Kızlar ben hesapladım da bu ay benim doğalgaz 575 ile 600 tl. arası gelecek galiba
Çünkü geçen ay doğalgaz şirketindeki bayana sorduğumda metreküpü 1.704 tl dedi
13 günde 137 metreküp şimdiden yakmışım
Günlük 10 metreküp olduğunu düşününce 20 gün var önümüzde
20 günde 200 metreküp
Toplamda 340 350 metreküp gibi birşey çıkıyor

Maşallah diyelim once
Bu sene evim o kadar sıcak ki dogru düzgün hiç kombi calistirmadik. On gundir akşamları bir iki saat açtık o kadar.
Alt katimiza taşınan komşunun küçük çocuğu var, sanırım kombiyi köklüyorlar, yan komşu da çalışmıyorlar evdeler, üst kattaki de hamile.
Geçen sene ısınamadım ama bu sene çok şükür iyi gidiyor.

Bende o gunleri gorurum ınş ahne güzel:))

Bende o gunleri gorurum ınş ahne güzel:))
Turtis önceki evde hem kombi çalıştırıp hem de elektrikli ısıtıcı yaktigim günleri hatirliyorsun di mi, o kadar fatura ödeyip bir de isinamiyorduk
O zamanlar hep Rabbim sıcak bir yuva nasip et diye dua ederdim.
Çok şükür
Yeni binaların avantajı, sen de kendi evine geçince böyle olacak

Hatirlamaz miyim cnm çok şükür dileğin gerçek oldu

Hani bir ayet var ya “şükrederseniz nimetimi artırırım” diye :) bizim de bu taşındığımız ev sıcacık ve her gün şükrediyorum bu ayeti anıp :))
Güle güle oturun.

Hani bir ayet var ya “şükrederseniz nimetimi artırırım” diye :) bizim de bu taşındığımız ev sıcacık ve her gün şükrediyorum bu ayeti anıp :))
Güle güle oturun.
Teşekkür ederim, siz de sıcacık oturun
Çok şükür, Rabbim isteyen herkese nasıl etsin.

Ben yıllarca ısı yalıtımsız
Üstelik doğru düzgün kalorifer yakmayan eşimin ailesiyle oturmak zorunda kaldım
Laf anlatamıyordum varlık içinde yokluk yaşıyorduk.
Eşim olacak basiretsizin teki her odada elektrikli radyatör
Güler misin ağlar mısın
İşine gelmiyorsa defol git modunda

Evet işime gelmedi ve çekip gittim
Kendime gönlüme göre bir düzen kurabildim Rabbimin sayesinde
Çok şükür bugünleri de görmek varmış

Bankada altın hesabı açtırıyorsun, diyelim altının gramı şu an 270, bankada 1-2 tl daha pahalı oluyor. Ama dikkat et mesai saatlerinde alım ve satım yapmalısın. Akşam ve haftasonu fark 10tl kadar oluyor. Bazı bankalar küsüratlı gram olarak da satıyor. Mesela 50 liralık alacaksın, o anki fiyata göre gram olarak ederini veriyor. Altın üzerine faiz de işlesin dersen vadeli altın hesabı açman lazım.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı işler

Hava burada da yağmurlu ortalık ılık sakin
Termostatı 23 dereceye ayarlayıp yatmıştım salona
Salon diğer odalara göre büyük olduğu için orası 23 derece olana kadar diğerleri 25 dereyi buluyor geçiyor diye
Keşke 22 derece deseymişim uyandım evin içi hamam gibi olmuş
Salon 23 dereceyi bulmuş
Bu gece çok ılık bir hava varmış
kuru ayaz olduğunda salon 23 dereceyi göremiyordu

Günaydın kizlar...

Haftaya hızlı giriş yapan ben dün tamamen kendime ayırdım..Arkadaşlarla buluşup bol kahkaha eğlence oldu...Sm eve dönecektim geceye doğru bir arkadaş aradi üni yıllarından geçerken uğradı onla da hoş sohbet anilar derken gece 2de gelebildik eve..

Şimdi hazırlanma zamanı herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…