- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.899
- 133
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.961
Tuzdan gece lambası olabilir üstünde kardeşinin ve gelinin fotoğrafı olan canım.Hem radyasyonu emer hem de severek kullanabilir. Bana öyle bir hediye gelmişti beğenmiştim, üstünde oğluşun resmi vardıAnnem kolye beğenmiş, babam bileklik. Ayrı ayrı mı alacaklar, ortak karar verip mi birsey alırlar bilmiyorum.
Doğum gününde kim olursa olsun evsel birşey alınmasına karşıyım ben, onun için çeyizlik birşey kesinlikle almam.
Tamamen kişisel birşey bakacağım da adı yok işte
hımm değişik bir fikirTuzdan gece lambası olabilir üstünde kardeşinin ve gelinin fotoğrafı olan canım.Hem radyasyonu emer hem de severek kullanabilir. Bana öyle bir hediye gelmişti beğenmiştim, üstünde oğluşun resmi vardı
Bu durumla ilgili bizzat şahit olduğum bir şey var...En güzeli yol arkadaşlığı
Bu arkadaş da şaşırmış. Ben para verdiklerinde almıyordum zorla veriyorlardı ilk zamanlarda ve 15 dakikalık yolda bile para söz konusu hiç olmadı benim için...Bu durumla ilgili bizzat şahit olduğum bir şey var...
Bir arkadaşın evi okula 2 km falan. Başka bir arkadaş o kişinin evinin önünden geçip geliyormuş. Dedi ki seni ben alirim. Geliş 15 tl gidiş 15 tl olur dedi...Çocuğun da olduğu icin ona da geliş 10 gidiş 10 verirsin...
tabi şaka zannettik. hakikaten 1 gün gidip gelmişler.. 100 tl vermiş arkadaş 50 tl para üstü vermiş arabasıyla götüren arkadaş...
çok yanlış ve ayıp boyle durumlar da yaşanınca ben mümkün olduğunca uzak duruyorum...Gerekirse taksiyle giderim diye
Kucumenimiz oglumun Boncuk'u büyüdü kocaman oldu artik komple dışarıda yuvasi uzun zamandır.karamelli_turta miniş kedik nasıl?
Benimki annemle mutlu ikisi de evde yalnızdı. Annem gelince bir araya geldiler iyi oldu.
Sağol canım amin inşallahİyi akşamlar
Kumbaran hayırlı olsun bol bereketli birikimler
Kahvemsim enişte bey olmuşKızlar ben şoklardayim.
Eve geldim, eşim mutfak masasına oturmuş elinde kalem kagit hesap yapıyor.
Hayırdır dedim.
Aralık ayının gelir giderlerini listelemis.
Gelinin hediyesine, benim kuaforume kadar kalem kalem yazmış.
Onayda bekleyen bir proje var, kk son ödemesine kadar netleşir, şirketten para isteme dedi.
Bununla da yetinmeyip şimdiye kadar onun sağlık masrafı için birikimden kullandiklarimizi yazmış, yerine koyacağım hepsini ya da üstünü sen tamamla kışın araba alalım sana dedi.
Demişmiydim şoklardayim.
Ben araba istemem sen altinlarimi ver dedim tabi
Bereketli olsun canımMerhaba kızlar bugün diğer kumbarana 5 tl atarak günün kısa karı ile kapattım
Sağol canım amin inşallah
Olmuş mu yoksa fazla soylendim yanmış mi orasını tam anlayamadımKahvemsim enişte bey olmuş
Çok sevindim herşeyin farkında cnm.
20tl attım az önceTmmdir 20 lira benim icinde uygundur.
Ve bu parayi harcligimdan kisicam
Daha az harcamanin yolunu bulurum
Bereketli olsun ☺20tl attım az önce
Kızlar ben şoklardayim.
Hayırdır dedim.
Onayda bekleyen bir proje var, kk son ödemesine kadar netleşir, şirketten para isteme dedi.
Bununla da yetinmeyip şimdiye kadar onun sağlık masrafı için birikimden kullandiklarimizi yazmış, yerine koyacağım hepsini ya da üstünü sen tamamla kışın araba alalım sana dedi.
Demişmiydim şoklardayim.
Sonrasında para ile ilgili ne zaman mevzu geçse kimse adamla muhattap olmak istemediBu arkadaş da şaşırmış. Ben para verdiklerinde almıyordum zorla veriyorlardı ilk zamanlarda ve 15 dakikalık yolda bile para söz konusu hiç olmadı benim için...
Neler aldın alyaherkese iyi akşamlar kızlar
Benim de trendyoldan aldıklarım gelmeye başladı parça parça
yaa üzüldüm simdi yerine koyacagım hepsını demıs ya masAllah kahvemsim Rabbim birliğinizi dirliğinizi bozmasınKızlar ben şoklardayim.
Hayırdır dedim.
Demişmiydim şoklardayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?