- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.261
Kizlar aranızda quenzim multivitamin tarzi destekleyici kullanan var mi
Hayırlısı ile alsın kardeşin bebeğini kucağına Rabbim yardımcısı olsun.D3 ve b12 kullaniyorum
Birde duzenli soda.
Eger tatli birsey tukettiysem 2 soda iciyorum ve magnezyum oranina bakiyorum.
Corek otu yagi/ dusuk asitli zeytinyagida tuketmeye calisiyorum
Kronik eksiklik d3 ve b12 de. Kroniklesmeye donen kabizlikta var.
Duzenden kastim hergun degil haftada 2 3 birtek sodayi atlamiyorum beni ayaga diken soda oldu.
ben de oğluma ocean kullanmıştım...Tatlu ben ocean kullaniyorum
Venatura almistim acikcasi memnun kalmadim hepsi yarim duruyor.
Bir kac defa netten aldim ama oda icime sinmedi direk eczaneden aliyorum
Tatlu bende oğluma ve kendime ocean kullanıyorum çok memnunum.ben de oğluma ocean kullanmıştım...
Bu aralar aklimda doktor kontrolü sonrası sorayim ben de
ben duosvit kullanıyorum canım hamileyken de kullanmıstım balık yağı içeriyor,yeni basladım tekrar kullanmaya memnunumKizlar aranızda quenzim multivitamin tarzi destekleyici kullanan var mi
Ben de aynını kullanıyorumTatlu bende oğluma ve kendime ocean kullanıyorum çok memnunum.
Günaydın kızlar
rabbim yar ve yardımcı olsun canım rabbim hayıtlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar beklenen gun geldi catti kardesimi yrn aksam gibi doguma alacaklar haftalardir hastahanede arada 2 3 gun izinli cikti beklenen gun geldi cok tedirginim heyecanliyim
ohhhh bizim yerimizede eğlen canımBu aralar gezmeler eğlenceler:))
Cumartesi akşam da işten arkadaşlarla kadinlar matinesine gidiyoruz.
ben nakit olarak biriktiriyorum her ay gr parası olduğu vakit saklıyorum sonraki ay yine biriktirip diğer paralara aktarım yapıyorumkızlar tavsıyenıze ıhtıyacım var ,
parayı nakıt olarak bırıktırıyorum vadelı hesapta aylık donemler halınde baglıyorum ve her ay bellı mıktarlarda bırıkım oluyor bende ıse gırdım yıne nakıt olarak bırıktırmeye devam etmelımıyım yada altın vs mı almalıyım sızce ne yapayım ?
yani bende ekim ayında başladım şuan için toplamda 4 gr parası var elimdekızlar tavsıyenıze ıhtıyacım var ,
parayı nakıt olarak bırıktırıyorum vadelı hesapta aylık donemler halınde baglıyorum ve her ay bellı mıktarlarda bırıkım oluyor bende ıse gırdım yıne nakıt olarak bırıktırmeye devam etmelımıyım yada altın vs mı almalıyım sızce ne yapayım ?
Vadeli faizli işlemleri boşverin bencekızlar tavsıyenıze ıhtıyacım var ,
Surup seklinde mi bu? Eger oyle ise gramaji ve fiyati ne kadar acaba?Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben de marincap balık yağı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?