- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.961
Çikolata kistimi canıminsAllah canım ya annem de benim gibiymıs dogumdan sonra gecti benimki diyor ama kistten dolayı emin olamıyorum ben,bakıcaz artık hayırlısı olsun en cokta sütüm azalır dıye korkuyorum nıyeyse boyle bı fıkre kapıldım bugun
tsk ederım canım kist için soruyosan herhangı bi ilac kullanmıyorum canım zararsız basıt bı kıst demıstı dr, ama regl sancını artırıyo tabi, 5cm bide epeyce buyuk
Hayıtcanım ben hamıle kalmaya calısırken de soylenmıstı o ama denemedim hiç ot vs seylerden korkuyorum ben ya niyeyse kaş yaparken göz çıkarırım dıye, hele sımdi emzırıyorum hıc cesaret edemem,biraz buyusun ınsAllah oglusum kapalı ameliyatla aldırmayı dusunuyorum
Ben de okul kumbarama 20 tl attim sabah hemen...
280 altını gördüğü anda hemen grama cevirecegim...
ben altın almak yerine altın almış gibi her ay gr parası biriktirip büyük kumbaraya atıp orası da dolduktan sonra değerlendirmeyi planlıyorum
Bereketli olsun kızlar,Bir uygulama görmüştüm
Ayın birinci haftası her gün için 1tl
Ayın ikinci haftası için 2 tl
Diye devam ediyor
Bugün ayın 3.haftası, bugün için 3tl attım
Çikolata kistimi canım
Benimde vardı doğumdan sonra geçti şuan yine var ağrım var çünkü
Sancılar doğumdan sonra çok olmuyor
Sütünde alakası olduğunu düşünmüyorum
Beyinde bitiyor olay
cok tskler canım ilgin için cıkolata kisti degil basit lezyon kist olarak gecıyor sımdılık ıyı sütüm ama ne bılım oyle bı stres oldum ama dedıklerini dikkate alıcam ınsAllahHayıt
Civanperçemi
Soğan suyu yaptım çok faydası oluyor
Soğan yapcam bu adetimde yine
Şuan yapma içme canım yyan etkisi olur
Sütün azalırsa humana çayı iç maltana iç hergün petibör finger bisküvi helva yeşillik arttırıyor tüm bilgim bu pek emziremedim oğlumu küçük doğdu refleks yoktu oğlumda sağıp veriyordum sağmada emzirme gibi değil
tsk ederım cnım benim emzirenler gec oluyo dıyolardı hep ya bnde sütten korkuma stres oldum ama ıns bu dusunceden sıyrılıyorum bugunkronikuykucu uykucum, ilk dogumda kirkim çıktığı gibi regl olmuştum.
Ama az emmişti büyüğü almadi memeyi hep sağdım sutum bitene kadar.
Küçükte 9 ay gelmediiki yil emdi.
her ay iki adet gebelik testi yapiyordum korundugumuz halde
Küçük,anne sütünü çok aldi, sütümle alâkalı diye düşünüyorum karsilastirinca.
Umarım sıkıntısız geçirirsin bundan sonra cnm
Stres yapma canım kısmeti kadar zaten.cok tskler canım ilgin için cıkolata kisti degil basit lezyon kist olarak gecıyor sımdılık ıyı sütüm ama ne bılım oyle bı stres oldum ama dedıklerini dikkate alıcam ınsAllah
Süt konusu çok hassas zaten.tsk ederım cnım benim emzirenler gec oluyo dıyolardı hep ya bnde sütten korkuma stres oldum ama ıns bu dusunceden sıyrılıyorum bugunbasından beri hep sütüm var oglusa yeter enerjısıyle sorunum olmadı sımdı olumsuz dusunup kendımı yonlendırmek ıstemıyorum
ayy bu arada maaş yatms kk ve kredıyı yatırdım 200 lira kaldı gerı şaka gıbı
Foto isterizKesintiler çok turta
Bizde de öyle
Bugün kumbarayı açtırıcam içinden ne kadar çıkacak merak ediyorum.
Kumbara patladı bile geç gördüm canımFoto isteriz
En sevdiğim kumbara patlatmak
Bereketli hayırlı olsun kuzunun parasi :)Kumbara patladı bile geç gördüm canım
Ama foto atamam işbank çocuk kumbarasına biriktiriyor orda kilitli açılıp makinada sayılıyor. 150 tl daha çantamda kenara sıkıştırdığım vardı 460 tl çıktı içinden şok oldum. 2 aylık birikimi bu oğlumun nasıl sevindi çok param var diye parka gitti. Ben eve geldim yemek haxırlıcam. Eşimin bu vardiyasını hiç sevmiyorum valla çok yiyen bir insan değil ama bitmiyor salatası yoğurdu
Dünden kapuska arttı bugünün menüsü kaldı.
Birde mozaik pastayı öne çektik sabah 8 de kaldırıp pasta istiyoruz dediler. En pratik pasta yapıverdim.
Altına çevirdik çıkanı.
Deftere işlettim unutmayım birikeni.
Şimdi parktan gelsinler 5 tl atıcam.
Bir hesap yaptım. 600 tl aylık mutfak. Stok var inş. Yeter. Pazara gitmeyip uygun manav gezicem turta bir market zinciri var perşembe halk günü çok uygun oluyor.halk günü takip edicem. Süt açık alıyorum yumurta peynir tereyağ. Market alışverişi çok yqpmam evden uydurucam. Kıyma tavuk birazda kemikli et var 3 4 ay böyle idare etmem lazım.birde su ekmek çikolata vs alınacak. Ocaktaki şu sigorta ve kesintiler çok dara sokuyor insanı.
Canım altına çeviriyoruz yaBereketli hayırlı olsun kuzunun parasi :)
Kenarda 460 tl unutmak nasil birşey cnm,hiç başıma gelmedi de
Pazar onur market halk günü, perşembe hangisi bilemedim cnm.
Stoklar vs tamsa bence 600 yettirirsin.
Bizim birikimleri peşinat yaparken 3te 1 i çocuklarin hakkı olandı.Canım altına çeviriyoruz ya
Altına çevrilince oğlanın parasını bizim birikime katıyorlat.
Eşim bişiy oldumu şu kadar var diyor o parayı tüm para içinden düşmek için işletiyorum. Toplam paradan oğlanın parası düşsün diye hesap karışıyor yoksa bu sefer küsüratları unutuyorum mesela 747 tl ama 740 dememek için.
Dmr perşembe günü 2 tl kıvırcık 3 tl ıspanaktı
Onur uzak biraz yürüyemiyorum o kadar.
Sağol turta bereket dolu olsun kumbaralarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?