- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.981
Eşler güler,Canım onlar için yapıyoruz elimizden geleni
Biz de evi kaparken illa kullanıcaz. Şu kadarı oğlanın diye bileyim ki yerine koyayım.
Sonuçta ona veriliyor bu paralar ileride eğitimine kullanılır.
Mutfakta da ufak tefek eksikler çıkar
Menülerimide erzağıma göre oluşturup idare edersem 600 tl yeter diyorum ama eşim gülüyor.
aynen elimden geleni yapıyorum canım cok sukur sımdılık ıyı yavas yavas buzluga atmaya basladm ama tabi biriktirerek gun ıcınde anca bi paket atabılıyorumStres yapma canım kısmeti kadar zaten.
Elinden geleni yaptın mı gerisini dert etme.
canım benim nası moral oldugun yazdıklarınızSüt konusu çok hassas zaten.
Yediğin içtiğin herşey için olumlu düşünüp, yavrunu düşünüp sütünün olduğunu düşüneceksin :)
Anne sütünü yeterli alan bebeler hasta da olmuyor çok şükür.
Ki bu konuda gayet iyisin sen maşallah.
Bilinçli ve akıllı kadinlari seviyorum ben ya .
Bende hesap yaptim ,
Diğer giderler dışında ayni sen gibi mutfak/pazar için sadece nakitte 200 tl kalıyor maaşa kadar
cok sukur canımBen 2015 yil sonuna doğru borçlarimizin yükünü farkedip azaltip,
Birikime 2016 başında başlamıştım.
O küçük miktarlarla ne olacak diyen eş,
Ev alırken onlara muhtaç olduğumuzu gördü.
Birikim yapmasaydim ev bizim için sadece hayaldi.
Yok canım kira olmaz,cok sukur canım
yeni eve gecınce sımdıkı ev ne olacak kvlermi kıraya verıcek
Canımsın,canım benim nası moral oldugun yazdıklarınız
ay sorma turtiş yaa savurgan bırıleri olsak demekki halimiz ne olur dıkkat ettıgımız halde böyle ya
benimde 2.çocuktan sonra sağ tarafımda kist var ve bende bayadır gitmiyorum regl döneminde de ufaktan da olsa ağrım oluyor ama öyle aman aman değil ki bende serum yemeden durmayan türlerdenimkızlar cok canım sıkıldı ya
belki size cok sacma gelıcek ama ben regl oldum olası hep cok ağrılı sancılı gecti agrıdan bayılcak gıbı oluyordum ıgne yaptırıyodum gecen sene en son 8ekimde regl olmustum bi saat evvel baktım leke gelmıs sanırım adet olmaya baslıyorum cok canım sıkıldı ya ben daha gec beklıyodum psıkolojık olarak hazır degıldım döngülerim zor gectiği için boyle hıssedıyorumhani emzirenler gec oluyodu yaa
bide zararsız yumurtalık kistim var 2yıldır bi kontrole gıtmem lazım
Ama 13 yillik evliyimkronikuykucu cnm darısı başınıza olsun inş
Turtiş 3 sene sonra Evi alabildi bakalım sen birikiminizde kaçıncı yılda kendi evinize geçeceksiniz :) hayırlısı ile inş
ben 3ay emmişim cnım ama annem baya stresli bi ortamdaymıs dıkkat edememıs beslenmeye stres va siz de emmediniz diyor kv 18ay emzırmıs 2.ay adet olmus ona cekerim insAllahmerhaba kızlar nasılsınızkronikuykucu canım ben ilk doğumumdan hemen 2 ay sonra hastalandım ve 2 yaşına kadar da emzirdim.2.kızımda da aynısı oldu 2 ay sonra hastalandım ve çok şükür şuan 16,5 aylık ve hala emmeye devam ediyor.Birazda genetik bu durumlar annemde öyleymiş çünkü
ınsAllah cnımmmkronikuykucu cnm darısı başınıza olsun inş
Turtiş 3 sene sonra Evi alabildi bakalım sen birikiminizde kaçıncı yılda kendi evinize geçeceksiniz :) hayırlısı ile inş
Kahvemsim nasil heyecanla okudum,Selam kızlar,
Bu hafta yoğun geçiyor okuyorum ama yazacak zamanım maalesef kalmıyor.
Eşim dün işbaşı yaptı, çok şükür bu günleri gösteren Rabbime. Biraz yorucu oluyor, eve geldiği gibi hemen uzanıyor. Epeydir evde olmanin da etkisi var tabi. Umarım sağlığıyla ilgili sorun olmaz ve çalışabilir.
Kk bankamin kampanyası vardı taksitli nakit avans çektim. Acil durum parası olarak TL de tutacağım. Eşime kıyafet ve iş için birkaç malzeme gerekecek onlar için de para gerekecek. Kk çok gerekli olmadıkça kullanmıyorum zaten ama işler planladigim gibi giderse yılbaşına kadar kapatacağım borcunu.
Dolap uygulamasından kullanmadığım, hediye gelen züccaciye ürünlerini sattım. Oradan gelecek direkt birikime eklenir.
Haftasonu kardeşim ve nişanlısı gelecek, ailem de onlarla gelebilir.
Boş odaya halı aldım bugün. 18 ay sonra :))
TV izlerken salonun koltukları sileyim dedim, bir tane üçlü kaldı ama kollarım epey yoruldu.
Benden böyle işte kızlar
Canım çok sağol, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kimsenin emekleri karşılıksız kalmasın.Kahvemsim nasil heyecanla okudum,
Ne kadar şükretsek az baksana neler neler değişti hayatimizda.
Eşin ne güzel çarçabuk iş buldu inş rabbim herseyinizi güzel gönlünüze göre versin.
Rabbim çabanızı karşılıksız birakmiyor.Canım çok sağol, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kimsenin emekleri karşılıksız kalmasın.
Çok çok çok şükür, gözlerim doluyor yazarken.
Neler neler atlattık, ne zorluklar gördük. Bu günlerimizi aratmasın, sağlık olsun yeter ki. Herşey yoluna girer.
Eşim raporu başladığından beri iş bakmaya başladı, önceki işyeri maddi açıdan sorunluydu zaten. Her işte bir hayır varmış dedik bir kere daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?