biz de bugun avmye gıttık kızlar annemle kv cocukla bekledıler yemek katında.
ben dolandım ıkı saat oglusa bı kac parca kıyafet aldım hm de ındırım vardı gorumcemın kızına da hedıye aldım mıgrosta boyalar ındırımlı 4paket aldım bi boyamada 2paket kullanıyoruz. hep kuafore gıdıyodum hem uzak hem bebekle zor oluyor hem de cok daha ucuz dıye bu ucuncu alısım evde boyamaya karar verdım.
yarında mısafır var chessecake yapıcam meshurdur benimki soylemesi ayıp eskıden daha sık yapıyodum valla malzeme ates pahası artık nadır yapıyorum

Hoşgeldiniz

Eşim gece gelecek diye anneme gittim
Dedi yemeğe gidelim akşam valla kaçırmam evde yemek yapmadım çok mutluyum
Ben her gün yemek yapmaktan sıkılıyorum artik. Hele bu yıl biraz daha sadelestirdim yemek işini...

Iyi yapmışsınız arada dışarıda yemek iyi geliyor..

Kizlar bu yıl kurs falan vermiyorum okulda...aslında kurslar basladi
Bu da benim bütçem de eksiklik demek olacak...

Versem cok yoruluyorum... haftalık daha az sayıda verebilirim aslinda... gecen yil bu sayede birikim yaptim...

Şu an daha erken saatte eve gelmek beni mutlu ediyor.. Yani iki arada kaldım bilemedim

kronikuykucu peki saçlarını kim boyuyor...

Ben de geçenler de kuaföre gittim boyattim...

Bak ne doğru dedin her şey ateş pahası... evde yapmak bazı şeyleri oyle maliyetli hale geldi ki
gecenkini görümcem burdayken o boyamıstı canım yakın arkadasım var o da becerıyor öncekını de o boyadı ona soylerim ınsAllah zaten sık boyatan biri degılım ben 2-3ayı buluyor tekrarlamam

gunaydın kızlarrr o kadar cok ısım varki bugun bebıs desen bensiz durmuyor ev temızlenecek,pasta yapılacak, Allahtan dıger yemek ısleriyle annem ılgılenıyor cocuktan dolayı dönüşümlü iş yapıyoruz yoksa daha cabuk ılerler
bu arada annem akrabalarla güne gırıyoduk baska yere gırmıs annem extra burdaki 2günü de sen öde dedi zaten 8kişi 150tlden çift girdim kasım aralık benim.tl gün sevmıyorum ama sırf akrabalar annem gezsın dıye gırıyorum basta aldıgım içinde daha guzel oldu

Selam kizlar bu aralar yapilandirma olayi bnm kafami karistiriyordu nasil hesaplanir pek bir bilgim yok. Sizinde bu konulardan bahsettiginizi okuyunca sormak istedim. Biz 2 yil once halkbanktan 1.08 den 7 yilligina cektik krediyi. Ugrasmaya deger mi. Yoksa su anki durumlarla etkilemez mi?Nasil hesaplanir bilen var mi arkadaslar ?

mutlaka karınız olur, bankanızla görüşüp hesap yaptırın bence

aaa şansına, herkes yüklenince demekki öyle oldu.
yapılandırma yaparken ödeme günü değişecek mi acaba, ona göre gideyim
Hâlâ bekliyorum cnm,sabah 9dan beri.
Inat ettim gitmiyorum.
Sıkıldım çok,kipirdayamiyorum da siram kaçacak diye hala acim .
Gun değişmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…