- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.681
Birer litrelikmiş mini boy sanırım 3.5 litreliği kaç TL idi acep epeydir almıyorum Boron kullanıyorum artık daha sağlıklı diyeKızlar foto yükleyebildim mi bilmiyorum 4 tanesimi 24 küsür ben mi yanlış anlıyorum
Trendyolda pervol
Elde yikama programini ayarla madem,dene şansını
sekerim00 o gelinliği bir daha gitmeyeceksin sonucta degilmi, koy ikinci el satış sitelerine kuru temizleme yaptırmak gerekir diye de ya, makul bir fiyata ver, ya da ihtiyacı olan biri çıkarsa ver gitsin en büyük sevap
eşinden ihtiyaçların için fazla para isteyip aldığın şeylerin fiyatını fazla söyleyip birikim yapabilirsin bence:)Benım öyle birikim yapacak bütcem yok eşimde bana yetecek kadar harçlık veriyor çalışmıYorum da eşimi nasıl ıkna ederim birikim için maddi durumu ii eşimin ama bilmiyorum gereksiz düşünüyor ben brktrrm diyor ama oda brktrmıyor
hoşgeldinizz ne güzell inşallah hedefinize ulaşırsınız hemencikMerhaba kızlar uzun bi aradan sonra bende birikim topiklerine döndüm..
Daha önce yıllarca buralarda takıldım ve bekarken ev almıştım..
şimdi 1 yıllık evliyim ve hedefim ev kredisini hızla ödeyip bitirmek
hoşgeldiniz tabiki buyrun ne demekBen burda yeniyim de benide araniza alirmis iniz. Ev borcumuz var asker esiyim 7 aylik bir bebeğim var
inşallah :)hoşgeldinizz ne güzell inşallah hedefinize ulaşırsınız hemencik
Allah razı olsun .birikim konusunda suan evde katalog işi yapiyorum ve hiç iyi gitmiyor sizce başka ne yapabilirim.oturduğu ilçe küçük vd insanlar biraz alaycı gözle bakiyorlar bu ise çocuğumdan dolayi başka biseyde yapamıyorumhoşgeldiniz tabiki buyrun ne demek
sağlıkla büyütün bebişinizi :)
kuru temizlemede bir sürü deterjan, ilaç kullanıyorlaraynen kahvemsi öylemi yapsam ama 5 yıl geçti ya aradan kuru temizlemeden sonra iyi olurmuki yine
teşekkür ederim amin inşallah :) hastaneye gittikçe değişiyo tarihler bizde merakla bekliyoruz :)inşallah :)
bebeğinin doğacağı tarih ne güzel öyle.. hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun insallah
11 mi 12 tl mi neydi baya oldu canım aldığımBirer litrelikmiş mini boy sanırım 3.5 litreliği kaç TL idi acep epeydir almıyorum Boron kullanıyorum artık daha sağlıklı diye
Allah razı olsun .birikim konusunda suan evde katalog işi yapiyorum ve hiç iyi gitmiyor sizce başka ne yapabilirim.oturduğu ilçe küçük vd insanlar biraz alaycı gözle bakiyorlar bu ise çocuğumdan dolayi başka biseyde yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?