maşallah ne güzel bana dua edin inşallah eşim içki içiyor inşallah bu sene bizim yılımız olur bırakır

Rabbim korktuğundan emin, umduğuna nail eylesin canım...

imtihan dünyası, hepimizin bir imtihanı var, kimi biraz daha kolay, kimi daha zor ama muaf tutulan yok... bu şekilde düşünüp, duaya sığınmaktan başka çare de yok...

sabır ve duayla çözülemeyecek bir şey yok, vaktini bekleyen şeyler var... umarım bir an önce bırakır eşin...

hoşbulduk canım allah razı olsun canım.Aynen öyle ya hatalar yapıldıkça doğru yol ancak bulunuyor.Amin canım rabbim hepimizin kuzularına uuzn ömürler versin

Merhaba kızlar

Bugün öğlene kadardı dersim
Öğleden sonra dün annemin eski komşusu bizleri davet etmiş oraya gittik
İyi de oldu.
Eve geldim akşam menümü hazırlamaya başladım

Menüm

Tavuk sote
Patates kızartması
Komposto
Salata
Yoğurt
Turşu
Muzlu puding

Ve bugün de para harcamadım.

iyi akşamlar tutumlu kızlar. 2020 yılında öncelikli hepimize sağlık-sıhhat-mutluluk-huzur diliyorum. Evlerimizde eşimiz çocuklarımız ile birlikte paylaşacagımız biriktirebilecegimiz anılarımız olsun ve hayatta olan aile büyüklerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin. Sonrası zaten çalışıyorsak-çabalıyorsak en hayırlısından bol bereket bol rızkımız olsun ve her kimin gönlünden neye sahip olmak istiyor ise o gerçekleşsin, gerçekleşen mucizemizi buradan paylaşalım. Biz arabayı değiştirmek istiyoruz inşallah olur. Olur ise yazarım size. Tabiki birikim yapamadığım zamanlarda bile müsriflik yapmıyorum-yapmamaya çalışıyorum. Ve bu gün sıfır harcama.

İyi akşamlar
Bugün çok yorulmuşum kızlar
Evden sekizde çıkıyoruz çok da erken kalkiyoruz ögle arası veli semineri yaptım. Seminere gelen velileri yaklaşık iki saat kadar bırakmadım onlar da sıkılmadan dinlediler
Öğle yemeğini yemem ikibucugu buldu. Dönüşte bime ugradim kiraz sapı çayı ve assu su aldım boyle daha ekonomik umarım kalitelidir de. Onun dışında harcamam yok.

Ben Dr yalniz kalınca keyifli zaman geciriyorum canım ne isterse yapıyorum .
Afiyet olsun canım

Bazen kendimle baş başa kalmayı bende çok seviyorum keyfini çıkar cnm.
Eşinin yeni işi hayirli olsun ayrica.

Sizin pazarınız da uygunmuş canım

Canım çok iyi gelmiş
Neredesin?
karadeniz canım, aslında daha az bıle gelırdı de yatak odası soguk oluyor e besıkte ynımızda,orası ısınsın dıye artırıyoruz ıyıce.öbür taraflar cook sıcak oluyor.
tam soguklar gelmedi henuz.
cumartesi petek temızlıgı kombi bakım için görevli cagırdık 200 verıcez. ıns verım artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…