Madem altın biriktiriyoruz, normal harcamalarımız giyim market harcamalarımızı indirimli yapalım. Ben instagramda ... ni takip ediyorum, her markanın indirimkodu var neredeyse. Oradan artırdıklarımı altına çevirebilirim. sizlerin de haberi olsun kızlar :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar.
Beklediğimiz bir sağlık haberi vardı.
Çok mutluyuz çok şükür.
Yarın arkadaşım gelecekmiş
Mutfağa giriştim sabah heryeri sildim arap sabunu yağ çöz ile
Dün kolumu vurdum kapının koluna o an hiç bişiy hissetmedim ama sabah uyandım dehşet ağrı vardı hala var evde hiç ilaç yok.
Yarın patatesli börek
Makarna salatası
Tavuk göğüsü yapıcam

A101 e sıvı el sabunu geliyor.
Bugün gidip birkaç eksik var alıcam el sabunu da alırım.

Daha ev süpürülcek silincek banyo temizlenecek tozu yarına bırakırım.

Kumbaraya hiç para atamıyorum buara.

Akşam yemeği de ekşili köfteli çorba pırasa var onu yaparım diye düşündüm yanına pilav salata turşu.

merhaba kızlar nasılsınız bende haftasonu kayınvalidemdeydim 2 günümü de dinlenerek geçirdim sağolsun o konuda çok anlayışlıdır. benimde dünkü kısa karım 9 tl oldu allah bereket versin :)
bende akşama tarhana çorbası zeytinyağlı pırasa fellah köftesi ve karışık kızartma yapıcam
herkese hayırlı haftalar bol berektli bi hafta olur inşallah

e
Ohh afiyet olsun ben de camasir aşıp içeyim kahvemi...
O arada ihtiyaçları listeleyeyim..

iyiniyetli okul kumbaramla gram kuzucugun kumbarasiyla euro alacagim. Döviz alma da senden esinlendim..
Bereketli olsun canım.
Yatırım için sepet yapın diyorlar ya ben de oyle yaptım. Hem altinim var hem de dolarim. Kuzucugu da optum kocaman

Naber kahvemsicim?
Gelin hnmin misafirliği nasil geçti?
güzeldi canım, keyifli vakit geçirdik.
sakarlık yapıp ıslak keki çöp ettim.
yeğenlerine kurabiye yaptım yolladım çok sevinmişler.
zamanla göreceğiz tabi ama tanıdıkça birbirimizi daha çok seveceğiz gibi hissediyorum.
canayakın ve samimi davranıyor, anlatıyor, fikir soruyor.

bugün halsiz hissediyorum ama hem yorgunluk hem de şirkette herkes hasta salgına ben de kapılıyorum sanırım

Yemegim yok akşama, ne yapacağım hâlâ karar vermedim.
Bu sabah okuldayken oğlum kötü hissetmiş kendini, izin alıp eve gelmiş öğretmeni de haber verdi.
Incecik giyiniyor hâlâ, kesin ondan üşüttü.
Eve gelince dede dra götürmüş, ilaçlar da depodan gelecekmiş.
Günler hep tempolu geçiyor,
Pazar günleri de çalışınca darmadağın oluyorum.

Nazar çıkmış belliki,
Jestin yeğenlerden çok gelini mutlu etmiştir eminim.
Ince davranış :)
Iyi geçmesine de sevindim, sonuçta onun da niyeti aile kurmak olunca böyle davranmasi iyi olur :)
Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım, tam hastalık havaları.
benim de yemeğim bir tabak ancak çıkar, buzlukta köftem var ama çıkarmaktan vazgeçtim,
dünden kalanlar, börekler falan bugün yeter.
ama yemekten sonra yarına hazırlık yaparım, tarhana çorbası ve izmir köfte var aklımda.
evde yemek olmayınca çok huzursuz hissediyorum, eve gidip açken yemek hazırlamak çok yorucu oluyor.

geçmiş olsun canım salgın var zaten ortalıklarda herkes hasta rabbim şifa versin inşallah

Sagolun kizlar asivemai K kahvemsi mutluluk ,
Açken yemek hazirlamak gerçekten zor oluyor.
Bugüne aperatif birşeyler hazirlarim ama yarin için hazirlik yapayim bende.

Güzel geçmesine sevindim ben de
Örnek görümce davranışı sergiliyorsun bence maaşallah maaşallah
Herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…