- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.941
benim süper gidiyor. Hatta haftasonu yiğenimin doğum günü vardı kardeşim de hediye olarak kumbara dağıtmıştı eve gelir gelmez hemen yeni kumbarama geçiş yaparak atmaya devam ettimKumbarama 10 tl attim
Harcligimdan son 20 tl kaldi yarına kadar harcanmazsa onu da atarim.
Nasıl gidiyor kumbara birikimleri kızlar?
Bir uygulama görmüştümKumbarama 10 tl attim
Harcligimdan son 20 tl kaldi yarına kadar harcanmazsa onu da atarim.
Nasıl gidiyor kumbara birikimleri kızlar?
Biriktikçe ben de altın alırım,Ben de okul kumbarama 20 tl attim sabah hemen...
280 altını gördüğü anda hemen grama cevirecegim...
Canimm once sakin ol. Kendimden örnek vereyim benim de çok ağrılı sancılı geçerdi bayılmıştım bikac kez hatta. Ve doğum sonrası 40 im çıkmadan adet oldum ve düzenli devam etti. Ve bu kez önceki o ağrı sizi olmuyor hafif geçiyor... Belki senin de öyle olur ne dersinkızlar cok canım sıkıldı ya
belki size cok sacma gelıcek ama ben regl oldum olası hep cok ağrılı sancılı gecti agrıdan bayılcak gıbı oluyordum ıgne yaptırıyodum gecen sene en son 8ekimde regl olmustum bi saat evvel baktım leke gelmıs sanırım adet olmaya baslıyorum cok canım sıkıldı ya ben daha gec beklıyodum psıkolojık olarak hazır degıldım döngülerim zor gectiği için boyle hıssedıyorumhani emzirenler gec oluyodu yaa
bide zararsız yumurtalık kistim var 2yıldır bi kontrole gıtmem lazım
Canım geçmiş olsunkızlar cok canım sıkıldı ya
belki size cok sacma gelıcek ama ben regl oldum olası hep cok ağrılı sancılı gecti agrıdan bayılcak gıbı oluyordum ıgne yaptırıyodum gecen sene en son 8ekimde regl olmustum bi saat evvel baktım leke gelmıs sanırım adet olmaya baslıyorum cok canım sıkıldı ya ben daha gec beklıyodum psıkolojık olarak hazır degıldım döngülerim zor gectiği için boyle hıssedıyorumhani emzirenler gec oluyodu yaa
Iyiyim benIyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz
Ben bugunde yogundum ama iyiyim fena degildi.
Pazara ugradim cok ucuzdu ama hic satis yokmus adam cok uzulmus
insAllah canım ya annem de benim gibiymıs dogumdan sonra gecti benimki diyor ama kistten dolayı emin olamıyorum ben,bakıcaz artık hayırlısı olsun en cokta sütüm azalır dıye korkuyorum nıyeyse boyle bı fıkre kapıldım bugunCanimm once sakin ol. Kendimden örnek vereyim benim de çok ağrılı sancılı geçerdi bayılmıştım bikac kez hatta. Ve doğum sonrası 40 im çıkmadan adet oldum ve düzenli devam etti. Ve bu kez önceki o ağrı sizi olmuyor hafif geçiyor... Belki senin de öyle olur ne dersin
tsk ederım canım kist için soruyosan herhangı bi ilac kullanmıyorum canım zararsız basıt bı kıst demıstı dr, ama regl sancını artırıyo tabi, 5cm bide epeyce buyukCanım geçmiş olsun
Kullandığın herhangi bir ilaç var mı
Sağol canım Allah razi olsun hepinizdeniyiniyetli cnm annen için çok sevindim sağlıkla sınamasın rabbim kimseyi
İlik bir banyo iyi gelir canım öyle diyorlar da ben de senin gibi olmuştumkızlar cok canım sıkıldı ya
Evet yumurta büyüklüğünde nerdeyse,insAllah canım ya annem de benim gibiymıs dogumdan sonra gecti benimki diyor ama kistten dolayı emin olamıyorum ben,bakıcaz artık hayırlısı olsun en cokta sütüm azalır dıye korkuyorum nıyeyse boyle bı fıkre kapıldım bugun
tsk ederım canım kist için soruyosan herhangı bi ilac kullanmıyorum canım zararsız basıt bı kıst demıstı dr, ama regl sancını artırıyo tabi, 5cm bide epeyce buyuk
canım ben hamıle kalmaya calısırken de soylenmıstı o ama denemedim hiç ot vs seylerden korkuyorum ben ya niyeyse kaş yaparken göz çıkarırım dıye, hele sımdi emzırıyorum hıc cesaret edemem,biraz buyusun ınsAllah oglusum kapalı ameliyatla aldırmayı dusunuyorumEvet yumurta büyüklüğünde nerdeyse,
Hayıt otu nu duydun mu canım, kadınlar için tavsiye ediliyor
sagolasın canım ılk reglimden beri hep agrılı sancılı olunca ıster ıstemez yenıden baslıyor olmak bıle strese soktu beniİlik bir banyo iyi gelir canım öyle diyorlar da ben de senin gibi olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?