Geçmiş olsun canım

En güzeli benimkisi buldugum bozuk paraları ve 5 -10 TL leri doğru kumbaraya atıyorum tam bana göre

Iyiyim canım, Çok teşekkür ederim sorduğun için, pişmiş yemek istemiyor canım sadece peynir, zeytin, domates, bal.
Şifa veren Rabbime şükürler olsun
Keşke hastalanmasak ama bu donem kilo vermek için birebir.
Ohhh bunların yanina bir de cay yap mis gibi afiyet olsun

Bu nasıl oluyor hergün 1 tl 2tl diye mi son haftalarda tek günlük degil galiba

Ekstra harcamalar çıkıyor bu ay hep..her salgına yakalanan bir oglum var ateş vs. Hastane ilaç yazık çocuğa.. Bir an once iyileşir umarım..

Bu hafta evde olanlardan pişireceğim...
Geçmiş olsun canım, sıvı propolis bağışıklık sistemini güçlendirici ve bakteri ve virüs öldürücü özelliği var, günlük almak tavsiye ediliyor,
Ana haberde de çıkmıştı geçen

Hiç duymadim cnm bir araştırayım...okul park spor derken farkli ortamlardan kapıyoruz...

Evet kumbara tersten de olabilir. Şimdilik olan kumbarami deva ettiriyorum. Belli olmaz eşlik edebilirim tersten

Günaydın kızlar
T tatlu canım geçmiş olsun kuzucuga
karamelli_turta ben de kumbara açtım evde ama eşim için, kumbaraya 50 TL atacaguma altın alırım fikri ben de değişmiyor. Arada bozukluk olursa onları atıyorum ki maaşlı insanlarız zaten, yola para vermiyorum, hergun market yapmayınca bozuklukta az cikiyor

karamelli_turta mesela bu hafta 50 diğer hafta 18 gibi ilerliyorsun degil mi
Aynen canım .
Bir öncekinde 30lu haftalara geldiğimde sıkılmıştım miktar yüksek gelmişti

kızlar 52haftayı annem yaptı bu sene sonuna kadar hem de parasıyla da ıstanbula gittiler kendi çaplarında bi güzel gezdiler yeni kumbara aldı tekrar baslıcak ınsAllah bu sefer ben de karısık yap dedim dogumdan beri kagıdı ustune yapıstırmayı beklıyor kadıncagız gerci hep oğlusun kumbaraya atıyor

Kızlar merhaba bu ay çok acıldık 3 gram arkadaslara hediye parası,onun haricindede 3 hediye parası.bir çılgınlık yapıp kıbrısa bilet aldık gidiş dönüş 1200tl gelelim birikime 5 gram altın iki çeyrek 50 euro 50 dolar.haftaya misafirimiz var az harcamamız olursa 1 gram daha olabilir 100tlde günüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…