- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.861
Benim ekstre 7.017,89 TL geldi.gerekirse gram bozucam kafaya taktım bu sefer cok fena bu ayki kartım yıne 5bin küsür ya yuh yani afedersin
Allah yardımcınız olsun içki benim hassas konumdur.benim de eşim çok fazla içki içer 5 yıllık evliliğmizde ayda evimize 12500 tl maaş girer ama bizim halen daha borcumuz var bi araba aldık onun kredisi 4 yıl sürecek ama kendim artık birikim yapmaya başladım şimdi borçlarımı kapatıyorum ocakta inşallah bitmiş olacak para atıcam kenara
kızlar bugün gündemimiz kumbara, özel konularda pek detaya girmeyelim isterseniz
arkadaşlarımıza kötü anıları hatırlatırız belki
kimler ne kadar attı hadi görelim
Kumbarama 25 TL attım.
İnşallah bereketli olur
Az önce annemle konuştuk, bu ay babam para vermemişti bana ( kıradaki evin gelirini çocuklarına veriyor babam), bana bir çeyrek almış.
Bilezigine katkı olsun dedi.
Çok sevindim
Kesinlikle onun ekstra masraf8 kadar siz de yapin..Allah yardımcınız olsun içki benim hassas konumdur.
Umarım sizi uzmuyordur
Onun içki masrafı kadar siz de şahsınıza birikim yapin
Anam sağolsunsen benden önce başladın çeyrek kumbarasına arkadaşım, maşallah... :) devamı da gelir inşallah...
benimde hassas konumdu burdan imtihan ediliyorum bendeAllah yardımcınız olsun içki benim hassas konumdur.
Umarım sizi uzmuyordur
Onun içki masrafı kadar siz de şahsınıza birikim yapin
Umarım senin için herşey güzel olurbenimde hassas konumdu burdan imtihan ediliyorum bende
Ne güzel düşünmüş babacığın ne mutlu sana cnm.Kumbarama 25 TL attım.
İnşallah bereketli olur
Az önce annemle konuştuk, bu ay babam para vermemişti bana ( kıradaki evin gelirini çocuklarına veriyor babam), bana bir çeyrek almış.
Bilezigine katkı olsun dedi.
Çok sevindim
⁸benim de eşim çok fazla içki içer 5 yıllık evliliğmizde ayda evimize 12500 tl maaş girer ama bizim halen daha borcumuz var bi araba aldık onun kredisi 4 yıl sürecek ama kendim artık birikim yapmaya başladım şimdi borçlarımı kapatıyorum ocakta inşallah bitmiş olacak para atıcam kenara
Çanta/bluz gibi birşey olabilir bence ama değişim karti da koyarsinKızlar bana bir fikir verin
Önümüzdeki hafta gelin hanımın doğum günü, hediye ne alsam bilemedim
Özel birşey istiyorum aslındaÇanta/bluz gibi birşey olabilir bence ama değişim karti da koyarsin
Altin kolye çok güzel bir hediye bence ama tuzlu.Özel birşey istiyorum aslında
3 yaşında oğlum var çalışıyorum memurum para konusunda bize hep eli açık olmuştur bizden kısmadı hiçNe güzel düşünmüş babacığın ne mutlu sana cnm.
⁸
Içki durumu kötü gerçekten, evine bakmayip o tarafa parasini harciyorsa fena.
Çalışıyor musun, cocuk varmi?
Evin geliri çok iyi bence.
Altın işi annemde, kolye ya da bileklik alacak.Altin kolye çok güzel bir hediye bence ama tuzlu.
Ben olsam kiyafet gibi birşey alirdim belki.
Bilemedim cnm
Bileklik değil de kolye hediye edilmesini isterdim gelininiz olsamAltın işi annemde, kolye ya da bileklik alacak.
Ben de farklı ve kalıcı bir hediye vermek istiyorum ama aklıma pek birşey gelmedi.
Son seçenek kiyafet, pijama takımı falan bakicam
Allah bağışlasın kuzunu.3 yaşında oğlum var çalışıyorum memurum para konusunda bize hep eli açık olmuştur bizden kısmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?