- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.241
Kombi çalıştırmıyor musun canım ?Selam altın kızlar. Eşimi bekliyorum faturalar geldi su 65 d.gaz 40 bu 2 aylık fatura
Temizlik yaptım yarında toz alıcam detaylı kitaplığı indircem
Benim menüm
Tarhana
Kuru fasulye
pilav
salata turşu
İki gün yeriz.
Rabbim zorunu kolaylaştırsın inşSelamın aleyküm hayırlı akşamlar. Uzun süredir yokum aranızda ama inşallah bende katılacağım araniza.ve hepinizden bu zor günüm için manevi destek istiyorum.
Amin canım inşGunaydin hanimlar.Ilk sayfalardan baslayarak bir suredir bu basligi okuyordum.
Ben de 52 yasimda emekli, bir kiz, bir erkek annesi, bir torun anneannesiyim.
Evlatlar icin elimizden geleni yaptik. Ikisini de okuttuk, evlendirdik. Kendimizi de unutmadan sira torunda. Hem ani biriktiriyoruz, hem gelecegi icin para...
Allah butun evlatlara saglikli, huzurlu, mutlu bir omur versin.
Maaşallah canım, daim olsun mutluluğun inşallahGunaydin kizlar
8 ay sonra dun ilk defa eve mutlu döndüm
Aslinda sabretmeyi bilsek hersey zamani gelince oluyor
Cok sevdigim birinin terfi aldigini soylemistim
O kdr cok cicek geldiki o goruntu bize cok teselli oldu insallah bugunlerin devami gelecek..
Anlatmayi beceremem ama mutluyum umutluyum sanki 8 aydir cektiklerim bitti gitti
Allah kolaylık versin yardım etsin canımKizlar beklenen gun geldi catti kardesimi yrn aksam gibi doguma alacaklar haftalardir hastahanede arada 2 3 gun izinli cikti beklenen gun geldi cok tedirginim heyecanliyim
Hayırlısı ile kucağına alsin cnm inşKizlar beklenen gun geldi catti kardesimi yrn aksam gibi doguma alacaklar haftalardir hastahanede arada 2 3 gun izinli cikti beklenen gun geldi cok tedirginim heyecanliyim
Allah yardimcisi olsun...Kizlar beklenen gun geldi catti kardesimi yrn aksam gibi doguma alacaklar haftalardir hastahanede arada 2 3 gun izinli cikti beklenen gun geldi cok tedirginim heyecanliyim
Allah yardımcısı olsun esilacımKizlar beklenen gun geldi catti kardesimi yrn aksam gibi doguma alacaklar haftalardir hastahanede arada 2 3 gun izinli cikti beklenen gun geldi cok tedirginim heyecanliyim
İnşallahRabbim zorunu kolaylaştırsın inş
Yok canım daha güzel bizim burada hava.Kombi çalıştırmıyor musun canım ?
Su bizim buralara göre çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?