- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.221
Aramiza hoşgeldinizGunaydin hanimlar.Ilk sayfalardan baslayarak bir suredir bu basligi okuyordum.
Ben de 52 yasimda emekli, bir kiz, bir erkek annesi, bir torun anneannesiyim.
Evlatlar icin elimizden geleni yaptik. Ikisini de okuttuk, evlendirdik. Kendimizi de unutmadan sira torunda. Hem ani biriktiriyoruz, hem gelecegi icin para...
Allah butun evlatlara saglikli, huzurlu, mutlu bir omur versin.
Ekliyorum cnmmerhaba kızlar haftasonu teyzemlere gittim ve takmadığım setim vardı onları sattım küpe yüzükleri 650 ektradan ordan da para geldi ve hemen 2 gram altın aldım geri kalan parada birkim kısmına hooooop diye gidiverdikaramelli_turta canım sen 2 gram daha ekler misin bana
Bereketli olsun ekliyorum
ah sagolsun da para yok neyle alalım
bereketli olsun10 gram daha aldım
Teşekkür ederim canımbereketli olsun
Bereketli olsun altınların.10 gram daha aldım
Yaaa evet cnm ben de aynı şeyi dusunuyorum... Tam alınacak zaman aslinda.. nedense yakin zamanda eski haline gelir yükselir diye düşünüyorumah sagolsun da para yok neyle alalımbanka eskıden faizsiz avans verıyodu olsaydı alıcaktım malesef yok
Yaaa evet cnm ben de aynı şeyi dusunuyorum... Tam alınacak zaman aslinda.. nedense yakin zamanda eski haline gelir yükselir diye düşünüyorumah sagolsun da para yok neyle alalımbanka eskıden faizsiz avans verıyodu olsaydı alıcaktım malesef yok
274 tl den bu tarafa kademeli olarak 70 gr altın aldım
Bankada en az 20 en fazla 40 gr alacak kadar tl var
Biraz daha düşerse 10 20 gr alırım her ihtimale karşı tl de tutuyorum hesapta
Kraliçeler geri dönmüş. Bereketli olsun hanımlar inşallah hepimizin alacagı fırsatlar olur.Ben de aynı rakamdan başlayıp, aşağılara doğru yüklü miktarda gram aldım... düşüş devam ediyor, tl var ama almaya korkuyorum, bakalım nerden döner... :)
Çok teşekkür ederim canım benimKraliçeler geri dönmüş. Bereketli olsun hanımlar inşallah hepimizin alacagı fırsatlar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?