iade için kargo yolluyorum ben de süreklide eve cagırmadım hıc o da ucretsizmi canım? alırken kargo ucreti ödemişmiydin

iade için kargo yolluyorum ben de süreklide eve cagırmadım hıc o da ucretsizmi canım? alırken kargo ucreti ödemişmiydin
Benim okula sabah bırakmıştı kargomu
Ben eve gelince kargocuyu aradım o hala bizim buralardaymış mümkünse alıp alamayacağını sordum alırım dedi.
Fakat okulda olmadığımı eve gelip gelemeyeceğini sordum tamam gelir alırım dedi sağolsun

hımm anldım canım evden almalı kargoda oluyor ya acaba öyle mi dedım

sorması ayıp ne diyor canım sütün az emzir vs falan filan o tarz mı bunaltıyo kardesını

Her hareketi sinirli
Gozlerinden ates cikiyor
Eve birakmak istediler
Bir azarladi anlatamam binmedi
Yarin siniri gectiginde unutacak ama karsidaki unutmaz
Mesela eve birakmak istemiyorlar diyor
Oysa o bagirip cagirdigi icin karsidaki ses cikaramiyor
Gereksiz gereksiz isler
Olan kardesime oluyor diyorum sadece ona soyluyorum saniyor
Herkes dogurdu herkes lohusa
Olaya bak ya herkesin kini 15 gun olmadan cikti

ah canım zaten o hengamede olan dogum yapana oluyor. bizim evde de ben hariç herkes aşırı alıngandı annem kardesım esım kv gorumcem herkes birbirinden alınıyodu o donem dile gelmese de böyleydi yani, ben zaten düşmüştm kendi saglıgımın derdine, tartısma vs falan olmadı ama ben hep köprü olan dinlemek zorunda olan olmustum. en çok kapris potansiyeli annede aslında ama bana sıra gelmemıstı

Heh iste bu
Bana ufaktan geliyolar.
Hayirlisi olsun

Bir kısım kargom daha bugün teslim oldu, haftasonu bir stok sayımı yaparım ben.
Şampuani biraz abartmış olabilirim. Hb den ve.trendyoldan ayrı ayrı almışım.
Anahtarlık raf aldım trendyoldan, el yapımı ahşap. Bayıldım çok şeker birşey. Yarın monte edecek eşim.
Daha gelecek kargolarım var.
Ama artık hb den deterjan türü birsey almayacağım.
3 tur hasar görüyor kargo, aynı ürünü tekrar göndermiyorlar, para iadesini günlerce yapmiyorlar.
Tasiyamayacaginiz ürünü satmayın diye müşteri temsilcisiyle tartıştım en sonunda.

Neler aldın alya
Kozartma süzgeci
Ölçülü pirinç yıkama kabı
Mikser i kullanırken sıçramasın diye kapaklı karıştırma kabı.
Etek
Dörtlü doğrama tahtası seti (her şeyi ayrı yerde keseceğim)
Altılı bardak iki set
Şekilli patates kesici ve soyucu
Bir pantolon
Sütyen yıkama ve çamaşır yıkama torbaları
Sebze haşlama aparatı tencere içine konulan delikli

Güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…