Eşler güler,
Sonrada içten içe hak verip desteklerler
Sen bildiğin yolda devam et, o takılır peşine

Stres yapma canım kısmeti kadar zaten.
Elinden geleni yaptın mı gerisini dert etme.
aynen elimden geleni yapıyorum canım cok sukur sımdılık ıyı yavas yavas buzluga atmaya basladm ama tabi biriktirerek gun ıcınde anca bi paket atabılıyorum kuzuma şifa olsun

canım benim nası moral oldugun yazdıklarınız

ay sorma turtiş yaa savurgan bırıleri olsak demekki halimiz ne olur dıkkat ettıgımız halde böyle ya

cok sukur canım
yeni eve gecınce sımdıkı ev ne olacak kvlermi kıraya verıcek

cok sukur canım
yeni eve gecınce sımdıkı ev ne olacak kvlermi kıraya verıcek
Yok canım kira olmaz,
Beyaz eşya harici birçok esyamizi bırakacağız.
Geldiğimizde kalabilecegimiz gibi.
Ani durumlarda vs.

Bu arada eşim dün akşam yine ciddi ciddi gidelim, taşınalım demeye başladı.
Bilmiyorum ya,çocuklardan ayri mi kalacağız, kimse gelmez bizimle yeni semte.
Kimbilir belki yaza iznimde taşınırız kısmet.

canım benim nası moral oldugun yazdıklarınız

ay sorma turtiş yaa savurgan bırıleri olsak demekki halimiz ne olur dıkkat ettıgımız halde böyle ya
Canımsın,
Ben burada hepinizi kendime çok yakın hissediyorum,
O kadar samimisiniz ki.

Tutumlu olduğumuz halde durum bu cnm.
Muhtemelen birikimden biraz alacağım çünkü 200 tl yetmez.

merhaba kızlar nasılsınız kronikuykucu canım ben ilk doğumumdan hemen 2 ay sonra hastalandım ve 2 yaşına kadar da emzirdim.2.kızımda da aynısı oldu 2 ay sonra hastalandım ve çok şükür şuan 16,5 aylık ve hala emmeye devam ediyor.Birazda genetik bu durumlar annemde öyleymiş çünkü

benimde 2.çocuktan sonra sağ tarafımda kist var ve bende bayadır gitmiyorum regl döneminde de ufaktan da olsa ağrım oluyor ama öyle aman aman değil ki bende serum yemeden durmayan türlerdenim ama şuan şükür yani dayanabilecek kadar iyiyim sende sıkma canını canım süte bi zararı yok kuzum kendimden biliyorum sütün azalma sebebi psikolojikmen eğer beynine sütüm var çocuğuma yetiyor gibisinden hükmedersen beyinde süt üretime devam edip duracaktır

Aslında eşim benden daha tutumlu ama mutfakta idare bende olduğu için 600 az geliyor ona. Varken almayı seviyor
Biz evlenmeden önce birikime başladık. Evlendik 1 yıl sonra evimize çıktık. Eşimin en savurgan dönemi oğlum doğduktan sonrası.
Birikim tek maaşa düşünce yok birikim olmaz demeye başladım. Gel kumbara yapalım dedim o zamann yine güldü. Ya ne birikimi falan dedi o ay 280 tl biriktirdik 3 yıl evvel çok daha iyi paraydı eşim şaştı sen biliyorsun bu işi diye. Bugün varsak o alınan gramlar sayesinde. İşsizde kaldık o dönem.

Kızlar ben hep eşimi anlatıyordum ya size, ben biriktirmeye çalıştıkça ne gerek var, ne gerek var diyip dururdu. Borç vermeyi çok severdi vs. Benim çabalarım ve baskılarımla çok şükür ev aldık, kredisi ödeniyor.

