- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.761
inşallah allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin canımYok inşallh olacak ugraşıyoruz tedavi görüyorum bunun icin
menün çok güzel canım
Kıbrıs tatlısınada bayılırım mmmm
Canim tamam limonlutarcinlikek ti o amelia :))günaydın kızlar
bu ara tuhaf bi koşturmaca var işyerinde..
karamelli_turta canım o ben değilim ama o nicki hatırlıyorum bende
özel kalem olmaktan bahsedilmiş curcuna orası ya.. bende arada özel kaleme bakıyorum kavgaya çok müsait biyer.. Müdürümüz çok iyi ancak gelenler özel kaleme sataşıyor.. onu önce aldın, ben daha ne kadar beklicem, giren ne zaman çıkcak vs diye bile bunaltıyorlar.. Allah sabır versin valla..
Birikimler bu yüzden önemli bence,olmasaydi borç yapacaktin .İyi akşamlar hanımlar
@karamelli_turta canım ben birikimi harcamak durumunda kaldımbenim listemi boş yap istersen ama kumbarama devam ediyorum. Birde bundan sonra hep iyi gün parası diye birikim yapıcam
Gerçi bu parayı alışverişde ihtiyaçlar için kullandım .
Antalyaaaaa, önümüzdeki yil bende istiyorum senigünaydın kızlarr
tatile son 4
Bakalım faizlere yansimasi ne olacak?Merkez bankası 325 BP faiz indirdi, bakalım piyasalara yansıması nasıl olacak
ay kız gel beraber gidelimmBirikimler bu yüzden önemli bence,olmasaydi borç yapacaktin .
Antalyaaaaa, önümüzdeki yil bende istiyorum seni
Bu yil ilk kez didime gidecektik o sa iptal oldu
Bakalım faizlere yansimasi ne olacak?
Ne güzel olurdu yavrum ama kuzularin okullari var..ay kız gel beraber gidelimm
oyy evet okullarda açıldııNe güzel olurdu yavrum ama kuzularin okullari var..
Çevren varsa olabilir.İnşallah katalog işinden birikim yapabilirmiyim sizce
Mercimek çorbası ve nohut daha kış yemeği gibi geldi canım kv de hep öyle yapar ağır geliyor bana imkanın varsa nohut yerine köfte patates olabilir fırında. Kıymalı türlü etli türlü. Daha hafif zeytinyağlı fasulyeHanımlar yarın kendi ailemi ve eşimin ailesini yemeğe alıyorum.
9 tam 1 çocuk olacağız
Evlendiğimizden beridir ilk defa gelecekler.
Menüm
Mercimek çorbası
Etli nohut
Pirinç pilavı
Fırında tavuk
Salata + birkaç çeşit meze
Tatlı olarak da Kıbrıs tatlısı düşündüm ama olmuş mu sizce.
Varsa başka fikirleriniz onlara da açığım
Lansinoh kullandım 2 li elektrikli.kızlar elektrıklı gogus pompası kullanan varmı
Birde bir sürü nick alan bir arkadaş vardıCanim tamam limonlutarcinlikek ti o amelia :))
Ikinizi karistirdim.
Sen ailene ev almıştın dimi, bitiyor mu borcu aylik ne kadar ödüyorsun?
Çevren varsa olabilir.
Yoksa nasıl satış olur kurumlara falan gidiyorlar.
Mercimek çorbası ve nohut daha kış yemeği gibi geldi canım kv de hep öyle yapar ağır geliyor bana imkanın varsa nohut yerine köfte patates olabilir fırında. Kıymalı türlü etli türlü. Daha hafif zeytinyağlı fasulye
Lansinoh kullandım 2 li elektrikli.
2 li daha iyi birinden çekerken diğrinden akanda biberona gidiyor
Birde bir sürü nick alan bir arkadaş vardı
Hoş bende bir sürü nick aldım ama hep aynıyım
O kişilik değiştiriyordu o ne oldu ki.
Selam kızlar
Bugün çok çalıştım kış için yine
Daha akşama sos yapıcam közledim 4 kilo biber. 3 poşet dolma biber koydum 1 poşet kkrmızı biber doğradım. Annem geldi biraz keyif yaptık
kardeşim kullandı canım arkadaşı vermişti philips
Ben philips avent kullanıyorum canım. Elektrikli olanı. Biraz fazla gürültü yapıyor. Kafam kaldırmıyor ama genel anlamda memnunum.
ben de alıcamda markada kararsız kaldım ıse baslayınca lazım olacak ıns cokta pahalı yaa ındırımlı 300-400kronikuykucu ben araştırdım philips çok pahalı geldi manuel chicconunkini buldum kullananlar memnun fiyatıda uygun 99 tl gibi bişeydi biraz zaman geçsin diye bekliyorum bakalım
Mutlaka bir tane edin anne sütü çok faydalı, tercihin elektrikli olsun bence.ben de alıcamda markada kararsız kaldım ıse baslayınca lazım olacak ıns cokta pahalı yaa ındırımlı 300-400
Cnm arkadaşlarımda lansinoh un 2 lisini öneriyorlar benim de bebek olursa. Fiyat ne bilmiyorumben de alıcamda markada kararsız kaldım ıse baslayınca lazım olacak ıns cokta pahalı yaa ındırımlı 300-400
Canım o kadar değiştirdi ki takip edemedim ben ya. En son instagram hesabını ilan etmiştiCascade mi :)))
Dropkic diğer adi
Gitti.
A o senin hatırladığın diğeri:))Canım o kadar değiştirdi ki takip edemedim ben ya. En son instagram hesabını ilan etmişti
Dr oldu hemşire oldu o bayan değişti değişti durdu.
Ay gittim markete oğlana şampuan biraz sebze makarna tavuk ( oğlum tutturdu normalde hiç almam) aldım şoka uğradım indirimden blandax aldım.
Stoğa attım
Ay unuttum işte bende minimalit olanA o senin hatırladığın diğeri:))
Onun eski nikleri neydi, dur bakayımda yazayim sana
Çok gelmiş canim ya.Bu arada elektrik 108 tl gelmiş şok oldum.
İlk defa bu kadar çok geldi
Kışın ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?