- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.381
Ablamizin gönlü çok zenginÖhöm ohöm iii seeey
Keşke..merkez bankası faiz kararını açıkladı, indirim var bu dönem de
keşke konut kredilerine de yansısa bu
mevcut kredilerimizi de yapılandırsak ne güzel olur
hiç belli olmaz turtişKeşke..
Daha düşmez bence artık
Geçmiş olsun canım.selam kizlarrr....Sanirim üşüttüm idrar yollarınla ilgili sikintilandim biraz ne yesem ne.icecek içsem sizce...
limon bilmiyordum...Birazdan gelecek alışverişten eşim hemen içeyim dediğin gibi tesekkurlerGeçmiş olsun canım.
Enfeksiyon durumu varsa Maydanoz ve limon kaynatıp iç, çok iyi söktürücüdür.
Canım bol su içmen lazımselam kizlarrr....Sanirim üşüttüm idrar yollarınla ilgili sikintilandim biraz ne yesem ne.icecek içsem sizce...
elimde sürahi 15 dk bir 1 bardak içiyorum.. biraz rahatladım wc ye gidip geldikçe canimCanım bol su içmen lazım
Cnm geçmiş olsun bolbol su içmek gerek diye biliyorum bendeelimde sürahi 15 dk bir 1 bardak içiyorum.. biraz rahatladım wc ye gidip geldikçe canim
Sagol canim,bende çok seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli:)ohhh afiyet olsun karamelli turtaaa
ben de yufka aldim. pırasalı börek yapacağım yarin hafta sonu yeriz diye düşündüm.
Pentinin termal taytlari çok kalın güzel, geçen yil kardeşim almıştı bana da birkaç rengini.selam kızlar nasılsınız
annem canta bakıcaktı avm ye gttık bırlıkte cok pahalılardı almadı begendıgı de cıkmadı
mangodan gömlek almıstım 120ye gecen hafta 80e ınmıs
pentide termal taytlar var grısı 10tl ye ınmıs netten gordum aldım gidip.denedım sımdı cok begendım sıcacık kızlar tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?