- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.801
Iyi istirahatler Canim, biraz keyif yap :)Selam kızlar,
Bugün kendime izin verdim, evde keyiflerdeyim
Iki çocuk mu vardi cnm sende?Selam kızlar oğluş hasta olmuş kreşe göndermedim iki gündür evde Minik ağlak bebe zalım oğluş la çırpınıyorum
Dün cüzdandaki bozuklukları oğluşa attırdım kumbaraya öğren çocuum didim
Yaa ne güzel canim ana baba duasi almak.Selam kızlar..
siteye anca işyerinde girebiliyorum o yüzden anca cevap yazabiliyorum.
karamelli_turta evet canım o benim
3 yıldan biraz fazla kaldı evin ödemesi
aylık 1500 ödüyorum
ilk zamanlar zorladı ama maaş arttıkça rahatladım şuan zorlamıyor beni
geçen yıl içine eşya da aldım artık ailem yılın yarısını orda geçiriyorlar ve her aradıklarında dua ediyorlar öyle mutlu oluyorum ki
hedefim en fazla 2 yılda krediyi bitimek inşallah başarırım..
Evet canım 30 ve 5 aylık iki çocuğum varIyi istirahatler Canim, biraz keyif yap :)
Iki çocuk mu vardi cnm sende?
Ağaç Yaşken eğilir
Yaa ne güzel canim ana baba duasi almak.
Az kalmış sayilir artik, darisi bizim kredilerin başına:)
Henüz 4 ay ödedim daha ve ödemesi seninkinden yüksek.
Allah bağışlasın ikiside küçük daha zordur..Evet canım 30 ve 5 aylık iki çocuğum var
Ev krediniz mi var canım aylık ödemeler ne kadar?
canım benim ev 1+1 kredi miktarım da düşüktü o yüzdendir :)Iyi istirahatler Canim, biraz keyif yap :)
Iki çocuk mu vardi cnm sende?
Ağaç Yaşken eğilir
Yaa ne güzel canim ana baba duasi almak.
Az kalmış sayilir artik, darisi bizim kredilerin başına:)
Henüz 4 ay ödedim daha ve ödemesi seninkinden yüksek.
Olsun ev kendinin olduktan sonra 1+1olsun nolacak.canım benim ev 1+1 kredi miktarım da düşüktü o yüzdendir :)
kendim kirada oturuyorum :) düğün borcundan başımızı kaldırırsak inşallah bi gün kendimize de ev alırız
4. ay ödemişsin ilk zamanlar zor oluyor.. benim o dönem elime 800 lira kalıyordu hatta yol yemek çıkınca 200-300 anca kalırdı..
3buçuk yıl oldu artık rahatladım çok şükür
Ayy sorma ben çok zorlanıyorum en azından, çok bi bezginimAllah bağışlasın ikiside küçük daha zordur..
Evimizi aldik 4 ay önce, 2600 tl ödüyoruz cnm aylık.
En az bir yıl taşınmayacağız henüz, borcumuzu azaltmaya yöneliyoruz bakalim kısmet.
Evet o baya rahatsız ediciOlsun ev kendinin olduktan sonra 1+1olsun nolacak.
Ilk zamanlar sıkışmışsın biraz olsun zaman geçiyor.
Kendine oturmak için de alırsın inşallah.
Çok zorlaniyoruz desem yalan olur çünkü dikkatli harcamalar yapmaya/yaptırmaya çalışıyorum:)
Benim şu an ödediğim aylik faiz beni rahatsız ediyor, bu yüzden borcu azaltmak istiyorum ana parayi ödesem amenna.
Zordur tâbi yaşları yakin ama ikisi birden büyüyor:)Ayy sorma ben çok zorlanıyorum en azından, çok bi bezginim
Biz de cesaret etsek yatırımlık vs bir şeyler almaya aslında ne iyi olur ödenir gider.
Kaç yıllık canım borç hayırlı uğurlu olsun güzel günleriniz olsun
Ara ödeme yaptım cnm, 21 ay borç düştü faizi 50 bine yakindi, düşün.Evet o baya rahatsız edici
Ara ödeme yapabilirsin misal 10 bin ara ödeme yapsan düşecek faizi tahmin bile edemezsin
Bende başta kiraya verdim o parayla ara ödeme yapmaya niyetlendim sonra babamın arabasını değiştirmek daha mantıklı geldi fln derken yapamadım..
Âmâ ben bak yazacaktim sana :)))Benim ev keyfisi evde temizlik keyfisi oldu bugün :)
Küçük oda, salon ve yatak odasının camlarını sildim.
Salonu kirkladim, halısını yikatmistim onu serdim, mobilyaları sildim.
Banyoyu komple cifledim. Tavandan yerlere kadar.
Kordidor ve mutfağın yerelerini fircalayip halılarını serdim. Portmantoyu düzenledim.
Nevresimleri degistiridim.
Yazlık kilimleri yıkadım, iki makina çamaşır attım.
Yatak odasina girisecegim şimdi. Orada işim çok.
Kişa hazırlık temizliği böylece başladı.
Mutfak dolaplarini da eşime sildirirsem süper olacak.
İki büyük kavanoz biberli domates sosu yaptım kış için :)
Aslında hiç niyetim yoktu zaten öğlene kadar tembellik yaptım ama sonra TV de temizlik programını görünce dedim kalk kahvemsi sen de başla çıksın aradan :)Âmâ ben bak yazacaktim sana :)))
Temizlik de yapacak misin diye :))
Oh mis gibi ellerine sağlık.
turtacım siz kaç kac oduyosunuzAra ödeme yaptım cnm, 21 ay borç düştü faizi 50 bine yakindi, düşün.
Aylik 2.600 ödüyoruz uykucu.turtacım siz kaç kac oduyosunuz
bu kredi ıslerınde ay olarak azaltmakmı mantıklı yoksa ödeme tutarın dusurmek mi merak ettımde
K kahvemsi mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?