merhabalar ben sonradan katıldım şimdi yorumları okuyabiliyorum ayrldınız mı peki ayrı evdemi oturuyorsunuz

kızlar bugün gündemimiz kumbara, özel konularda pek detaya girmeyelim isterseniz
arkadaşlarımıza kötü anıları hatırlatırız belki
kimler ne kadar attı hadi görelim
tamam benim de kendime göre bazı problemlerim vardı görünce yazmak istedim kusura bakmayın

Çok para ödüyoruz ama faturalara
Ben eve gelince açıp sabah giderken kapatacağım için 150 TL'yi geçmez diye düşündüm.
Çok ödüyoruz canım
Ben sabah evden çıkarken kapattim.
Evde kimse yokken yanmasin geçen yil böyle denemiştim faturayi düşürüyor.
Aynen canım fizikî altin candır ..
Güvenilir birine verebilirsin hattâ.
Canim umarım hak talep etmez zaten anlattığın kadariyla onun durumu iyiymiş yani yapmaz bence öyle Birsey.

Kumbarama bugünden 20 tl mi attım

Kizlaar kosun abc yeni yumusatici cikarmis a101 e geliyor nisan yagmuru ve eylul gunesi
Cok merak ettim
Abc yumuşatıcılari favorim mutlaka bakacağım
Iyiki doğdun esilacim
Günaydın kizlar...
Hepimiz icin sağlıklı mutlu bir hafta olsun...

Kumbaramiz bugun başlıyor
Siftahi yaptin mi cnm?
Günaydın kızlar
@Esila09 nice mutlu yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun.
Şirkete gidince kumbarama ilk paramı atacağım
Hepimizin birikimleri artarak bereletlensin
Canim eve gideyim hemen atacağım
Bereketli olsun
Ilk sayfaya ekliyorum cnm
selam kızlar nasılsınız
A aa hoşgeldin cnm,
Sari sari olmuşsun yakışmış

Selam kızlar
Kumbarama attım paramı
Yeni kumbara yaptım. 20 tl kumbarası
Temizlik yaptımsüpür sil toz al cam sil perde yıka banyo yıka belim tutuldu. Yemek yoğurtlu kıymalı makarna yemek yapamıcam valla köz kırmızı biber konservesi açıcam yanınada
Çay demledim biraz keyif yapayım

kızlar bugün gündemimiz kumbara, özel konularda pek detaya girmeyelim isterseniz
arkadaşlarımıza kötü anıları hatırlatırız belki
kimler ne kadar attı hadi görelim
kahvemsim kumbara degıl ama bugun bi baslangiç yaptım guya kk kullanmıcam bugun ilk günüm

Hoşgeldiniz aramiza,
Kendinden bahseder misin biraz?
benim de eşim çok fazla içki içer 5 yıllık evliliğmizde ayda evimize 12500 tl maaş girer ama bizim halen daha borcumuz var bi araba aldık onun kredisi 4 yıl sürecek ama kendim artık birikim yapmaya başladım şimdi borçlarımı kapatıyorum ocakta inşallah bitmiş olacak para atıcam kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…