- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.841
merhabalar ben sonradan katıldım şimdi yorumları okuyabiliyorum ayrldınız mı peki ayrı evdemi oturuyorsunuzÖğleye kadar okula gittim
Öğle arası alışverişe çıktım pazara da gittim
Eve gelip komposto yapıp
Kurs için okula geri döndüm
Okul çıkışı kütüphaneye arkadaşımı ziyarete gittim.
Eve geldim akşam menüsü hazırlığına başladım bir taraftan
Akşam menüm
Nohutlu pirinç pilavı
Dana ciğeri
Erik kompostosu
Yoğurt
Salata
Turşu
Baklava
Ayrı evde oturuyorummerhabalar ben sonradan katıldım şimdi yorumları okuyabiliyorum ayrldınız mı peki ayrı evdemi oturuyorsunuz
Benimkinin ailesi arıza idi.herkesin ayrı sıkıntısı oluyor bende 5 yıllık evliyim memurum bazen eş kötü olur bazen aileler inşallah güzel olur hersey
siz eşinizden ayrılmadınız değilmiBenimkinin ailesi arıza idi.
Sonra bu durum eşe sirayet etti.
tamam benim de kendime göre bazı problemlerim vardı görünce yazmak istedim kusura bakmayınkızlar bugün gündemimiz kumbara, özel konularda pek detaya girmeyelim isterseniz
arkadaşlarımıza kötü anıları hatırlatırız belki
kimler ne kadar attı hadi görelim
Çok ödüyoruz canımÇok para ödüyoruz ama faturalara
Ben eve gelince açıp sabah giderken kapatacağım için 150 TL'yi geçmez diye düşündüm.
Aynen canım fizikî altin candır ..İyi akşamlar hanımlar
Bizim ilerdeki zaman dilimi içerisinde durumun ne olacağı belli değil o nedenle fiziki altın alayım diyorum
Üzerinde ne varlık olduğu belli olmayan beyfendi yarın birgün ayrılacak olsak benim olan şeylerin ortakçısı olmaya kalkar utanmadan
Canim umarım hak talep etmez zaten anlattığın kadariyla onun durumu iyiymiş yani yapmaz bence öyle Birsey.
Kumbarama bugünden 20 tl mi attım
Abc yumuşatıcılari favorim mutlaka bakacağımKizlaar kosun abc yeni yumusatici cikarmis a101 e geliyor nisan yagmuru ve eylul gunesi
Cok merak ettim
Siftahi yaptin mi cnm?Günaydın kizlar...
Hepimiz icin sağlıklı mutlu bir hafta olsun...
Kumbaramiz bugun başlıyor
Canim eve gideyim hemen atacağımGünaydın kızlar
@Esila09 nice mutlu yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun.
Şirkete gidince kumbarama ilk paramı atacağım
Hepimizin birikimleri artarak bereletlensin
Bereketli olsunSevgili cici arkadaşlarım; bir tanıştık bir daha yazamadım ama hep sayfa sayfa okudum hepinizi çok sevdim...Birikimleriniz bereketli sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsun doğumgünü kızı sana da cook mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...Ben eskiden hep ayın sonunda kalan paramı birikim yapmaya çalışırdım çok birikmezdi sizden öğrendiğim sekil ile artık yoluma devam edeceğim ayın basında ayırıp kalanla idare edeceğim çünkü başka türlü istediğim birikim olmayacak hem öyle daha düşünerek harcama yapabiliyorum bana da Aralık birikimi olarak 1 gram altın 50$ ve 50 € yazabilirsiniz ayrıca bildiğiniz üzere 52 hafta kumbarasi vardı ben onu 18 kasımda başladığım için 59 hafta kumbarasi yapmıştım 31 aralık 2020 ye kadar ona da 3 TL 3 $ ve 3€ haftanın birikimini yaptım.Simdi hedefim 1 ay boyunca yemeğimi evden getirmek ve toplamda 45 dakika olan ev-is mesafemi hergun (cmt-pazar calismiyorum) yürüyerek gidip gelmek çünkü yol ve yemek paramla 1 gr aldım :))
A aa hoşgeldin cnm,selam kızlar nasılsınız
Aramıza hoşgeldiniz, arkadaşımız anlatmak isterse yazar, konusuruz.tamam benim de kendime göre bazı problemlerim vardı görünce yazmak istedim kusura bakmayın
Hayırsiz eşinizden ayrılmadınız değilmi
Hoşgeldiniz aramiza,herkesin ayrı sıkıntısı oluyor bende 5 yıllık evliyim memurum bazen eş kötü olur bazen aileler inşallah güzel olur hersey
kahvemsim kumbara degıl ama bugun bi baslangiç yaptım guya kk kullanmıcam bugun ilk günümkızlar bugün gündemimiz kumbara, özel konularda pek detaya girmeyelim isterseniz
arkadaşlarımıza kötü anıları hatırlatırız belki
kimler ne kadar attı hadi görelim
estağfirullahAramıza hoşgeldiniz, arkadaşımız anlatmak isterse yazar, konusuruz.
Lütfen yanlış anlamayin, hassas konular malumunuz
Benim de kk olmadan ikinci günüm,kahvemsim kumbara degıl ama bugun bi baslangiç yaptım guya kk kullanmıcam bugun ilk günüm
benim de eşim çok fazla içki içer 5 yıllık evliliğmizde ayda evimize 12500 tl maaş girer ama bizim halen daha borcumuz var bi araba aldık onun kredisi 4 yıl sürecek ama kendim artık birikim yapmaya başladım şimdi borçlarımı kapatıyorum ocakta inşallah bitmiş olacak para atıcam kenaraHoşgeldiniz aramiza,
Kendinden bahseder misin biraz?
gerekirse gram bozucam kafaya taktım bu sefer cok fena bu ayki kartım yıne 5bin küsür ya yuh yani afedersinBenim de kk olmadan ikinci günüm,
İnşallah başarılı olacağız bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?