Şimdi ücretsiz izne ayrılacağım ya adam bir toparlandı, görseniz şaşırırsınız. Bu ay doğum olacağı için masraf çok. Dün akşam bütçeyi hesapladı, herşeyi yetirmiş. Ben doğum izni kısmında olduğum için maaş alıyorum daha, eşime bu ay yetişmezse sana yollayım dedim.Senin maaşa dokunmayalım, kenarda dursun şimdilik diyo. Ayy baba da olacak ya bir tutumlu oldu, daha bir sevdim adamı

ben 3ay emmişim cnım ama annem baya stresli bi ortamdaymıs dıkkat edememıs beslenmeye stres va siz de emmediniz diyor kv 18ay emzırmıs 2.ay adet olmus ona cekerim insAllah
kronikuykucu cnm darısı başınıza olsun inş
Turtiş 3 sene sonra Evi alabildi bakalım sen birikiminizde kaçıncı yılda kendi evinize geçeceksiniz :) hayırlısı ile inş
ınsAllah cnımmm

Selam kızlar,
Bu hafta yoğun geçiyor okuyorum ama yazacak zamanım maalesef kalmıyor.
Eşim dün işbaşı yaptı, çok şükür bu günleri gösteren Rabbime. Biraz yorucu oluyor, eve geldiği gibi hemen uzanıyor. Epeydir evde olmanin da etkisi var tabi. Umarım sağlığıyla ilgili sorun olmaz ve çalışabilir.
Kk bankamin kampanyası vardı taksitli nakit avans çektim. Acil durum parası olarak TL de tutacağım. Eşime kıyafet ve iş için birkaç malzeme gerekecek onlar için de para gerekecek. Kk çok gerekli olmadıkça kullanmıyorum zaten ama işler planladigim gibi giderse yılbaşına kadar kapatacağım borcunu.
Dolap uygulamasından kullanmadığım, hediye gelen züccaciye ürünlerini sattım. Oradan gelecek direkt birikime eklenir.
Haftasonu kardeşim ve nişanlısı gelecek, ailem de onlarla gelebilir.
Boş odaya halı aldım bugün. 18 ay sonra :))
TV izlerken salonun koltukları sileyim dedim, bir tane üçlü kaldı ama kollarım epey yoruldu.
Benden böyle işte kızlar

Selam kizlar nasilsiniz hepiniz iyisinidir insallah cok ozledim sizi ama isler yogun giremiyorum pek selam vermedende gecmeyim diyorum gecmisi hic okuyamiyorum
biz oglusumla buyuyoruz teyzeleri ayrintiliya girdik cok sukur cok iyi saglikli yavrum ama yuzunu gostermedi doktor bi daha cagirdi renkli resim vermek icin bi iki hafta sonra yine gidicez
Aslinda cokta onemli degil sagligi yerindeyse olmasada olur dedim ama doktor yinede cagirdi
Persembede baska doktorda kontrolum var bu girdigim bi tip merkezi radyoloji uzmaniydi 350 tl odedik
Doktor degistiriyorum yine en son gittigim doktor hastaneden ayrildi ondan sonra gittigimde bizim sigortaya bakmiyomus simdi baska hastanede komsumun cok memnun kaldigi bi doktor vardi onu denicem bakim insallah artik sabitleriz yerimizi

Kahvemsim nasil heyecanla okudum,
Ne kadar şükretsek az baksana neler neler değişti hayatimizda.
Eşin ne güzel çarçabuk iş buldu inş rabbim herseyinizi güzel gönlünüze göre versin.

Kahvemsim nasil heyecanla okudum,
Ne kadar şükretsek az baksana neler neler değişti hayatimizda.
Eşin ne güzel çarçabuk iş buldu inş rabbim herseyinizi güzel gönlünüze göre versin.
Canım çok sağol, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kimsenin emekleri karşılıksız kalmasın.
Çok çok çok şükür, gözlerim doluyor yazarken.
Neler neler atlattık, ne zorluklar gördük. Bu günlerimizi aratmasın, sağlık olsun yeter ki. Herşey yoluna girer.
Eşim raporu başladığından beri iş bakmaya başladı, önceki işyeri maddi açıdan sorunluydu zaten. Her işte bir hayır varmış dedik bir kere daha.

Rabbim çabanızı karşılıksız birakmiyor.
Ne mutlu size..
Doğru diyorsun cnm,sağlık olsun herşey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…