- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.489
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.461
Hoşgeldiniz
Eşim gece gelecek diye anneme gittim
Dedi yemeğe gidelim akşam valla kaçırmam evde yemek yapmadım çok mutluyum
hosgeldınızHoşbuldum:)
1 gün bile kaytarmak okuldan kaçma hazzı vermiyor mu
Hoş Geldiniz bol birikimler..Hoşbuldum:)
1 gün bile kaytarmak okuldan kaçma hazzı vermiyor mu
Ben her gün yemek yapmaktan sıkılıyorum artik. Hele bu yıl biraz daha sadelestirdim yemek işini...Hoşgeldiniz
Eşim gece gelecek diye anneme gittim
Dedi yemeğe gidelim akşam valla kaçırmam evde yemek yapmadım çok mutluyum
gecenkini görümcem burdayken o boyamıstı canım yakın arkadasım var o da becerıyor öncekını de o boyadı ona soylerim ınsAllah zaten sık boyatan biri degılım ben 2-3ayı buluyor tekrarlamamkronikuykucu peki saçlarını kim boyuyor...
Ben de geçenler de kuaföre gittim boyattim...
Bak ne doğru dedin her şey ateş pahası... evde yapmak bazı şeyleri oyle maliyetli hale geldi ki
mutlaka karınız olur, bankanızla görüşüp hesap yaptırın benceSelam kizlar bu aralar yapilandirma olayi bnm kafami karistiriyordu nasil hesaplanir pek bir bilgim yok. Sizinde bu konulardan bahsettiginizi okuyunca sormak istedim. Biz 2 yil once halkbanktan 1.08 den 7 yilligina cektik krediyi. Ugrasmaya deger mi. Yoksa su anki durumlarla etkilemez mi?Nasil hesaplanir bilen var mi arkadaslar ?
aaa şansına, herkes yüklenince demekki öyle oldu.Şansıma sistem gitti, bakalım ne kadar bekleyeceğim
Hâlâ bekliyorum cnm,sabah 9dan beri.aaa şansına, herkes yüklenince demekki öyle oldu.
yapılandırma yaparken ödeme günü değişecek mi acaba, ona göre gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?