- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.481
unutmazsan sorar mısın,Hâlâ bekliyorum cnm,sabah 9dan beri.
Inat ettim gitmiyorum.
Sıkıldım çok,kipirdayamiyorum da siram kaçacak diye hala acim .
Gun değişmez bence.
Cok tesekkur ederimmutlaka karınız olur, bankanızla görüşüp hesap yaptırın bence
telefon ile de bilgi veriyorlarCok tesekkur ederim
Bir sey daha sorabilir miyim? Bizim ev kredisi esimin ustune bnde kefil olarak gozukuyorum. Esimin bu aralar bankaya gitme sansi yok ben gitsem benide bilgilendirirler mi bu konuda fikri olan var mi ?
sanirim siz yapilandiriyorsunuz?? Bizim faiz suanki faizlerden de dusuk ben kapatalim diye dusunmustum ama onun yerine elimizdeki parayla yeni bi yatirim yapmak en mantiklisi galibaBen çok başlardayım cnm, ödediğim faiz yüksek şu an.
Senin faizin azdir artik ben olsam eşinin dediğini yaparım
Telefonla bilgilendiriyorlarsa supermis cok tesekkur ederimtelefon ile de bilgi veriyorlar
olmazsa o zaman gidersiniz
Hiçbirşey değişmiyormuş cnm ,gün aynı.unutmazsan sorar mısın,
o kadar beklemişsin biraz daha bekle bence canım
Kefil varsa onu da istiyorlar bankaya yapilandirma için.Cok tesekkur ederim
Bir sey daha sorabilir miyim? Bizim ev kredisi esimin ustune bnde kefil olarak gozukuyorum. Esimin bu aralar bankaya gitme sansi yok ben gitsem benide bilgilendirirler mi bu konuda fikri olan var mi ?
Bencede öyle.sanirim siz yapilandiriyorsunuz?? Bizim faiz suanki faizlerden de dusuk ben kapatalim diye dusunmustum ama onun yerine elimizdeki parayla yeni bi yatirim yapmak en mantiklisi galiba
Bankaya gidip görüşün bence.Selam kizlar bu aralar yapilandirma olayi bnm kafami karistiriyordu nasil hesaplanir pek bir bilgim yok. Sizinde bu konulardan bahsettiginizi okuyunca sormak istedim. Biz 2 yil once halkbanktan 1.08 den 7 yilligina cektik krediyi. Ugrasmaya deger mi. Yoksa su anki durumlarla etkilemez mi?Nasil hesaplanir bilen var mi arkadaslar ?
hoşgeldin canımTabii , 27 yaşındayım. 1.5 ay önce evlendim. Çalışmakta olduğum hastaneden henüz istifamı verdim (kötü koşulları sebebiyle).. şu aralar şaşkın ve yorgun hisseden bir psikoloğum :) .Ankara’da yaşamaktayım. Ailemden hep birikim yapmayı ögrendim. Bazen biriktiricek bir şey olmasa da, olduğu kadarını koydum. Sonunda hep mutlu oldum. Şimdi işsiz halimle bakalım neler yapacagım. Dilerim başarırım.
çok sevindim senin adına canım gözünaydın. Şsansın hep seninle olsun inşallahInanilmaz mutluyum şu an
Allahim sen ne büyüksün..
Borcum beni çok rahatsız ediyordu,
40 bin karimiz oldu şuan.
Aylik ödenecek miktar da düştü.
Krediyi çekerken cok bekledik çevremizden bir destek.
Bir 20 bin olsaydi borç az olurdu dedik.
O parayi bulmuşuz gibi oldu coook şükür.
Zaten bu faiz olayi canimi cok sıkıyordu, acikcasi cok sansli olduğumu düşünüyorum
Haydi kizlar koşun bankalara
Sekeriiim sağol canım benim..turtam çok sevindim senin adına canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
zaten bi türlü için rahat etmiyodu sürekli dilindeydi
rabbim gönlüne göre verdi
Canimm teşekkür ederim, Allah razi olsun..aminhoşgeldin canım
çok sevindim senin adına canım gözünaydın. Şsansın hep seninle olsun inşallah
Canım gözünüz aydın çok sevindim.Inanilmaz mutluyum şu an
Allahim sen ne büyüksün..
Borcum beni çok rahatsız ediyordu,
40 bin karimiz oldu şuan.
Aylik ödenecek miktar da düştü.
Krediyi çekerken cok bekledik çevremizden bir destek.
Bir 20 bin olsaydi borç az olurdu dedik.
O parayi bulmuşuz gibi oldu coook şükür.
Zaten bu faiz olayi canimi cok sıkıyordu, acikcasi cok sansli olduğumu düşünüyorum
Haydi kizlar koşun bankalara
Kahvemsiim ❤
CanimmCanım gözünüz aydın çok sevindim.
Kaça düştü ödemelerin şimdi
turtişimmm temiz kalbinden bunlar cok sevındım canım arkadasım darısı basımızaCanimm
Bu aydan sonra 2.160 a düşüyor
440 tl aylik kâr, toplamda 40 bin
Uykucum nasil mutluyum anlatamam,turtişimmm temiz kalbinden bunlar cok sevındım canım arkadasım darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?