Selam kızlar nasilsiniz
P PANDORA /USER] sağlıklı günleriniz olsun inşallah
Bu ay belki 2 gr alabilirim
2019 bazı şeyleri tamir etmeye çalışmakla geçti,
2020 yılında daha güzel şeyler olsun inş,
Kızım mezun olsun, mesleğine başlasın rizki bol olsun
Ailemizdeki soğukluk bitsin samimiyet olsun,

Ben de tavuksote, yeşil fasulye ve tarhana çorbası yaptım. Eşime de tatlı sipariş ettim. Canım sürekli şekerli şeyler istiyor. Yeşil fasulye yarına da kaldı iyi oldu, her an yemek yapamıyorum.

Yarın evde genel temizlik var. Doğum için doktor sezeryan günü vermişti, bir gün önceye temizlik ayarlamıştım, bebek 3 gün erken geldi, ev kaldı öyle. Artık hastaneden gelince annem hem bana, hem bebeğe baktı, hem evi toparladı. Sonra da kv elinden geldiğince yaptı, yarın artık detaylıca temizlenir.

selam kızlar nasılsınız
annem canta bakıcaktı avm ye gttık bırlıkte cok pahalılardı almadı begendıgı de cıkmadı
mangodan gömlek almıstım 120ye gecen hafta 80e ınmıs
pentide termal taytlar var grısı 10tl ye ınmıs netten gordum aldım gidip.denedım sımdı cok begendım sıcacık kızlar tavsıye ederım

ohhh afiyet olsun karamelli turtaaa

ben de yufka aldim. pırasalı börek yapacağım yarin hafta sonu yeriz diye düşündüm.
Sagol canim,bende çok seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli:)

Pentinin termal taytlari çok kalın güzel, geçen yil kardeşim almıştı bana da birkaç rengini.
Güle güle kullan canım

Selam kızlar
Günler ne hızlı geçiyor bu ara yetişemiyorum hiç.
Kıxlar 2019 çok şaşırtmalı geçti bana. Değişik bir yıldı. Dostumu bildim düşmanımı gördüm.
Maddi açıdan güzeldi.
Çok sevdiğim bir arkadaşım 2019 ocakta durup dururken annesini kaybetti çok sarsıldık hiç aklımdan çıkmıyor.
Evimizi ödeme kararı aldık. 5 günümüz kaldı nasipse şafak sayıyoruz. Arabamızı sattık ama asıl hayalim olan anneciğime ev alabilmeyi başardım. Rabbime binlerce kere şükür olsun çok dualar ettim çok ağladım gecelerce Rabbim çok yardım etti. Ödemeyi de nasip etsin.
Yeni yılda planımız başta sağlık mutluluk huzur sonra yeniden araba almak. Oğlum okula başlayacak ona çok dua ediyorum.
Oğlum için birikim yapıyordum ama kullandık.
Yenisi nasip olsun inş.

Aralıkta açacağım kumbaram vardı
Son hafta açtırıcam bankaya.
Merak ediyorum ne kadar birikti o da araba almak nasip olursa destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…