sekerim00 güle güle kullanın cok guzel görünüyor ağırlığı ne kadar merak ettim...
Ben de 2 tane almıştım 1 tanesi baston tipiydi
8 kg falan canim
Insallah baston tipine ihtiyacim olmaz bi kac sene isimi gorur bu
sağol canım senin de paraların bereketli olsun kuzum

Çok güzel canım güzel günlerde kullanın
Cok sagol canim amin insallah

Benim dondurucuda börek koyacak yer kalmadı. Biraz açılırsa ben de yapıp atmak istiyorum.
Liste ile gittim alışverişe ve tek kalem fazlalik almadım ama şaştım valla. Kahvaltiliklar ciddi pahalı. Dışarıda yenenle aynı paraya geliyor.
Allah yardımcımız olsun geçim hergun zorlaşıyor

Oyy ne zaman dugun bellimi
Ilk defami geliyorr size
Kolay gelsin canimm yormaa kendinii
Martta canım düğün Allah nasip ederse.
İlk kez geliyor evime.
Ozdilekten saten nevresim takimi, mutfak önlüğü havlulu, iki adet mutfak havlusu aldım. Evde de bir pike takimim vardi. Onları vereceğim.
Ben annem gelecegi için bu kadar detaya girdim. Kendisi masalah kaynanam olur. Aşırı detaycı ve titizdir.
Yapılacaklar bitti. Yufka fazla aldım. Birkaç tane gözleme yapıp buzluğa atacağım.

Selam kızlar
Misafirlerim gitti, ortalığı toplayıp makinaları çalıştırdım.
Keyifli vakit geçirdik.
Sabah kahvaltıyı hazırlarken ıslak keki koyduğum borcam düştü ve çöp oldu. Çok da lezzetli olmuştu emeğine çok üzüldüm.
Gelin hanım bardak takımı almış, o kadarda kardeşimi tembih ettim birşey almasına izin verme diye. İhtiyacım yok hediye çeki yapıp onlara birşey alacağım yine.
Annem bir teneke zeytinyağı, bir kiloluk zeytin ve turşu getirdi. İki paket de peynir getirmiş.
Babam da harçlık verdi.
Dolap satisindan gelen param da var, üstünü tamamlayıp 2 gr altın yapacağım.
Bir süre ekmek dışında birsey almadan geçirebiliriz.
Yemek yapacak zamanım da halim de kalmadı, kahvaltıdan artan sıcaklarla günü geçirdik. Yarına da buzlukta köfte var, sonrasıni belirlemek lazım.

Şekerim harika birşey bu, hem hafif hemde çok kullanışlı görünüyor, güle gule kullan canım
Çok güzel duruyor rahat sürülebilşyor mu giyatı ve modelinin adı ne
Sekerim arabasını güzel günlerde kullansın minik çok güzel görünüyor bu arabalar hevesim kaldı 4 yıl önce çok pahallıydı
oyy paşam güle güle kullansın ınsAllah

Cok sagolun teyzeleri tesekur ederizzz :))
Alyacim hafif araba surus cok rahat tabi daha disarda kullanmadik ama :)
Fiyatida 1750den 1300e dusmus biz 1200e aldik cok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…