Alinca veya ayirinca yazdırıyoruz cnm

Harika haber
Dosya masrafi falan bahsetmedi sana da değil mi.
Benim ödeme günüm 17si ama genelde maasta ödüyorum.
Bende Açıkçası ödeme tutarindan düşsün istiyorum

Kizlar gun icinde 5 tl birden arttı gram... Sabah azcik alayim diyordum... iş güç koşturma derken unutmusum şimdi aklima geldi.. Artık yarına ins cok yükselmeden alirim

Bu arada yerel market broşürü kapıdaydı sabah aldim çantaya koydum yolda giderken baktim.. not aldim...iş donusu stoga camasir suyu bebe şampuanı aldim ve tavuk çeşitleri hazilattim attim dondurucuya

Yarın kampanya devam edecek biraz daha detaylı bakarim...
Yarın spor günüm olduğundan yemeği bugünden yaptim.

Gruba katılmak isterim cünkü her ay düzenli bir şekilde kenara mutlaka koyuyorum . Bu ay 1.000tl lik ayırmıştım hazır düşmüşken diyerek. Bugün bir yarım altın bir de yarım gram aldım 1.000 tl ye.
Dilerim kasım ayında da bu kadar bütçemi ayırırım. İsterse yarım gram olsun yeterki birikim yapalım. Ne oldugu önemli değil. Herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı günlerde harcamak nasip olsun

Hoşgeldiniz,
Bu işin temeli var sizde :)

Hoş geldin canım,
Tebrik ediyorum güzel birikim

Hoşgeldiniz, biraz kendinizden bahseder misiniz

Hoşgeldiniz, biraz kendinizden bahseder misiniz
Tabii , 27 yaşındayım. 1.5 ay önce evlendim. Çalışmakta olduğum hastaneden henüz istifamı verdim (kötü koşulları sebebiyle).. şu aralar şaşkın ve yorgun hisseden bir psikoloğum :) .Ankara’da yaşamaktayım. Ailemden hep birikim yapmayı ögrendim. Bazen biriktiricek bir şey olmasa da, olduğu kadarını koydum. Sonunda hep mutlu oldum. Şimdi işsiz halimle bakalım neler yapacagım. Dilerim başarırım.

Topigimizde hiç psikolog yoktu, bu aralar tam da ihtiyacım olan :) iyi ki geldiniz

Hoşgeldiniz

Eşim gece gelecek diye anneme gittim
Dedi yemeğe gidelim akşam valla kaçırmam evde yemek yapmadım çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…