Bileklik değil de kolye hediye edilmesini isterdim gelininiz olsam
Birde Mutfak için çeyizlik hediye olmasin bence.
Annem kolye beğenmiş, babam bileklik. Ayrı ayrı mı alacaklar, ortak karar verip mi birsey alırlar bilmiyorum.
Doğum gününde kim olursa olsun evsel birşey alınmasına karşıyım ben, onun için çeyizlik birşey kesinlikle almam.
Tamamen kişisel birşey bakacağım da adı yok işte

Altın işi annemde, kolye ya da bileklik alacak.
Ben de farklı ve kalıcı bir hediye vermek istiyorum ama aklıma pek birşey gelmedi.
Son seçenek kiyafet, pijama takımı falan bakicam
Kalıcı bir hediye kullandıkça hatırlayacağı güzel şık bir battaniye olabilir
Ya da banyo havlu takımı

Na kadara kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun canım
Mesela telefon olabilir

Kasım ayında sağlık harcamalarının tamamı kk ile ödedik, aslında nakit de vardı ama kart geçirince puan oluyor diye eşimin aklına uydum.
Ekstrenin çıktısını aldım getirdim, ne harcadık ki o kadar diyor.
Ona kışlık kıyafet de almıştık ise başlayacağı zaman.
Bin TL kadar da tatil harcaması var.
Bir tane gıda yok ekstrede.
Eski bir kartım vardı, eşimin yanında kestim onu artık kart falan yok. Para yoksa harcamıyoruz bitti diye gider yaptım.
Asıl Kk çantamın gizli bolmesine sakladım.
Allah korusun sağlıkla ilgili bir durum olursa diye kapatmayacagim.
Zaten bu ay itibari ile sağlık harcaması da düzene girecek diye umuyorum, biraz da o da birikim yapsın.
Borcun tamamini ödeyeceğim ama eşime asgariyi ödeyecek kadar para var, kalanını şirketten borç istedim. Her ay sen odeyeceksin dedim.
Kahvemsi herşeyi yapıyor, hallediyor rahatlığı olsun istemiyorum.

Küçük görümcem ben nişanlıyken eşimle, doğum günü hediyesi olarak almıştı ama zevkime uymamisti ayip olmasın diye degistirmedim de.
Birkaç kez giydim üzerimde görsün diye..
Kardeşime sorarım beğendiği birşey varsa onu alirim. Yoksa da birşey alacaklar zaten bana sorarlar, istediğin ne varsa söyle onlara söylerim desin.
Eşim de gram altın al, hediyeyi ayıp olmasin diye değiştiremez diyor.

Bu plânı da çok sevdim kahvemsim.
En ince ayrintisina kadar düşünmüşsün.

Her ay eşimin maasindan ortak bütçeye vereceği parayi kuruşuna kadar aliyorum
Ya ben çok mu gaddarim.
Eksik verdiğinde hatta diyorki şu kadari kaldı şu gün vereceğim gibi gibi.
O rahatlığı çok verdim zamaninda, yok öyle artik.

Ay kızlar ekstreler yüksek gerçekten.
Benim kk sifir şu an hatta en yakin zamanda kapattiracagim yine.
En güzeli nakit harcamalar.
Bende kredi kartımla büyük ve internet harcamalarımı yapıyorum.Ay sonh bi bakıyorum coşmuş.Cidden paranın hiç değeri kalmadı.Ne kadar zorlasamda bu sene ucu ucuna yetiyor herşey.Eskisi gibi keyfi harcamamda yok,kişisel alışverişte yapmıyorum.Allah düşük maaşla geçinmeye çalışanlara yardım etsin.Zaman iyice kemer sıkma zamanı.

Tabiki en dogrusunu yapiyosun.
Benden param yetmedi diye para istediğinde borç veriyorum, ve fazlasıyla geri alıyorum.
Sonuçta bütçe yapıyoruz, kendini ona göre ayarlamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…