- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.441
Alinca veya ayirinca yazdırıyoruz cnmAkşam zammı duydum hemen yattım ışık az yansın bari
Karanlıkta oturucam artık
Eşim dr yok gece çalışıyor 11 12 gibi gelir
Ay mesailer kalkmış çok fena oldu
Şu aylık birikime adımı çok yazdırdım hedefi tutturamadım hiç
Artık yazdırmıyorum.
Alınca mı yazıyorduk hedef mi belirliyorduk
maşallah canım darısı banakaramelli_turta açılışı yapalım, bana 1 gram :)
gerçi ara ödeme yaparsam bozdurmam gerekebilir ama kısmet :))))
aynen ya ama memura zam konusu geçince geri çekiliyorlarBıkmadılar su millete zam üstüne zam
Harika haberBanka ile görüştüm, şu an gelecek olan taksidi ödeyip işlemi öyle yapacağız dedi.
Kalan anaparanin yüzde biri ceza olacakmış.
Sure kısaltma yapmiyorlar, ödeme tutarından düşüyorlarmis.
Maaşı aldıktan sonra şubeye gideceğim.
Benim ki çok minimum olurAlinca veya ayirinca yazdırıyoruz cnm
Damlaya damlaya göl olur canım.Benim ki çok minimum olur
Elle tutulacak tutar değil
Kenarda durayım.
Ekimde 150 tl gelecek param var gerçi
Dosya masrafı yok, zaten ceza diye bir para aliyorlar.Harika haber
Dosya masrafi falan bahsetmedi sana da değil mi.
Benim ödeme günüm 17si ama genelde maasta ödüyorum.
Bende Açıkçası ödeme tutarindan düşsün istiyorum
Ben de öyle düşündüm :)Kizlar cok sevindim erken ödeme yapacağınıza
Sürenin aynı kalıp ödeme miktarının az kalması da iyi.... birikime atarsınız
Hoşgeldiniz,Gruba katılmak isterim cünkü her ay düzenli bir şekilde kenara mutlaka koyuyorum . Bu ay 1.000tl lik ayırmıştım hazır düşmüşken diyerek. Bugün bir yarım altın bir de yarım gram aldım 1.000 tl ye.
Dilerim kasım ayında da bu kadar bütçemi ayırırım. İsterse yarım gram olsun yeterki birikim yapalım. Ne oldugu önemli değil. Herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı günlerde harcamak nasip olsun
Hoş geldin canım,Gruba katılmak isterim cünkü her ay düzenli bir şekilde kenara mutlaka koyuyorum . Bu ay 1.000tl lik ayırmıştım hazır düşmüşken diyerek. Bugün bir yarım altın bir de yarım gram aldım 1.000 tl ye.
Dilerim kasım ayında da bu kadar bütçemi ayırırım. İsterse yarım gram olsun yeterki birikim yapalım. Ne oldugu önemli değil. Herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı günlerde harcamak nasip olsun
Hoşgeldiniz, biraz kendinizden bahseder misinizGruba katılmak isterim cünkü her ay düzenli bir şekilde kenara mutlaka koyuyorum . Bu ay 1.000tl lik ayırmıştım hazır düşmüşken diyerek. Bugün bir yarım altın bir de yarım gram aldım 1.000 tl ye.
Tabii , 27 yaşındayım. 1.5 ay önce evlendim. Çalışmakta olduğum hastaneden henüz istifamı verdim (kötü koşulları sebebiyle).. şu aralar şaşkın ve yorgun hisseden bir psikoloğum :) .Ankara’da yaşamaktayım. Ailemden hep birikim yapmayı ögrendim. Bazen biriktiricek bir şey olmasa da, olduğu kadarını koydum. Sonunda hep mutlu oldum. Şimdi işsiz halimle bakalım neler yapacagım. Dilerim başarırım.Hoşgeldiniz, biraz kendinizden bahseder misiniz
Topigimizde hiç psikolog yoktu, bu aralar tam da ihtiyacım olan :) iyi ki geldinizTabii , 27 yaşındayım. 1.5 ay önce evlendim. Çalışmakta olduğum hastaneden henüz istifamı verdim (kötü koşulları sebebiyle).. şu aralar şaşkın ve yorgun hisseden bir psikoloğum :) .Ankara’da yaşamaktayım. Ailemden hep birikim yapmayı ögrendim. Bazen biriktiricek bir şey olmasa da, olduğu kadarını koydum. Sonunda hep mutlu oldum. Şimdi işsiz halimle bakalım neler yapacagım. Dilerim başarırım.
HoşgeldinizTabii , 27 yaşındayım. 1.5 ay önce evlendim. Çalışmakta olduğum hastaneden henüz istifamı verdim (kötü koşulları sebebiyle).. şu aralar şaşkın ve yorgun hisseden bir psikoloğum :) .Ankara’da yaşamaktayım. Ailemden hep birikim yapmayı ögrendim. Bazen biriktiricek bir şey olmasa da, olduğu kadarını koydum. Sonunda hep mutlu oldum. Şimdi işsiz halimle bakalım neler yapacagım. Dilerim başarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?