- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.321
canım burda millet on gündür anca yakıyor biz iki aydır yakıyoruz kapatmadan tam soguklar gelmedi bakalm ıns boyle devam ederızUykucu ben sana diyeyim, sollarim ben seni
Sağol turtişimBazen kendimle baş başa kalmayı bende çok seviyorum keyfini çıkar cnm.
Eşinin yeni işi hayirli olsun ayrica.
Bende o gunleri gorurum ınş ahne güzel:))Maşallah diyelim once
Bu sene evim o kadar sıcak ki dogru düzgün hiç kombi calistirmadik. On gundir akşamları bir iki saat açtık o kadar.
Alt katimiza taşınan komşunun küçük çocuğu var, sanırım kombiyi köklüyorlar, yan komşu da çalışmıyorlar evdeler, üst kattaki de hamile.
Geçen sene ısınamadım ama bu sene çok şükür iyi gidiyor.
Turtis önceki evde hem kombi çalıştırıp hem de elektrikli ısıtıcı yaktigim günleri hatirliyorsun di mi, o kadar fatura ödeyip bir de isinamiyordukBende o gunleri gorurum ınş ahne güzel:))
Hatirlamaz miyim cnm çok şükür dileğin gerçek olduTurtis önceki evde hem kombi çalıştırıp hem de elektrikli ısıtıcı yaktigim günleri hatirliyorsun di mi, o kadar fatura ödeyip bir de isinamiyorduk
O zamanlar hep Rabbim sıcak bir yuva nasip et diye dua ederdim.
Çok şükür
Yeni binaların avantajı, sen de kendi evine geçince böyle olacak
Hani bir ayet var ya “şükrederseniz nimetimi artırırım” diye :) bizim de bu taşındığımız ev sıcacık ve her gün şükrediyorum bu ayeti anıp :))Turtis önceki evde hem kombi çalıştırıp hem de elektrikli ısıtıcı yaktigim günleri hatirliyorsun di mi, o kadar fatura ödeyip bir de isinamiyorduk
O zamanlar hep Rabbim sıcak bir yuva nasip et diye dua ederdim.
Çok şükür
Yeni binaların avantajı, sen de kendi evine geçince böyle olacak
Teşekkür ederim, siz de sıcacık oturunHani bir ayet var ya “şükrederseniz nimetimi artırırım” diye :) bizim de bu taşındığımız ev sıcacık ve her gün şükrediyorum bu ayeti anıp :))
Güle güle oturun.
Bankada altın hesabı açtırıyorsun, diyelim altının gramı şu an 270, bankada 1-2 tl daha pahalı oluyor. Ama dikkat et mesai saatlerinde alım ve satım yapmalısın. Akşam ve haftasonu fark 10tl kadar oluyor. Bazı bankalar küsüratlı gram olarak da satıyor. Mesela 50 liralık alacaksın, o anki fiyata göre gram olarak ederini veriyor. Altın üzerine faiz de işlesin dersen vadeli altın hesabı açman lazım.Kızlar biri bana altın hesabını anlatabilir mi? Bankaya da gidip görüşmek istiyorum ama önce sizden duymak istedim.
Nasıl oluyor ne yatiriyorsan onu cekebiliyor musun? Üstüne ek koyuyorlar mi onlar durdukça vs vs bi sürü soru var aklımda
Ilahi alyaGünaydın everybodymangoda indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?