Kumbarama 10 tl attim
Harcligimdan son 20 tl kaldi yarına kadar harcanmazsa onu da atarim.

Nasıl gidiyor kumbara birikimleri kızlar?
benim süper gidiyor. Hatta haftasonu yiğenimin doğum günü vardı kardeşim de hediye olarak kumbara dağıtmıştı eve gelir gelmez hemen yeni kumbarama geçiş yaparak atmaya devam ettim en azından yeni kumbaramdan para alımı da olamayacak

Kumbarama 10 tl attim
Harcligimdan son 20 tl kaldi yarına kadar harcanmazsa onu da atarim.

Nasıl gidiyor kumbara birikimleri kızlar?
Bir uygulama görmüştüm
Ayın birinci haftası her gün için 1tl
Ayın ikinci haftası için 2 tl
Diye devam ediyor
Bugün ayın 3.haftası, bugün için 3tl attım

kızlar cok canım sıkıldı ya
belki size cok sacma gelıcek ama ben regl oldum olası hep cok ağrılı sancılı gecti agrıdan bayılcak gıbı oluyordum ıgne yaptırıyodum gecen sene en son 8ekimde regl olmustum bi saat evvel baktım leke gelmıs sanırım adet olmaya baslıyorum cok canım sıkıldı ya ben daha gec beklıyodum psıkolojık olarak hazır degıldım döngülerim zor gectiği için boyle hıssedıyorum hani emzirenler gec oluyodu yaa
bide zararsız yumurtalık kistim var 2yıldır bi kontrole gıtmem lazım

Canimm once sakin ol. Kendimden örnek vereyim benim de çok ağrılı sancılı geçerdi bayılmıştım bikac kez hatta. Ve doğum sonrası 40 im çıkmadan adet oldum ve düzenli devam etti. Ve bu kez önceki o ağrı sizi olmuyor hafif geçiyor... Belki senin de öyle olur ne dersin

Canım geçmiş olsun
Kullandığın herhangi bir ilaç var mı

Selam kızlar aksiyonlu geçiyor günlerim
Arabayı satmaya karar verdik biri geldi dolandırıcı tipli bişiy
Bankaya yatırcaz parayı diyoruz yok diyor eşim dedi git kardeşim ne o öyle parayı saymama izin vermiyprsun falan.
Satıcaz diye baya üzüldük.
Ev kredisini kapatmaya karar verdik. Eşim vazgeçer gibi oldu çok kararsız Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Hakkımızda.

Kumbarama 8 tl attım.
Yarın gidebilirsem bankaya gidip tümleticem

Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz
Ben bugunde yogundum ama iyiyim fena degildi.
Pazara ugradim cok ucuzdu ama hic satis yokmus adam cok uzulmus
Iyiyim ben
Iyi olmana sevindim senin de
Alım gücü yok vatandaşta,
Daha çok harcama gücümüz olsa ekonomi canlanır, talep artar üretim artar

insAllah canım ya annem de benim gibiymıs dogumdan sonra gecti benimki diyor ama kistten dolayı emin olamıyorum ben,bakıcaz artık hayırlısı olsun en cokta sütüm azalır dıye korkuyorum nıyeyse boyle bı fıkre kapıldım bugun
Canım geçmiş olsun
Kullandığın herhangi bir ilaç var mı
tsk ederım canım kist için soruyosan herhangı bi ilac kullanmıyorum canım zararsız basıt bı kıst demıstı dr, ama regl sancını artırıyo tabi, 5cm bide epeyce buyuk

İlik bir banyo iyi gelir canım öyle diyorlar da ben de senin gibi olmuştum

Evet yumurta büyüklüğünde nerdeyse,
Hayıt otu nu duydun mu canım, kadınlar için tavsiye ediliyor

Evet yumurta büyüklüğünde nerdeyse,
Hayıt otu nu duydun mu canım, kadınlar için tavsiye ediliyor
canım ben hamıle kalmaya calısırken de soylenmıstı o ama denemedim hiç ot vs seylerden korkuyorum ben ya niyeyse kaş yaparken göz çıkarırım dıye, hele sımdi emzırıyorum hıc cesaret edemem,biraz buyusun ınsAllah oglusum kapalı ameliyatla aldırmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…