- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.141
Geçmiş olsun canımYemegim yok akşama, ne yapacağım hâlâ karar vermedim.
Bu sabah okuldayken oğlum kötü hissetmiş kendini, izin alıp eve gelmiş öğretmeni de haber verdi.
Incecik giyiniyor hâlâ, kesin ondan üşüttü.
Eve gelince dede dra götürmüş, ilaçlar da depodan gelecekmiş.
Günler hep tempolu geçiyor,
Pazar günleri de çalışınca darmadağın oluyorum.
En güzeli benimkisi buldugum bozuk paraları ve 5 -10 TL leri doğru kumbaraya atıyorum tam bana göreEki Görüntüle 2546993
Instada 52 hafta kumbara örnekleri var kızlar,
Bizde yapmıştık geçen yil hatirlarsiniz :)
Bu bir değişik sistemmiş, istediğiniz haftanin miktarini atiyorsun yani karışık ilerleyebilirsiniz:)
Buna da özendim
Keşke hastalanmasak ama bu donem kilo vermek için birebir.Iyiyim canım, Çok teşekkür ederim sorduğun için, pişmiş yemek istemiyor canım sadece peynir, zeytin, domates, bal.
Şifa veren Rabbime şükürler olsun
Hayırlı olsun güle güle kullansın pasa inşBunu aldik canim :)
Çok iyi fiyata almışsın çokta şık duruyor g0le güle kullan canımCok sagolun teyzeleri tesekur ederizzz :))
Alyacim hafif araba surus cok rahat tabi daha disarda kullanmadik ama :)
Fiyatida 1750den 1300e dusmus biz 1200e aldik cok iyi geldi
Bu nasıl oluyor hergün 1 tl 2tl diye mi son haftalarda tek günlük degil galibaEki Görüntüle 2546993
Instada 52 hafta kumbara örnekleri var kızlar,
Bizde yapmıştık geçen yil hatirlarsiniz :)
Bu bir değişik sistemmiş, istediğiniz haftanin miktarini atiyorsun yani karışık ilerleyebilirsiniz:)
Buna da özendim
Kumbara 52 haftalık,Bu nasıl oluyor hergün 1 tl 2tl diye mi son haftalarda tek günlük degil galiba
Bu 52 hafta kumbarasini tersten yapacağım ben, maaşımın yüksek olduğu atdan başlayıp geriye doğru geleceğim inşallahkaramelli_turta mesela bu hafta 50 diğer hafta 18 gibi ilerliyorsun degil mi
Geçmiş olsun canım, sıvı propolis bağışıklık sistemini güçlendirici ve bakteri ve virüs öldürücü özelliği var, günlük almak tavsiye ediliyor,Ekstra harcamalar çıkıyor bu ay hep..her salgına yakalanan bir oglum var ateş vs. Hastane ilaç yazık çocuğa.. Bir an once iyileşir umarım..
Bu hafta evde olanlardan pişireceğim...
Hiç duymadim cnm bir araştırayım...okul park spor derken farkli ortamlardan kapıyoruz...Geçmiş olsun canım, sıvı propolis bağışıklık sistemini güçlendirici ve bakteri ve virüs öldürücü özelliği var, günlük almak tavsiye ediliyor,
Ana haberde de çıkmıştı geçen
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİNEkstra harcamalar çıkıyor bu ay hep..her salgına yakalanan bir oglum var ateş vs. Hastane ilaç yazık çocuğa.. Bir an once iyileşir umarım..
Bu hafta evde olanlardan pişireceğim...
Aynen canım .karamelli_turta mesela bu hafta 50 diğer hafta 18 gibi ilerliyorsun degil mi
Bir öncekinde 30lu haftalara geldiğimde sıkılmıştımGünaydın kızlar
T tatlu canım geçmiş olsun kuzucuga
karamelli_turta ben de kumbara açtım evde ama eşim için, kumbaraya 50 TL atacaguma altın alırım fikri ben de değişmiyor. Arada bozukluk olursa onları atıyorum ki maaşlı insanlarız zaten, yola para vermiyorum, hergun market yapmayınca bozuklukta az cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?