- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.941
Bir ben değilim bu durumda demekkiKahvemsi K kahvemsi mutluluk sen yazinca güldüm
Eşim de ekstra bir durumda bazen borç istiyor, geri ödeyeceği tarihi de söyleyerek
Ciddiyetin farkında
Canım bende varımAralik ayı birikim listemiz;
1. A Alya_sura88 =500$
2. K kahvemsi mutluluk =1 gram altın
3. @HAYATIMKIZLARIM =1 gram altın +50$+50euro
4.
Kumbaracilar
1. T tatlu
2.Varyemez
3. K kahvemsi mutluluk
4. B Bademsekerlerim
5.karamelli_turta
6. @p_ritha
7. @Esila09
8.
9.
canim bizde araba yokken yolunun üstü olan 1 arkadaşla gider gelirdim.. Sabitledim o kadar her ayın 15 inde öderdimBu arada ben para istemedim daha alışamadım da yanlış anlaşılmasın. Alışırsınız hocam diyorlar otobüse verecegimize e size veriyoruz.
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
Bu hafta izinli olunca evin işlerine giriştim sonuç her yer missssZafer benim
3 aylık kumbaraya bugün bismillah diyip 60 tl attım Allah bereket versin daim eylesin inşallah amin
Uykucum bu paraları hiç dokunmadan ben de kenarı koyuyorum süper oluyor. Hem canım sıkılmıyor yol arkadaşım oluyor hem birikimim artıyor hem de gelen arkadaş için de kolaylık oluyorüniversitedeyken sınıf arkadasımız bu sekılde yapıyordu hem kendi yol parası cıkmıs oluyordu hemde üstüne para kalıyordu. ama onunkiler aylıktı bide.dersi bitse bile cıkmalarını beklıyordu.kolay gelsın canım
Güle güle giy canım.Geçen hafta indirimlerden yaptigim alışverişler gelmeye başladı.
Termal tayt diye aldığım tayt bildigin korseli tayt çıktı.
İçi tüylü çok sıcak tutuyor ama çok sıkı
Çok uyguna aldığım için iade etmeyeceğim, belki evrenin bana mesaji diyip giydim, hadi bakalım
Sağol canımBen arkadaslarimla gidip geliyorum.
Bazen gunluk bazen 2 gunluk bazen tum haftalik verdim ama haftayi hep kapadim
Yarim gunleri tam verdigimde oldu, vermedigimde
Biz surekli gidiyoruz arabanin lastigi yagi emegi var asla hakkini odeyemem
Gonul rahatligi ile al o rahatligi bizler odeyemeyiz
En güzeli yol arkadaşlığıcanim bizde araba yokken yolunun üstü olan 1 arkadaşla gider gelirdim.. Sabitledim o kadar her ayın 15 inde öderdim
Şimdi bazen okul dönüştü cok nadir beraber geliriz... Ben yine de hesaplayıp ayın 15 i veririm sonuçta hakkı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?