyorum
Trendyolda pervol
Birer litrelikmiş mini boy sanırım 3.5 litreliği kaç TL idi acep epeydir almıyorum Boron kullanıyorum artık daha sağlıklı diye

kızlar gece sabaha kadar uyandım hep gaz sancım tuttu
sabahta hastaneye gidecektik bebişi görmeye tatilden önce
bebişte durgundu gerçi o benim ağrımı hissetmezmiş ama
gerçekten çok zor bi gece geçirdim normaldede hep oluyodu gaz sancım ama hamileyken daha zormuş
ilaç içemiyosun sıcak su torbası kullanamıysun

eşinden ihtiyaçların için fazla para isteyip aldığın şeylerin fiyatını fazla söyleyip birikim yapabilirsin bence:)
atıyorum 20 tllik bişey aldın 50 tl deyip 30u atabilirsin kenara :)

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra bende birikim topiklerine döndüm..
Daha önce yıllarca buralarda takıldım ve bekarken ev almıştım..
şimdi 1 yıllık evliyim ve hedefim ev kredisini hızla ödeyip bitirmek
hoşgeldinizz ne güzell inşallah hedefinize ulaşırsınız hemencik

hoşgeldiniz tabiki buyrun ne demek
sağlıkla büyütün bebişinizi :)
Allah razı olsun .birikim konusunda suan evde katalog işi yapiyorum ve hiç iyi gitmiyor sizce başka ne yapabilirim.oturduğu ilçe küçük vd insanlar biraz alaycı gözle bakiyorlar bu ise çocuğumdan dolayi başka biseyde yapamıyorum

Birer litrelikmiş mini boy sanırım 3.5 litreliği kaç TL idi acep epeydir almıyorum Boron kullanıyorum artık daha sağlıklı diye
11 mi 12 tl mi neydi baya oldu canım aldığım
Stok yaptığıma ucuz buldukça alıp koyuyorum.
Misafirlerim gelcek bekliyorum.

bebişin var ya o yüzden biraz zor olabilir canım olsun
katalog işinide ben oldum olası sevmem becerememde çevre lazım onun için bi kere
başka ne olabilir bu eve getirdikleri işler oluyo ya onlardan varmı yaşadığın yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…